Alt i trommer til nybegynderen og den erfarne

tromme
Blog

Drumlimousine er et firma, der har specialiseret sig i slagtøj siden 1999. Hos www.drumlimousine.dk kan du få alt i trommesæt, trommer og tilbehør til trommer, og dette er hvad end, du er nybegynder eller erfaren trommeslager. Mange professionelle trommeslagere har sat deres lid til Drumlimousine og deres evner siden deres oprettelse. Dette gælder både danske og udenlandske kunstnere, der har fået håndlavet hele trommesæt eller blot dele til at producere ny musik og tage med på turne.

Hos Drumlimousine kan du altså finde alt i trommer, og dette inkluderer også udstyr til for eksempel børn, der er i gang med at lære at spille trommer, samt brugt trommetilbehør og eltrommer. Hvis dette lyder som lige noget for dig så tjek Drumlimousines hjemmeside ud og bliv inspireret.

Mange danske og udenlandske kunstnere på listen

Drumlimousine har som nævnt tidligere mange både danske og udenlandske kunstnere på deres liste, når det kommer til produktion af håndlavede trommesæt, trommer og trommetilbehør. Mange af disse trommesæt er håndlavede fra bunden i kunstnerens foretrukne træsort. Den træsort, man vælger til produktion af sit trommesæt, kan nemlig have stor indflydelse på lyden, og hos mange kunstnere er det naturligvis en bestemt lyd, som man er på udkig efter.

Udover dette så leverer en bestemt træsort ikke blot en bestemt og ønsket lyd, men giver også trommesættet et bestemt udseende og et bestemt design, så det ser ud og fremstår præcis, som man gerne vil have det.

Mange muligheder hos Drumlimousine

Hos Drumlimousine tilbyder de alt indenfor trommer og tilbehør til trommer, og der er masser af sager at gå på udkig iblandt på deres hjemmeside. Drumlimousine har for eksempel en afdeling på deres hjemmeside med:

 • Tilbudssager
 • Lilletrommer
 • Trommesæt
 • Bækkener
 • Brugte sager
 • Percussions
 • Udstyr til børn
 • Generelt tilbehør
 • Hardware
 • Trommedele
 • Generelt lydudstyr
 • Eltrommer

Hvis du for eksempel er mere til eltrommer og er på udkig efter et eltrommesæt, så kan Drumlimousine også sagtens hjælpe dig med at finde det udstyr, som du godt kunne tænke dig. Uanset om du er nybegynder, erfaren eller professionel, så kan Drumlimousine hjælpe dig med dit udstyr til trommer.

Låsesmed
Blog
Hvad laver en låsesmed? 

Del med dine venner… Facebook AccessDeniedAccess DeniedER1WRDZV609B7Q9YaP6zsfv7MvzZdZe9Y/YS3ZGl37oWuI+AHfQ1gHnuGhB4RXOkEhmO+Z2vtVP8bDdSKX2itoITCJnJZl5D9k0DKQ== AccessDeniedAccess DeniedJCHBT99J51KXEQ5MS50oeeXvChRtBpjs6vMFlIySlKsP4e5DJbZzzF77unJ/ir7Au6ITbtUHRUvxo96niu7WfaI19/o= Google Twitter Linkedin Email Pinterest En låsesmed er en person, der beskæftiger sig med at reparere, installere og vedligeholde låse. De fleste låsesmede udfører også nøglekopiering, udskiftning af låsecylindre og andre tjenester, der vedrører adgang, sikring, åbning og aflåsning. Låsesmede har …

Algebehandling af træterrasse
Blog
Forstå de forskellige typer af algebehandling 

Del med dine venner… Facebook AccessDeniedAccess DeniedER1WRDZV609B7Q9YaP6zsfv7MvzZdZe9Y/YS3ZGl37oWuI+AHfQ1gHnuGhB4RXOkEhmO+Z2vtVP8bDdSKX2itoITCJnJZl5D9k0DKQ== AccessDeniedAccess DeniedJCHBT99J51KXEQ5MS50oeeXvChRtBpjs6vMFlIySlKsP4e5DJbZzzF77unJ/ir7Au6ITbtUHRUvxo96niu7WfaI19/o= Google Twitter Linkedin Email Pinterest  ​​​Der findes flere forskellige typer af algebehandling. Fælles for netop algebelægninger, mos og skidt er, at de både er grimme og til gene, men også at de kan være til skade for tag og fliser når …

Blog
Forny garderoben med lækre sommeroutfits

Del med dine venner… Facebook AccessDeniedAccess DeniedER1WRDZV609B7Q9YaP6zsfv7MvzZdZe9Y/YS3ZGl37oWuI+AHfQ1gHnuGhB4RXOkEhmO+Z2vtVP8bDdSKX2itoITCJnJZl5D9k0DKQ== AccessDeniedAccess DeniedJCHBT99J51KXEQ5MS50oeeXvChRtBpjs6vMFlIySlKsP4e5DJbZzzF77unJ/ir7Au6ITbtUHRUvxo96niu7WfaI19/o= Google Twitter Linkedin Email Pinterest Sommeren er bestemt ikke over endnu. Derfor er det ikke for sent at spice garderoben op med et par lækre sommer styles. Sommeren har virkelig været god ved os i år, og det ser ikke ud …