By Astrup – dansk-designede dukkemøbler og dukketilbehør

By Astrup er et dansk brand, som har udviklet noget af det mest skønne og originale legetøj og tilbehør dertil: dukketøj, dukkemøbler og andet tilbehør til dukker og dukkeleg.

Historien bag legetøjet fra By Astrup

Fælles for alle produkterne er, at de er designet i høj kvalitet og passer ind i et typisk nordisk hjem – om det er i stuen eller på børnenes værelse.

Den helt særlige dukkeserie med dukketøj, -møbler og andet tilbehør, er noget som kan være med til at gøre dukkeleg endnu sjovere og

By Astrup er skabt af designer og indehaveren Anette Astrup sammen med hendes udkårne, der også ejer AM Leg og MAMAMEMO. By Astrup-projektet er blevet skabt på baggrund af tabet af deres yngste datter, Marie, som de mistede til en kamp mod akut leukæmi, som førte til en 2-årig kamp mod sygdommen. Med By Astrup-mærket skal værdierne og minderne om deres yngste datter, Marie, leve videre og afspejles i brandet.

By Astrup er engagerede i kampen mod kræft, hvor By Astrup donerer en del af overskuddet til Børnecancerfonden. I kan læse mere om den rørende og betagende historie om By Astrup og deres værdisæt på deres hjemmeside byastrup.com/our-story-danish-version.

Readaktionen på Havjomfruen er overbeviste om, at vi kommer til at se og høre om By Astrups produkter det næste stykke tid, og vi glæder os til at se de nye produkter og kollektioner, som løbende kommer ud.

Hvor kan man købe legetøjet fra By Astrup?

Hvis man vil se og købe noget af legetøjet og tilbehøret, så har vi fundet flere gode tilbud hos bl.a. loukrudt.dk: By Astrup. Fx har de dette sminkebord til dukkeleg/pynteleg, som vi selv er blevet ret betagede af:

Set på: https://loukrudt.dk/by-astrup/sminkebord-og-stol/

En anden sød gaveidé kunne fx være det her sminkespejl fra By Astrup, som vi også har set på loukrudt.dk.

Et bord er pyntet fint op
Blog
Zaya rom – en smagsoplevelse i særklasse

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Skal du forkæle dine venner eller familiemedlemmer med en rom, som er noget ud over det sædvanlige? Så synes jeg, du skal prøve en Zaya rom. Helt specifikt er det den Zaya rom, som har navnet Gran Reserva, som er en …

Blog
Her er 3 gode råd til dig, der er gravid

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Er du gravid og er du i tvivl om hvad du kan gøre for at få et godt graviditetsforløb og en god graviditet? Så læs med her, hvor du får 3 gode råd til at gøre dit graviditetsforløb så godt som …

Blog
Er det sikkert at få en brystforstørrelse?

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Hvis du er en af de mange kvinder, der overvejer at få udført en brystforstørrelse med implantat, så er det helt normalt at du er i tvivl om behandlingen er sikker at få. De fleste operationer involvere en større eller mindre …