De 2 fordele ved motionscykler

Fitnessudstyr
Blog

Cyklen er et fantastisk redskab til at komme omkring og få motion samtidig. En motionscykel opnår kun det sidste, for den er stationær, men har talrige fortrin, når du skal have styr på konditionen. Dens fortrin kan deles op under belejlighed og bekvemmelighed.

Motionscykler er mere belejlige

Motionscyklen står i dit hjem, hvor du har fri adgang til den alle døgnets timer. Du behøver ikke afvente godt vejr, morgensolens stråler, eller at de andre beboere har taget deres cykler ud af cykelkælderen og banet vejen, at du kan sætte dig overskrævs og trille afsted. Og på motionscyklen er du fri fra uvorne blikke. Med en motionscykel bliver du:

  • Fri fra distraktioner omkring dig. Hvor det at studere eller lave noget kognitivt i sit hjem ofte er en dårlig idé, da du fristes til overspringshandlinger, er de trygge, hjemlige omgivelsers statiske sceneri fordrende for fysisk aktivitet, når du er i rutine.
  • Motionscyklens computer fører dig ajour med, hvor langt du cykler, og hvor hurtigt du gør det. Det gør det langt lettere at skemalægge træning og måle din fremgang. Data fra panelet kan let skrives ned i et skema og bruges til sammenligning.
  • Da modstanden i øvrigt er den samme, afhængigt af hvordan du har indstillet motionscyklen, kan alle cykelturene lettere sammenlignes. Så er der ikke længere grund til at spekulere i, hvad det gjorde for din tid, at du endte ude i rabatten eller slækkede på svingene.

Og de er mere bekvemme

Apropos modstand kan du netop ændre på denne med få klik på panelet, så du kan gøre det sværere eller lettere for dig selv. Hertil hører andre bekvemmeligheder:

  • Styrene er ofte mere hesteskoformede og lægger op til, at du kan hvile armene på flere forskellige faconer, alt efter hvor træt du er.
  • Føler du dig utryg i forhold til at stå op og cykle på en almindelig cykel, fordi du måske kan miste balancen, er det i hvert fald ikke er stressfaktor ved en motionscykel.
  • En motionscykel er slet og ret sikrere end en cykel. Årsagen er åbenlys: 0 procents sandsynlighed for at styrte!
Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Blog
Er det sikkert at få en brystforstørrelse?

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Hvis du er en af de mange kvinder, der overvejer at få udført en brystforstørrelse med implantat, så er det helt normalt at du er i tvivl om behandlingen er sikker at få. De fleste operationer involvere en større eller mindre …

Dreng med mundbind på i en skov
Blog
Gør din institution sikker med en tydelig håndsprit stander

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Håndsprit er blevet en central del af vores hverdag, og det kommer det sikkert også til at være mange år ind i fremtiden. Derfor er det vigtigt at sørge for, at alle har nem og hurtig adgang til håndsprit, så folk …

Blog
Hvornår bør du vælge en modulsofa frem for en almindelig sofa?

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Modulsofaer er blevet meget populært i mange danske hjem. En modulsofa er nemlig ofte en nem, smart og ofte billigere sofaløsning. Med en modulsofa får du en sofa, der er nem at få ind i et hvilket som helst lokale, men …