By Astrup – dansk-designede dukkemøbler og dukketilbehør

By Astrup er et dansk brand, som har udviklet noget af det mest skønne og originale legetøj og tilbehør dertil: dukketøj, dukkemøbler og andet tilbehør til dukker og dukkeleg.

Historien bag legetøjet fra By Astrup

Fælles for alle produkterne er, at de er designet i høj kvalitet og passer ind i et typisk nordisk hjem – om det er i stuen eller på børnenes værelse.

Den helt særlige dukkeserie med dukketøj, -møbler og andet tilbehør, er noget som kan være med til at gøre dukkeleg endnu sjovere og

By Astrup er skabt af designer og indehaveren Anette Astrup sammen med hendes udkårne, der også ejer AM Leg og MAMAMEMO. By Astrup-projektet er blevet skabt på baggrund af tabet af deres yngste datter, Marie, som de mistede til en kamp mod akut leukæmi, som førte til en 2-årig kamp mod sygdommen. Med By Astrup-mærket skal værdierne og minderne om deres yngste datter, Marie, leve videre og afspejles i brandet.

By Astrup er engagerede i kampen mod kræft, hvor By Astrup donerer en del af overskuddet til Børnecancerfonden. I kan læse mere om den rørende og betagende historie om By Astrup og deres værdisæt på deres hjemmeside byastrup.com/our-story-danish-version.

Readaktionen på Havjomfruen er overbeviste om, at vi kommer til at se og høre om By Astrups produkter det næste stykke tid, og vi glæder os til at se de nye produkter og kollektioner, som løbende kommer ud.

Hvor kan man købe legetøjet fra By Astrup?

Hvis man vil se og købe noget af legetøjet og tilbehøret, så har vi fundet flere gode tilbud hos bl.a. loukrudt.dk: By Astrup. Fx har de dette sminkebord til dukkeleg/pynteleg, som vi selv er blevet ret betagede af:

Set på: https://loukrudt.dk/by-astrup/sminkebord-og-stol/

En anden sød gaveidé kunne fx være det her sminkespejl fra By Astrup, som vi også har set på loukrudt.dk.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Blog
Er det sikkert at få en brystforstørrelse?

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Hvis du er en af de mange kvinder, der overvejer at få udført en brystforstørrelse med implantat, så er det helt normalt at du er i tvivl om behandlingen er sikker at få. De fleste operationer involvere en større eller mindre …

Dreng med mundbind på i en skov
Blog
Gør din institution sikker med en tydelig håndsprit stander

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Håndsprit er blevet en central del af vores hverdag, og det kommer det sikkert også til at være mange år ind i fremtiden. Derfor er det vigtigt at sørge for, at alle har nem og hurtig adgang til håndsprit, så folk …

Blog
Hvornår bør du vælge en modulsofa frem for en almindelig sofa?

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Modulsofaer er blevet meget populært i mange danske hjem. En modulsofa er nemlig ofte en nem, smart og ofte billigere sofaløsning. Med en modulsofa får du en sofa, der er nem at få ind i et hvilket som helst lokale, men …