Årets konfirmationsgave

Blog

Kender du en ung pige, der skal konfirmeres i år? Konfirmationen er en kæmpe fest og den største dag i den unges liv. Det er første gang, de for alvor er centrum til sådan en stor fest, og den flotte ceremoni i kirken er noget, der virkelig gør indtryk på konfirmanden.

Det er også en stor dag for de stolte forældre og det er en dag, hvor man giver konfirmanden nogle virkelig gode og flotte gaver, som de kan have brug for i mange år frem.

De voksnes rækker

Mange ynder at sige, at konfirmanden med konfirmationen går ind i de voksnes rækker, og selvom de naturligvis har nogle år tilbage som (store) børn, så er det alligevel her, at man markerer, at den unge er mere fornuftig og det skal også gerne afspejle sig i de gaver, du giver til konfirmanden.

Det er meget normalt, at man giver en større gave end normalt til konfirmanden. Og hvis du leder efter den perfekte gave til en ung pige, der er blevet konfirmeret, så er den klassiske marguerit ring fra Georg Jensen det perfekte valg. Vi har for eksempel den klassiske Marguerit ring.

En tidsløs gave

Marguerit symbolet er nok det mest kendte fra Georg Jensen, og det er et af dem, der ikke går af mode. Det er også en ring, der er utroligt smuk, og som den unge pige kan tage med sig helt ind i sit voksne liv.

Det er et klassisk valg, som igen og igen kan bruges. Du kan virkelig ikke gå galt i byen med en marguerit ring til den unge konfirmand.

Et sikkert valg

Den smukke marguerit ring har været på markedet i mange år, og den fås i to forskellige størrelser. Det er vigtigt, at du finder ud af, hvilken stil konfirmanden er mest til.

Begge ringe er smukke, og der findes en lang række af smykker fra Georg Jensen i Marguerit serien, som alle sammen vil passe perfekt til ringen. Det er på en måde et samlerobjekt, som konfirmanden kan beholde i årevis og modtage flere smykker fra samme serie mange år frem.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Stort krydstogtskib
Blog
Mærk den sydlandske stemning med et krydstogt i Middelhavet

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Elsker du at rejse sydpå? Har du før besøgt Rom, det græske øhav og Barcelona og forelsket dig i disse spændende feriedestinationer? Hvis det er tilfældet, overvejer du måske at tage tilbage dertil på et tidspunkt. Det kan du gøre med …

Blog
Køb læderhynder til dine møbelklassikere

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Hvis du har en møbelklassiker, der efterhånden ser en smule træt ud, kan det være en ide at give møblet nyt liv med en læderhynde, før det blot ryger på loftet eller til genbrug. Med en læderhynde, der er skræddersyet til …

Blog
Husk at få styr på din støddæmper på din bil

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Uanset om du bruger din bil ofte eller meget i hverdagen, er det vigtigt, at sikkerheden er helt i orden. Det er bilen, der skal fragte dig og din familie rundt, og I skal derfor ikke være urolige for den forestående …