Cargobukser til den rå stil

Jeg har altid godt kunne lide at gå med cargobukser. Det er den der lidt gadedreng stil blandet med army og god plads til bevægelse. Jeg er ikke til at gå i stramme jeans. Jeg føler mig låst inde, så derfor vælger jeg cargobukser. Jeg vælger dem fra molecule, da de er i god kvalitet og de passer lige ind i min stil og det udtryk jeg gerne vil sende. Og der er super mange lommer i. Og store lommer. Det er også godt at have plads til alle sine ting. Det er der heller ikke plads til i et par jeans med små lommer. Jeg har en del cargobukser i forskellige matte farver som grøn, mørkeblå og sort. Jeg har også cargobukser som camouflagebukser. På en eller anden smart måde kan jeg snildt holde varmen i dem om vinteren og om sommeren er de heller ikke forvarme. Jeg tænker at det rent praktisk er fordi at om vinteren isolerer de fordi der er plads til luft mellem bukserne og benene og luften isolerer Om sommeren er det fordi benene er i skygge af bukserne og hvis man har en par mørke stramme jeans på om sommeren går solens stråler lige gennem og varmer benene. Det spiller bare til alt vejr med cargobukser fra https://molecule.dk/

cargobukser

Army bukser er in

Jeg er ret overbevist om at cargobukser er på vej frem. Cargo- og camouflagebukser er populært og det ses mange steder i gadebilledet. Det er ligesom ikke en bestemt type der går med camouflagebukser, men det er mange forskellige typer der ses med dem. Og armybukser er in. De er fede og stilede og så er der også bare super fedt med alle lommerne. Så kan man altid have sit grej med sig. Jeg køber mine cargobukser hos Molecule Streetcasual fordi det er kvalitet og de har rigtig mange modeller og farver. Der har altid været hurtig levering på deres website og jeg vil meget gerne handle der igen og anbefale andre at gøre det samme. Super god service og helt sikkert ikke sidste gang jeg har købt cargobukser hos Molecule.

Låsesmed
Blog
Hvad laver en låsesmed? 

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestEn låsesmed er en person, der beskæftiger sig med at reparere, installere og vedligeholde låse. De fleste låsesmede udfører også nøglekopiering, udskiftning af låsecylindre og andre tjenester, der vedrører adgang, sikring, åbning og aflåsning. Låsesmede har typisk en baggrund i mekanik eller elektronik, og de fleste låsesmede …

Algebehandling af træterrasse
Blog
Forstå de forskellige typer af algebehandling 

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterest ​​​Der findes flere forskellige typer af algebehandling. Fælles for netop algebelægninger, mos og skidt er, at de både er grimme og til gene, men også at de kan være til skade for tag og fliser når frosten bider. Uønskede alger og grønne pletter på dine vinduer, dit …

Blog
Forny garderoben med lækre sommeroutfits

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestSommeren er bestemt ikke over endnu. Derfor er det ikke for sent at spice garderoben op med et par lækre sommer styles. Sommeren har virkelig været god ved os i år, og det ser ikke ud til at det stopper. Sol og varme skyller ind over Danmark, …