By Astrup – dansk-designede dukkemøbler og dukketilbehør

By Astrup er et dansk brand, som har udviklet noget af det mest skønne og originale legetøj og tilbehør dertil: dukketøj, dukkemøbler og andet tilbehør til dukker og dukkeleg.

Historien bag legetøjet fra By Astrup

Fælles for alle produkterne er, at de er designet i høj kvalitet og passer ind i et typisk nordisk hjem – om det er i stuen eller på børnenes værelse.

Den helt særlige dukkeserie med dukketøj, -møbler og andet tilbehør, er noget som kan være med til at gøre dukkeleg endnu sjovere og

By Astrup er skabt af designer og indehaveren Anette Astrup sammen med hendes udkårne, der også ejer AM Leg og MAMAMEMO. By Astrup-projektet er blevet skabt på baggrund af tabet af deres yngste datter, Marie, som de mistede til en kamp mod akut leukæmi, som førte til en 2-årig kamp mod sygdommen. Med By Astrup-mærket skal værdierne og minderne om deres yngste datter, Marie, leve videre og afspejles i brandet.

By Astrup er engagerede i kampen mod kræft, hvor By Astrup donerer en del af overskuddet til Børnecancerfonden. I kan læse mere om den rørende og betagende historie om By Astrup og deres værdisæt på deres hjemmeside byastrup.com/our-story-danish-version.

Readaktionen på Havjomfruen er overbeviste om, at vi kommer til at se og høre om By Astrups produkter det næste stykke tid, og vi glæder os til at se de nye produkter og kollektioner, som løbende kommer ud.

Hvor kan man købe legetøjet fra By Astrup?

Hvis man vil se og købe noget af legetøjet og tilbehøret, så har vi fundet flere gode tilbud hos bl.a. loukrudt.dk: By Astrup. Fx har de dette sminkebord til dukkeleg/pynteleg, som vi selv er blevet ret betagede af:

Set på: https://loukrudt.dk/by-astrup/sminkebord-og-stol/

En anden sød gaveidé kunne fx være det her sminkespejl fra By Astrup, som vi også har set på loukrudt.dk.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Blog
Tips til køb af et havemøbelsæt

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Glæden som et havemøbelsæt kan skabe bør ikke undervurderes. Et havesæt kan samle folk. Det skaber et fælles rum, hvor vi kan dele sommerens hyggeligste øjeblikke. Med et havesæt kan du nyde de sene sommeraftener sammen med din familie eller dine …

En ældre hund kigger væk
Blog
Din ældre hund har brug for en god hundeseng

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Det er aldrig rart at se sin trofaste følgesvend og bedste ven på fire ben blive gammel. Det kan være svært at se, at din elskede hund ikke længe har den samme energi, den havde som hvalp. Der er dog en …

En rød Ferrari
Blog
Få råd til en Ferrari med leasing

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Der findes ikke noget mere blæret end at køre rundt i en Ferrari – og for langt de fleste af os, er det en luksus, som vi sandsynligvis aldrig kommer til at opleve. Men er du alligevel så opsat på at …