Cargobukser til den rå stil

Jeg har altid godt kunne lide at gå med cargobukser. Det er den der lidt gadedreng stil blandet med army og god plads til bevægelse. Jeg er ikke til at gå i stramme jeans. Jeg føler mig låst inde, så derfor vælger jeg cargobukser. Jeg vælger dem fra molecule, da de er i god kvalitet og de passer lige ind i min stil og det udtryk jeg gerne vil sende. Og der er super mange lommer i. Og store lommer. Det er også godt at have plads til alle sine ting. Det er der heller ikke plads til i et par jeans med små lommer. Jeg har en del cargobukser i forskellige matte farver som grøn, mørkeblå og sort. Jeg har også cargobukser som camouflagebukser. På en eller anden smart måde kan jeg snildt holde varmen i dem om vinteren og om sommeren er de heller ikke forvarme. Jeg tænker at det rent praktisk er fordi at om vinteren isolerer de fordi der er plads til luft mellem bukserne og benene og luften isolerer Om sommeren er det fordi benene er i skygge af bukserne og hvis man har en par mørke stramme jeans på om sommeren går solens stråler lige gennem og varmer benene. Det spiller bare til alt vejr med cargobukser fra https://molecule.dk/

cargobukser

Army bukser er in

Jeg er ret overbevist om at cargobukser er på vej frem. Cargo- og camouflagebukser er populært og det ses mange steder i gadebilledet. Det er ligesom ikke en bestemt type der går med camouflagebukser, men det er mange forskellige typer der ses med dem. Og armybukser er in. De er fede og stilede og så er der også bare super fedt med alle lommerne. Så kan man altid have sit grej med sig. Jeg køber mine cargobukser hos Molecule Streetcasual fordi det er kvalitet og de har rigtig mange modeller og farver. Der har altid været hurtig levering på deres website og jeg vil meget gerne handle der igen og anbefale andre at gøre det samme. Super god service og helt sikkert ikke sidste gang jeg har købt cargobukser hos Molecule.

Blog
Fodboldmål til Haven – Gør Din Baghave til et fodboldparadis

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestDrømmer du om at omdanne din baghave til et fodboldparadis, hvor sjov, motion og familiehygge går hånd i hånd? Overvej at tilføje et fodboldmål til din have! Fodboldmål er ikke kun for de professionelle baner; de kan også være en fantastisk tilføjelse til din private have. Udeleg …

Blog
Isvogn: Sæt kulør på dine arrangementer med frisk is

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestAt tilføje en isvogn til arrangementer kan virkelig bringe liv og glæde for dine gæster. Men hvad er en isvogn, og hvordan kan den gøre dit event endnu mere mindeværdigt? Lad os udforske verden af isvogne og de spændende muligheder, de bringer med sig. Hvad er en …

Blog
Måtter med logo til virksomheder: Effektiv branding og beskyttelse

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestEt godt førstehåndsindtryk er afgørende for enhver virksomhed. Når kunder og samarbejdspartnere træder ind i dit indgangsparti, ønsker du at imponere dem med professionalisme og et velplejet udseende. Her kommer måtter med logo ind i billedet som en kreativ og effektiv brandingløsning. For med en måtte med …