Til Cisco kursus med resten af IT

Cisco-kursus
Blog

Hvert år, bliver der givet en mindre formue i budget til kompetenceudvikling af IT-afdelingen. Jeg er heldigvis ansat i en virksomhed, der kender vigtigheden i at IT’en kan følge med udviklingen af resten af virksomheden. Derfor skal vi også på Cisco kursus for at få udviklet vores kompetencer inden for vores netværk, inklusiv sikkerheden og fejlfinding osv.

Det bliver super fedt at komme på et kursus og blive klogere, for jeg har haft lidt problemer med især fejlfinding og at få opsat sikkerheden til et tilfredsstillende niveau.

4 mand afsted til kursus

Som det er nu, er vi 3 fuldtidsansatte og en enkelt studiemedhjælper i afdelingen, hvoraf vi har lidt forskellige kompetencer. Vores studiemedhjælper er blevet CCENT-certificeret og kan derfor hjælpe med små opgaver, som at sætte nye ting op til netværket, fejlfinde og har lidt viden inden for netværkssikkerhed. Han skal selvfølgelig også med på Cisco-kurset med os andre!

Vi andre er hhv. CCNA-, CCNP- og CCIE-certificerede, så vi kan alle få noget ud af kurset, undtagen min chef, som har CCIE-certificeringen. Det er begrænset hvor meget han efterhånden kan lære, så han tager oftest kurser inden for nye systemer, vi skal have implementeret.

CCNA kursus

Jeg er til gengæld CCNA-certificeret, men gad godt at have en endnu større viden, så jeg skal til at tage kurser, så jeg også kan få CCNP-certificeringen. Til gengæld er min kollega ved at tage de sidste CCNP-kurser, så han snart kan begynde på CCIE-kurserne.

Vores studentermedhjælper, skal faktisk også have et ret vigtigt kursus. Han skal nemlig snart have INCD1-eksamen, så han kan få papir på sin certificering. Denne, vil være et kæmpe springbræt i hans karriere, selvom han stadig kun er i gang med studiet. Med de her Cisco kurser, kunne han faktisk næsten bare droppe ud af studiet, og starte med at arbejde, fordi der er så stor efterspørgsel.

Cisco kurser er værdiskabende

Cisco-kurser er klart noget af det mest værdiskabende for en karriere inden for IT, fordi du får en så vigtig viden inden for netværk, sikkerhed, opsætning og ikke mindst routing and switching, som er et absolut must, inden for Cisco netværk og opsætning.

Det fede ved de her Cisco kurser er, at der selvfølgelig er fokus på teorien, så man ved hvad man laver, men især også det praktiske aspekt af det. Man kommer til at sidde med rigtigt Cisco udstyr, så får hands-on viden med hvad det er man skal, både når man opsætter og fejlfinder på netværket. Derfor er jeg sikker på at det her Cisco kursus nok skal udvikle vores kompetencer inden for netværksadministration gevaldigt!

Låsesmed
Blog
Hvad laver en låsesmed? 

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest En låsesmed er en person, der beskæftiger sig med at reparere, installere og vedligeholde låse. De fleste låsesmede udfører også nøglekopiering, udskiftning af låsecylindre og andre tjenester, der vedrører adgang, sikring, åbning og aflåsning. Låsesmede har typisk en baggrund i …

Algebehandling af træterrasse
Blog
Forstå de forskellige typer af algebehandling 

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest  ​​​Der findes flere forskellige typer af algebehandling. Fælles for netop algebelægninger, mos og skidt er, at de både er grimme og til gene, men også at de kan være til skade for tag og fliser når frosten bider. Uønskede alger …

Blog
Forny garderoben med lækre sommeroutfits

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest Sommeren er bestemt ikke over endnu. Derfor er det ikke for sent at spice garderoben op med et par lækre sommer styles. Sommeren har virkelig været god ved os i år, og det ser ikke ud til at det stopper. …