Dior J’adore! Det gør jeg virkelig!

dior j'adore
Blog

Hvis der er noget, jeg har fået øjnene op for det sidste stykke tid, så er det Dior makeup og Dior parfume kvinder i lange baner. Jeg kan slet ikke få nok af det. Det var ganske enkelt en Christian Dior parfume kvinder, der fik mig overvundet. Og så var det endda en Dior parfume kvinder, der har været på markedet i mange år. Dior J’adore hedder den. Og ja, jeg elsker den.

Dior J’adore – en sofistikeret Dior parfume kvinder

Kender du det, når man bare kan fornemme, når noget har været dyrt? Sådan havde jeg det med Dior J’adore. En lækker Christian Dior parfume kvinder, der rent ud sagt dufter dyrt. Jeg er pavestolt over at have den på, selvom det godt kan være svært at indrømme. Jeg fik den egentlig i gave af min dejlige veninde. Hun havde egentlig bare været inde og kigge på en masse forskelligt Dior online på Sephora.dk, og så var det lidt tilfældigt, at hun valgte netop den parfume, der hedder J’adore.

Jeg var nu også blevet ganske glad for alt muligt andet Dior makeup, det er helt sikkert. Det er bare ikke sikkert, at jeg havde fået en så stor kærlighed til brandet, som jeg har nu.

Det er så svært at beskrive en duft på skrift. Nogle gange ville jeg ønske, at jeg sad lige over for mine læsere, så de kunne mærke, hvor passioneret jeg er omkring de emner, jeg skriver om. Havde du som læser siddet over for mig nu, kunne du dufte til min Dior J’adore. Så ville du vide, hvad det er jeg taler om. I stedet må jeg prøve at beskrive duften til jer, som endnu ikke har stiftet bekendtskab med den skønne Christian Dior parfume kvinder.

Forestil dig, at du er på en frodig eng med masser af blomster og græs. Nu skal du ikke tænke på duften af græs, men snarere duften af vinden, der blæser og giver dig et hav af duftindtryk. Hvis du kan forestille dig denne duft, så bland det lige sammen med duften for den mest intense og forførende parfume, du kender. Dior J’adore er et perfekt mix af sødme og dybde. Det er en enormt sofistikeret Christian Dior parfume kvinder.

dior j'adore

 

Giv mig mere Dior makeup

Jeg er blevet smittet af shoppefeber. Måske er det parfumen, der gør mig skør. Jeg kan i hvert fald slet ikke få mig selv til at stoppe med at købe mere Dior makeup. Siden jeg fik min vidunderlige Christian Dior parfume kvinder, har jeg både købt en Dior mascara, øjenskygge og lip gloss. Jeg kan ikke helt forklare, hvorfor dette specifikke brand har fået denne magt over mig. Alle produkterne derfra er bare VIRKELIG lækre, og jeg føler mig… ja, dyr. Jeg føler mig eksklusiv på en helt anden måde, end jeg nogensinde har gjort før.

Selvfølgelig skal kreditkortet nok sige stop på et tidspunkt. Jeg kan jo ikke blive ved med at købe Dior makeup og Dior parfumer. Jeg kan dog sikre mig, at mit lager er fyldt op med produkter fra mit nye yndlingsbrand. Én ting er i hvert fald sikkert. Jeg skal prøve så meget forskelligt Dior makeup som muligt i fremtiden. Hvis du er nysgerrig, kan du finde et udvalg (inkl. produkterne billederne i dette indlæg) hos Sephora. Du skal dog være opmærksom på, at nogle af produkterne kun kan købes online.

Dior makeupDior lip glowchristian dior parfume kvinderdior mascara

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

BMW
Blog
Er flexleasing også for private?

Del med dine venner…FacebookTwitterLinkedinemailPinterestFlexleasing er et fænomen der er meget oppe og vende for tiden og med god grund. Det er gået op for mange, at de lige pludselig har mulighed for at få den bil de altid har drømt om, ved at gøre brug af flexleasing. Det er dem …

Football Manager 2019
Blog
Anmeldelse: Football Manager 2019

Del med dine venner…FacebookTwitterLinkedinemailPinterestSå er tiden kommet til, at jeg skal anmelde det nye Football Manager 2019. Traditionen tro har jeg fået spillet en masse og er nu klar til at komme med mine endelige tanker omkring Football Manager 2019. Akkurat som med de foregående spil i serien, er det …

royal arena restaurant og bar
Blog
Verdens bedste brunch på denne Royal Arena restaurant

Del med dine venner…FacebookTwitterLinkedinemailPinterestDet er sjovt, hvad man ved af sjove ting nogle gange. Nogle ting har man fra Trivial Pursuit eller andre brætspil, hvor det handler om at have sin paratviden i orden. Andre ting kan man ikke huske, hvor man ved det fra. Jeg har aldrig læst jura, …