Cargobukser til den rå stil

Jeg har altid godt kunne lide at gå med cargobukser. Det er den der lidt gadedreng stil blandet med army og god plads til bevægelse. Jeg er ikke til at gå i stramme jeans. Jeg føler mig låst inde, så derfor vælger jeg cargobukser. Jeg vælger dem fra molecule, da de er i god kvalitet og de passer lige ind i min stil og det udtryk jeg gerne vil sende. Og der er super mange lommer i. Og store lommer. Det er også godt at have plads til alle sine ting. Det er der heller ikke plads til i et par jeans med små lommer. Jeg har en del cargobukser i forskellige matte farver som grøn, mørkeblå og sort. Jeg har også cargobukser som camouflagebukser. På en eller anden smart måde kan jeg snildt holde varmen i dem om vinteren og om sommeren er de heller ikke forvarme. Jeg tænker at det rent praktisk er fordi at om vinteren isolerer de fordi der er plads til luft mellem bukserne og benene og luften isolerer Om sommeren er det fordi benene er i skygge af bukserne og hvis man har en par mørke stramme jeans på om sommeren går solens stråler lige gennem og varmer benene. Det spiller bare til alt vejr med cargobukser fra https://molecule.dk/

cargobukser

Army bukser er in

Jeg er ret overbevist om at cargobukser er på vej frem. Cargo- og camouflagebukser er populært og det ses mange steder i gadebilledet. Det er ligesom ikke en bestemt type der går med camouflagebukser, men det er mange forskellige typer der ses med dem. Og armybukser er in. De er fede og stilede og så er der også bare super fedt med alle lommerne. Så kan man altid have sit grej med sig. Jeg køber mine cargobukser hos Molecule Streetcasual fordi det er kvalitet og de har rigtig mange modeller og farver. Der har altid været hurtig levering på deres website og jeg vil meget gerne handle der igen og anbefale andre at gøre det samme. Super god service og helt sikkert ikke sidste gang jeg har købt cargobukser hos Molecule.

Et bord er pyntet fint op
Blog
Zaya rom – en smagsoplevelse i særklasse

Del med dine venner…FacebookTwitterLinkedinemailPinterestSkal du forkæle dine venner eller familiemedlemmer med en rom, som er noget ud over det sædvanlige? Så synes jeg, du skal prøve en Zaya rom. Helt specifikt er det den Zaya rom, som har navnet Gran Reserva, som er en Premium rom, der har ligget på …

Blog
Her er 3 gode råd til dig, der er gravid

Del med dine venner…FacebookTwitterLinkedinemailPinterestEr du gravid og er du i tvivl om hvad du kan gøre for at få et godt graviditetsforløb og en god graviditet? Så læs med her, hvor du får 3 gode råd til at gøre dit graviditetsforløb så godt som muligt. Det er nemlig ikke blot …

Blog
Er det sikkert at få en brystforstørrelse?

Del med dine venner…FacebookTwitterLinkedinemailPinterestHvis du er en af de mange kvinder, der overvejer at få udført en brystforstørrelse med implantat, så er det helt normalt at du er i tvivl om behandlingen er sikker at få. De fleste operationer involvere en større eller mindre risiko, men i dag er læger …