Alt i trommer til nybegynderen og den erfarne

tromme
Blog

Drumlimousine er et firma, der har specialiseret sig i slagtøj siden 1999. Hos www.drumlimousine.dk kan du få alt i trommesæt, trommer og tilbehør til trommer, og dette er hvad end, du er nybegynder eller erfaren trommeslager. Mange professionelle trommeslagere har sat deres lid til Drumlimousine og deres evner siden deres oprettelse. Dette gælder både danske og udenlandske kunstnere, der har fået håndlavet hele trommesæt eller blot dele til at producere ny musik og tage med på turne.

Hos Drumlimousine kan du altså finde alt i trommer, og dette inkluderer også udstyr til for eksempel børn, der er i gang med at lære at spille trommer, samt brugt trommetilbehør og eltrommer. Hvis dette lyder som lige noget for dig så tjek Drumlimousines hjemmeside ud og bliv inspireret.

Mange danske og udenlandske kunstnere på listen

Drumlimousine har som nævnt tidligere mange både danske og udenlandske kunstnere på deres liste, når det kommer til produktion af håndlavede trommesæt, trommer og trommetilbehør. Mange af disse trommesæt er håndlavede fra bunden i kunstnerens foretrukne træsort. Den træsort, man vælger til produktion af sit trommesæt, kan nemlig have stor indflydelse på lyden, og hos mange kunstnere er det naturligvis en bestemt lyd, som man er på udkig efter.

Udover dette så leverer en bestemt træsort ikke blot en bestemt og ønsket lyd, men giver også trommesættet et bestemt udseende og et bestemt design, så det ser ud og fremstår præcis, som man gerne vil have det.

Mange muligheder hos Drumlimousine

Hos Drumlimousine tilbyder de alt indenfor trommer og tilbehør til trommer, og der er masser af sager at gå på udkig iblandt på deres hjemmeside. Drumlimousine har for eksempel en afdeling på deres hjemmeside med:

 • Tilbudssager
 • Lilletrommer
 • Trommesæt
 • Bækkener
 • Brugte sager
 • Percussions
 • Udstyr til børn
 • Generelt tilbehør
 • Hardware
 • Trommedele
 • Generelt lydudstyr
 • Eltrommer

Hvis du for eksempel er mere til eltrommer og er på udkig efter et eltrommesæt, så kan Drumlimousine også sagtens hjælpe dig med at finde det udstyr, som du godt kunne tænke dig. Uanset om du er nybegynder, erfaren eller professionel, så kan Drumlimousine hjælpe dig med dit udstyr til trommer.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Blog
Er det sikkert at få en brystforstørrelse?

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Hvis du er en af de mange kvinder, der overvejer at få udført en brystforstørrelse med implantat, så er det helt normalt at du er i tvivl om behandlingen er sikker at få. De fleste operationer involvere en større eller mindre …

Dreng med mundbind på i en skov
Blog
Gør din institution sikker med en tydelig håndsprit stander

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Håndsprit er blevet en central del af vores hverdag, og det kommer det sikkert også til at være mange år ind i fremtiden. Derfor er det vigtigt at sørge for, at alle har nem og hurtig adgang til håndsprit, så folk …

Blog
Hvornår bør du vælge en modulsofa frem for en almindelig sofa?

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Modulsofaer er blevet meget populært i mange danske hjem. En modulsofa er nemlig ofte en nem, smart og ofte billigere sofaløsning. Med en modulsofa får du en sofa, der er nem at få ind i et hvilket som helst lokale, men …