Årets konfirmationsgave

Blog

Kender du en ung pige, der skal konfirmeres i år? Konfirmationen er en kæmpe fest og den største dag i den unges liv. Det er første gang, de for alvor er centrum til sådan en stor fest, og den flotte ceremoni i kirken er noget, der virkelig gør indtryk på konfirmanden.

Det er også en stor dag for de stolte forældre og det er en dag, hvor man giver konfirmanden nogle virkelig gode og flotte gaver, som de kan have brug for i mange år frem.

De voksnes rækker

Mange ynder at sige, at konfirmanden med konfirmationen går ind i de voksnes rækker, og selvom de naturligvis har nogle år tilbage som (store) børn, så er det alligevel her, at man markerer, at den unge er mere fornuftig og det skal også gerne afspejle sig i de gaver, du giver til konfirmanden.

Det er meget normalt, at man giver en større gave end normalt til konfirmanden. Og hvis du leder efter den perfekte gave til en ung pige, der er blevet konfirmeret, så er den klassiske marguerit ring fra Georg Jensen det perfekte valg. Vi har for eksempel den klassiske Marguerit ring.

En tidsløs gave

Marguerit symbolet er nok det mest kendte fra Georg Jensen, og det er et af dem, der ikke går af mode. Det er også en ring, der er utroligt smuk, og som den unge pige kan tage med sig helt ind i sit voksne liv.

Det er et klassisk valg, som igen og igen kan bruges. Du kan virkelig ikke gå galt i byen med en marguerit ring til den unge konfirmand.

Et sikkert valg

Den smukke marguerit ring har været på markedet i mange år, og den fås i to forskellige størrelser. Det er vigtigt, at du finder ud af, hvilken stil konfirmanden er mest til.

Begge ringe er smukke, og der findes en lang række af smykker fra Georg Jensen i Marguerit serien, som alle sammen vil passe perfekt til ringen. Det er på en måde et samlerobjekt, som konfirmanden kan beholde i årevis og modtage flere smykker fra samme serie mange år frem.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Blog
Få styr på dit bryllup med vielsesringe fra Hedegaard Ure & Smykker

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Dit bryllup er en af de største begivenheder i dit liv, og samtidig er det også en virkelig smuk dag hvor kærligheden mellem dig og din udkårne bliver fejret med alle dem I holder af. Men der er også mange ting …

Blog
3 originale Flos lamper

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Siden sin tilblivelse i 1962 har det italienske designfirma Flos skabt verdenskendte lampedesigns, der er tidsløse, smukke og funktionelle. Igennem årtier har lampedesign firmaet arbejdet for at designe lamper med udgangspunkt i pæren. En Flos lampe bør derfor ses ligesom en …

Blog
Hvad kan botox gøre for dig?

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Du har helt afgjort hørt om botox før, da det de senere år er blevet voldsomt populært blandt kvinder i alle aldre. Botox kan nemlig bruges til dig som ønsker at få fjernet rynker – det kan være alt fra den …