De mest solgte æsker til virksomheder

Plastikæsker
Blog

Plastæsker kommer i mange størrelser og kan bruges til mange formål. Dette blogindlæg skal gøre dig klogere på, hvilke plastæsker til virksomheder der bliver solgt flest af. Min viden inde for dette områder stammer fra mine mangeårige erfaringer med salg af plastæsker. Derudover har jeg været i kontakt med en af danmarks førende producenter af bl.a. æsker med låg, Ultraplast. Vi tager nr. 3 på listen først:

3. Opbevaringsæsker

Første æske på listen, og dermed den 3. mest solgte æske, er opbevaringsæsker. Opbevaringsæskerne er ret populære i virksomhedsmiljøet derude. Det er de pga. deres universelle anvendelses behov. Der er utallige af virksomheder derude som bruger opbevaringsæsker, hvorfor den er nr. 3 på listen. Opbevaringsæskerne kan både bruges i forbindelse med opbevaring af produkter, men også til medarbejdernes redskaber. Derfor bliver der solgt rigtig mange opbevaringsæsker hvert eneste år.

2. Æsker med låg

Den 2. mest solgte æske er dem som går under kategorien æsker med låg. De er en meget populær form for æske, da de også i høj grad bruges i forbindelse med salg. Æsker med låg har mange formål, men det mest populære er som emballage. Der er mange virksomheder som bruger æsker med låg til emballage for deres produkter. Hvis der er noget der er vigtigt, så er det at ens produkters emballage er god kvalitet og i salgsbar tilstand. Udover at blive brugt som emballage, har æsker med låg også andre funktioner. Det bliver også i høj grad brugt i laboratorier rundt omkring landet. Her er de et uundværligt stykke inventar, hvilket er med til at give dem en 2. plads på denne liste.

1. Små æsker

De små æsker er uden tvivl den mest solgte form for æske. Små æsker er en kategori helt for sig selv. Der findes selvfølgelig også små opbevaringsæsker og små æsker med låg, men de typer æsker der befinder sig i “små æsker”-kategorien har et særligt kendetegn. Det særlige kendetegn er, at de kan rumopdeles. Man kan få små skillevægge man kan sætte ned i de små æsker. Disse små æsker med rumopdelinger er hyppigt brugt på hospitaler, lægeklinikker og plejehjem. Det hovedsageligt fordi de bliver brugt til opbevaring af piller. Så hvis en patient f.eks. skal tage 3 specifikke piller om dagen så kan du, med de små æsker, rumopdele så du har 7 rum. På den måde er det nemt for patienterne, at tage præcis de piller de har brug for.

Det var så de 3 mest solgte æsker for virksomheder. Hvis ikke man arbejder i en branche, som bruger enten opbevaringsæsker, æsker med låg eller små æsker, kan de være svært at skelne imellem dem. Men det opfylder alle vidt forskellige behov. Hvis du er nysgerrig på, hvordan de forskellige type æsker ser ud, kan du med fordel klikke ind på ultraplast.dk, hvor du finder samtlige af de æsker jeg nævnt ovenfor. Afslutningsvis skal der lyde en en stor tak til Ultraplast for indsigten i deres salg og sortiment.  

 

Blog
Fodboldmål til Haven – Gør Din Baghave til et fodboldparadis

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestDrømmer du om at omdanne din baghave til et fodboldparadis, hvor sjov, motion og familiehygge går hånd i hånd? Overvej at tilføje et fodboldmål til din have! Fodboldmål er ikke kun for de professionelle baner; de kan også være en fantastisk tilføjelse til din private have. Udeleg …

Blog
Isvogn: Sæt kulør på dine arrangementer med frisk is

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestAt tilføje en isvogn til arrangementer kan virkelig bringe liv og glæde for dine gæster. Men hvad er en isvogn, og hvordan kan den gøre dit event endnu mere mindeværdigt? Lad os udforske verden af isvogne og de spændende muligheder, de bringer med sig. Hvad er en …

Blog
Måtter med logo til virksomheder: Effektiv branding og beskyttelse

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestEt godt førstehåndsindtryk er afgørende for enhver virksomhed. Når kunder og samarbejdspartnere træder ind i dit indgangsparti, ønsker du at imponere dem med professionalisme og et velplejet udseende. Her kommer måtter med logo ind i billedet som en kreativ og effektiv brandingløsning. For med en måtte med …