De 2 fordele ved motionscykler

Fitnessudstyr
Blog

Cyklen er et fantastisk redskab til at komme omkring og få motion samtidig. En motionscykel opnår kun det sidste, for den er stationær, men har talrige fortrin, når du skal have styr på konditionen. Dens fortrin kan deles op under belejlighed og bekvemmelighed.

Motionscykler er mere belejlige

Motionscyklen står i dit hjem, hvor du har fri adgang til den alle døgnets timer. Du behøver ikke afvente godt vejr, morgensolens stråler, eller at de andre beboere har taget deres cykler ud af cykelkælderen og banet vejen, at du kan sætte dig overskrævs og trille afsted. Og på motionscyklen er du fri fra uvorne blikke. Med en motionscykel bliver du:

  • Fri fra distraktioner omkring dig. Hvor det at studere eller lave noget kognitivt i sit hjem ofte er en dårlig idé, da du fristes til overspringshandlinger, er de trygge, hjemlige omgivelsers statiske sceneri fordrende for fysisk aktivitet, når du er i rutine.
  • Motionscyklens computer fører dig ajour med, hvor langt du cykler, og hvor hurtigt du gør det. Det gør det langt lettere at skemalægge træning og måle din fremgang. Data fra panelet kan let skrives ned i et skema og bruges til sammenligning.
  • Da modstanden i øvrigt er den samme, afhængigt af hvordan du har indstillet motionscyklen, kan alle cykelturene lettere sammenlignes. Så er der ikke længere grund til at spekulere i, hvad det gjorde for din tid, at du endte ude i rabatten eller slækkede på svingene.

Og de er mere bekvemme

Apropos modstand kan du netop ændre på denne med få klik på panelet, så du kan gøre det sværere eller lettere for dig selv. Hertil hører andre bekvemmeligheder:

  • Styrene er ofte mere hesteskoformede og lægger op til, at du kan hvile armene på flere forskellige faconer, alt efter hvor træt du er.
  • Føler du dig utryg i forhold til at stå op og cykle på en almindelig cykel, fordi du måske kan miste balancen, er det i hvert fald ikke er stressfaktor ved en motionscykel.
  • En motionscykel er slet og ret sikrere end en cykel. Årsagen er åbenlys: 0 procents sandsynlighed for at styrte!
Blog
Fodboldmål til Haven – Gør Din Baghave til et fodboldparadis

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest Drømmer du om at omdanne din baghave til et fodboldparadis, hvor sjov, motion og familiehygge går hånd i hånd? Overvej at tilføje et fodboldmål til din have! Fodboldmål er ikke kun for de professionelle baner; de kan også være en …

Blog
Isvogn: Sæt kulør på dine arrangementer med frisk is

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest At tilføje en isvogn til arrangementer kan virkelig bringe liv og glæde for dine gæster. Men hvad er en isvogn, og hvordan kan den gøre dit event endnu mere mindeværdigt? Lad os udforske verden af isvogne og de spændende muligheder, …

Blog
Måtter med logo til virksomheder: Effektiv branding og beskyttelse

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest Et godt førstehåndsindtryk er afgørende for enhver virksomhed. Når kunder og samarbejdspartnere træder ind i dit indgangsparti, ønsker du at imponere dem med professionalisme og et velplejet udseende. Her kommer måtter med logo ind i billedet som en kreativ og …