Din ældre hund har brug for en god hundeseng

En ældre hund kigger væk
Blog

Det er aldrig rart at se sin trofaste følgesvend og bedste ven på fire ben blive gammel. Det kan være svært at se, at din elskede hund ikke længe har den samme energi, den havde som hvalp. Der er dog en del, du som hundeejer kan gøre for at gøre tilværelsen lidt bedre for din ældre hund.

Mange hunde vil komme lidt ned i gear, når de kommer op i årene. De vil sove lidt mere, de vil ikke løbe helt så meget rundt, og måske vil de have svært ved at springe op i sengen hos dig, hvor de ellers tidligere har elsket at ligge.

Hvis det lyder bekendt, kan det være på tide, at du køber en ny hundeseng. Selv hvis man allerede har en, så kan man overveje, om det er tid til en opgradering.

Hvilken glæde har ændre hunde af en ny hundeseng?

Ældre hund kan som sagt begynde at ændre adfærd. Det skyldes i høj grad, at de bliver mindre adrætte og mere skrøbelige, præcis ligesom det sker for os mennesker, når vi bliver ældre. Det skal vi altså holde øje med.

Man skal vælge sin seng med omhu, især når det er til en ældre hund. Heldigvis findes der senge, der kan give din hund bl.a.:

  • En øget komfort, der hjælper dem til at sove bedre
  • En bedre støtte, der skåner hundens krop
  • Varme, der kan lindre eventuelle smerter, som din hund oplever
  • En vandtæt overflade, som kan være smart, hvis din hund har svært ved at holde på vandet

Der er mange faktorer, der spilder ind, og som er værd at tage op til overvejelse, når du står og skal gøre det rette valg. For eksempel kan en hundeseng på ben være et fremragende valg for yngre hunde, men det kan give stort besvær for ældre hunde.

Hvis du ikke er indstillet på at bruge mange penge på din hunds sidste dage, så er det muligt at finde mange hundesenge på tilbud. Du skal huske på, at den rette omsorg kan forbedre og måske endda forlænge din hunds levetid.

Et bord er pyntet fint op
Blog
Zaya rom – en smagsoplevelse i særklasse

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Skal du forkæle dine venner eller familiemedlemmer med en rom, som er noget ud over det sædvanlige? Så synes jeg, du skal prøve en Zaya rom. Helt specifikt er det den Zaya rom, som har navnet Gran Reserva, som er en …

Blog
Her er 3 gode råd til dig, der er gravid

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Er du gravid og er du i tvivl om hvad du kan gøre for at få et godt graviditetsforløb og en god graviditet? Så læs med her, hvor du får 3 gode råd til at gøre dit graviditetsforløb så godt som …

Blog
Er det sikkert at få en brystforstørrelse?

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Hvis du er en af de mange kvinder, der overvejer at få udført en brystforstørrelse med implantat, så er det helt normalt at du er i tvivl om behandlingen er sikker at få. De fleste operationer involvere en større eller mindre …