Årets konfirmationsgave

Blog

Kender du en ung pige, der skal konfirmeres i år? Konfirmationen er en kæmpe fest og den største dag i den unges liv. Det er første gang, de for alvor er centrum til sådan en stor fest, og den flotte ceremoni i kirken er noget, der virkelig gør indtryk på konfirmanden.

Det er også en stor dag for de stolte forældre og det er en dag, hvor man giver konfirmanden nogle virkelig gode og flotte gaver, som de kan have brug for i mange år frem.

De voksnes rækker

Mange ynder at sige, at konfirmanden med konfirmationen går ind i de voksnes rækker, og selvom de naturligvis har nogle år tilbage som (store) børn, så er det alligevel her, at man markerer, at den unge er mere fornuftig og det skal også gerne afspejle sig i de gaver, du giver til konfirmanden.

Det er meget normalt, at man giver en større gave end normalt til konfirmanden. Og hvis du leder efter den perfekte gave til en ung pige, der er blevet konfirmeret, så er den klassiske marguerit ring fra Georg Jensen det perfekte valg. Vi har for eksempel den klassiske Marguerit ring.

En tidsløs gave

Marguerit symbolet er nok det mest kendte fra Georg Jensen, og det er et af dem, der ikke går af mode. Det er også en ring, der er utroligt smuk, og som den unge pige kan tage med sig helt ind i sit voksne liv.

Det er et klassisk valg, som igen og igen kan bruges. Du kan virkelig ikke gå galt i byen med en marguerit ring til den unge konfirmand.

Et sikkert valg

Den smukke marguerit ring har været på markedet i mange år, og den fås i to forskellige størrelser. Det er vigtigt, at du finder ud af, hvilken stil konfirmanden er mest til.

Begge ringe er smukke, og der findes en lang række af smykker fra Georg Jensen i Marguerit serien, som alle sammen vil passe perfekt til ringen. Det er på en måde et samlerobjekt, som konfirmanden kan beholde i årevis og modtage flere smykker fra samme serie mange år frem.

Låsesmed
Blog
Hvad laver en låsesmed? 

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest En låsesmed er en person, der beskæftiger sig med at reparere, installere og vedligeholde låse. De fleste låsesmede udfører også nøglekopiering, udskiftning af låsecylindre og andre tjenester, der vedrører adgang, sikring, åbning og aflåsning. Låsesmede har typisk en baggrund i …

Algebehandling af træterrasse
Blog
Forstå de forskellige typer af algebehandling 

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest  ​​​Der findes flere forskellige typer af algebehandling. Fælles for netop algebelægninger, mos og skidt er, at de både er grimme og til gene, men også at de kan være til skade for tag og fliser når frosten bider. Uønskede alger …

Blog
Forny garderoben med lækre sommeroutfits

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest Sommeren er bestemt ikke over endnu. Derfor er det ikke for sent at spice garderoben op med et par lækre sommer styles. Sommeren har virkelig været god ved os i år, og det ser ikke ud til at det stopper. …