Årets konfirmationsgave

Blog

Kender du en ung pige, der skal konfirmeres i år? Konfirmationen er en kæmpe fest og den største dag i den unges liv. Det er første gang, de for alvor er centrum til sådan en stor fest, og den flotte ceremoni i kirken er noget, der virkelig gør indtryk på konfirmanden.

Det er også en stor dag for de stolte forældre og det er en dag, hvor man giver konfirmanden nogle virkelig gode og flotte gaver, som de kan have brug for i mange år frem.

De voksnes rækker

Mange ynder at sige, at konfirmanden med konfirmationen går ind i de voksnes rækker, og selvom de naturligvis har nogle år tilbage som (store) børn, så er det alligevel her, at man markerer, at den unge er mere fornuftig og det skal også gerne afspejle sig i de gaver, du giver til konfirmanden.

Det er meget normalt, at man giver en større gave end normalt til konfirmanden. Og hvis du leder efter den perfekte gave til en ung pige, der er blevet konfirmeret, så er den klassiske marguerit ring fra Georg Jensen det perfekte valg. Vi har for eksempel den klassiske Marguerit ring.

En tidsløs gave

Marguerit symbolet er nok det mest kendte fra Georg Jensen, og det er et af dem, der ikke går af mode. Det er også en ring, der er utroligt smuk, og som den unge pige kan tage med sig helt ind i sit voksne liv.

Det er et klassisk valg, som igen og igen kan bruges. Du kan virkelig ikke gå galt i byen med en marguerit ring til den unge konfirmand.

Et sikkert valg

Den smukke marguerit ring har været på markedet i mange år, og den fås i to forskellige størrelser. Det er vigtigt, at du finder ud af, hvilken stil konfirmanden er mest til.

Begge ringe er smukke, og der findes en lang række af smykker fra Georg Jensen i Marguerit serien, som alle sammen vil passe perfekt til ringen. Det er på en måde et samlerobjekt, som konfirmanden kan beholde i årevis og modtage flere smykker fra samme serie mange år frem.

Blog
Fodboldmål til Haven – Gør Din Baghave til et fodboldparadis

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest Drømmer du om at omdanne din baghave til et fodboldparadis, hvor sjov, motion og familiehygge går hånd i hånd? Overvej at tilføje et fodboldmål til din have! Fodboldmål er ikke kun for de professionelle baner; de kan også være en …

Blog
Isvogn: Sæt kulør på dine arrangementer med frisk is

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest At tilføje en isvogn til arrangementer kan virkelig bringe liv og glæde for dine gæster. Men hvad er en isvogn, og hvordan kan den gøre dit event endnu mere mindeværdigt? Lad os udforske verden af isvogne og de spændende muligheder, …

Blog
Måtter med logo til virksomheder: Effektiv branding og beskyttelse

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest Et godt førstehåndsindtryk er afgørende for enhver virksomhed. Når kunder og samarbejdspartnere træder ind i dit indgangsparti, ønsker du at imponere dem med professionalisme og et velplejet udseende. Her kommer måtter med logo ind i billedet som en kreativ og …