Dior J’adore! Det gør jeg virkelig!

dior j'adore
Blog

Hvis der er noget, jeg har fået øjnene op for det sidste stykke tid, så er det Dior makeup og Dior parfume kvinder i lange baner. Jeg kan slet ikke få nok af det. Det var ganske enkelt en Christian Dior parfume kvinder, der fik mig overvundet. Og så var det endda en Dior parfume kvinder, der har været på markedet i mange år. Dior J’adore hedder den. Og ja, jeg elsker den.

Dior J’adore – en sofistikeret Dior parfume kvinder

Kender du det, når man bare kan fornemme, når noget har været dyrt? Sådan havde jeg det med Dior J’adore. En lækker Christian Dior parfume kvinder, der rent ud sagt dufter dyrt. Jeg er pavestolt over at have den på, selvom det godt kan være svært at indrømme. Jeg fik den egentlig i gave af min dejlige veninde. Hun havde egentlig bare været inde og kigge på en masse forskelligt Dior online på Sephora.dk, og så var det lidt tilfældigt, at hun valgte netop den parfume, der hedder J’adore.

Jeg var nu også blevet ganske glad for alt muligt andet Dior makeup, det er helt sikkert. Det er bare ikke sikkert, at jeg havde fået en så stor kærlighed til brandet, som jeg har nu.

Det er så svært at beskrive en duft på skrift. Nogle gange ville jeg ønske, at jeg sad lige over for mine læsere, så de kunne mærke, hvor passioneret jeg er omkring de emner, jeg skriver om. Havde du som læser siddet over for mig nu, kunne du dufte til min Dior J’adore. Så ville du vide, hvad det er jeg taler om. I stedet må jeg prøve at beskrive duften til jer, som endnu ikke har stiftet bekendtskab med den skønne Christian Dior parfume kvinder.

Forestil dig, at du er på en frodig eng med masser af blomster og græs. Nu skal du ikke tænke på duften af græs, men snarere duften af vinden, der blæser og giver dig et hav af duftindtryk. Hvis du kan forestille dig denne duft, så bland det lige sammen med duften for den mest intense og forførende parfume, du kender. Dior J’adore er et perfekt mix af sødme og dybde. Det er en enormt sofistikeret Christian Dior parfume kvinder.

dior j'adore

 

Giv mig mere Dior makeup

Jeg er blevet smittet af shoppefeber. Måske er det parfumen, der gør mig skør. Jeg kan i hvert fald slet ikke få mig selv til at stoppe med at købe mere Dior makeup. Siden jeg fik min vidunderlige Christian Dior parfume kvinder, har jeg både købt en Dior mascara, øjenskygge og lip gloss. Jeg kan ikke helt forklare, hvorfor dette specifikke brand har fået denne magt over mig. Alle produkterne derfra er bare VIRKELIG lækre, og jeg føler mig… ja, dyr. Jeg føler mig eksklusiv på en helt anden måde, end jeg nogensinde har gjort før.

Selvfølgelig skal kreditkortet nok sige stop på et tidspunkt. Jeg kan jo ikke blive ved med at købe Dior makeup og Dior parfumer. Jeg kan dog sikre mig, at mit lager er fyldt op med produkter fra mit nye yndlingsbrand. Én ting er i hvert fald sikkert. Jeg skal prøve så meget forskelligt Dior makeup som muligt i fremtiden. Hvis du er nysgerrig, kan du finde et udvalg (inkl. produkterne billederne i dette indlæg) hos Sephora. Du skal dog være opmærksom på, at nogle af produkterne kun kan købes online.

Dior makeupDior lip glowchristian dior parfume kvinderdior mascara

Låsesmed
Blog
Hvad laver en låsesmed? 

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestEn låsesmed er en person, der beskæftiger sig med at reparere, installere og vedligeholde låse. De fleste låsesmede udfører også nøglekopiering, udskiftning af låsecylindre og andre tjenester, der vedrører adgang, sikring, åbning og aflåsning. Låsesmede har typisk en baggrund i mekanik eller elektronik, og de fleste låsesmede …

Algebehandling af træterrasse
Blog
Forstå de forskellige typer af algebehandling 

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterest ​​​Der findes flere forskellige typer af algebehandling. Fælles for netop algebelægninger, mos og skidt er, at de både er grimme og til gene, men også at de kan være til skade for tag og fliser når frosten bider. Uønskede alger og grønne pletter på dine vinduer, dit …

Blog
Forny garderoben med lækre sommeroutfits

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestSommeren er bestemt ikke over endnu. Derfor er det ikke for sent at spice garderoben op med et par lækre sommer styles. Sommeren har virkelig været god ved os i år, og det ser ikke ud til at det stopper. Sol og varme skyller ind over Danmark, …