Dior J’adore! Det gør jeg virkelig!

dior j'adore
Blog

Hvis der er noget, jeg har fået øjnene op for det sidste stykke tid, så er det Dior makeup og Dior parfume kvinder i lange baner. Jeg kan slet ikke få nok af det. Det var ganske enkelt en Christian Dior parfume kvinder, der fik mig overvundet. Og så var det endda en Dior parfume kvinder, der har været på markedet i mange år. Dior J’adore hedder den. Og ja, jeg elsker den.

Dior J’adore – en sofistikeret Dior parfume kvinder

Kender du det, når man bare kan fornemme, når noget har været dyrt? Sådan havde jeg det med Dior J’adore. En lækker Christian Dior parfume kvinder, der rent ud sagt dufter dyrt. Jeg er pavestolt over at have den på, selvom det godt kan være svært at indrømme. Jeg fik den egentlig i gave af min dejlige veninde. Hun havde egentlig bare været inde og kigge på en masse forskelligt Dior online på Sephora.dk, og så var det lidt tilfældigt, at hun valgte netop den parfume, der hedder J’adore.

Jeg var nu også blevet ganske glad for alt muligt andet Dior makeup, det er helt sikkert. Det er bare ikke sikkert, at jeg havde fået en så stor kærlighed til brandet, som jeg har nu.

Det er så svært at beskrive en duft på skrift. Nogle gange ville jeg ønske, at jeg sad lige over for mine læsere, så de kunne mærke, hvor passioneret jeg er omkring de emner, jeg skriver om. Havde du som læser siddet over for mig nu, kunne du dufte til min Dior J’adore. Så ville du vide, hvad det er jeg taler om. I stedet må jeg prøve at beskrive duften til jer, som endnu ikke har stiftet bekendtskab med den skønne Christian Dior parfume kvinder.

Forestil dig, at du er på en frodig eng med masser af blomster og græs. Nu skal du ikke tænke på duften af græs, men snarere duften af vinden, der blæser og giver dig et hav af duftindtryk. Hvis du kan forestille dig denne duft, så bland det lige sammen med duften for den mest intense og forførende parfume, du kender. Dior J’adore er et perfekt mix af sødme og dybde. Det er en enormt sofistikeret Christian Dior parfume kvinder.

dior j'adore

 

Giv mig mere Dior makeup

Jeg er blevet smittet af shoppefeber. Måske er det parfumen, der gør mig skør. Jeg kan i hvert fald slet ikke få mig selv til at stoppe med at købe mere Dior makeup. Siden jeg fik min vidunderlige Christian Dior parfume kvinder, har jeg både købt en Dior mascara, øjenskygge og lip gloss. Jeg kan ikke helt forklare, hvorfor dette specifikke brand har fået denne magt over mig. Alle produkterne derfra er bare VIRKELIG lækre, og jeg føler mig… ja, dyr. Jeg føler mig eksklusiv på en helt anden måde, end jeg nogensinde har gjort før.

Selvfølgelig skal kreditkortet nok sige stop på et tidspunkt. Jeg kan jo ikke blive ved med at købe Dior makeup og Dior parfumer. Jeg kan dog sikre mig, at mit lager er fyldt op med produkter fra mit nye yndlingsbrand. Én ting er i hvert fald sikkert. Jeg skal prøve så meget forskelligt Dior makeup som muligt i fremtiden. Hvis du er nysgerrig, kan du finde et udvalg (inkl. produkterne billederne i dette indlæg) hos Sephora. Du skal dog være opmærksom på, at nogle af produkterne kun kan købes online.

Dior makeupDior lip glowchristian dior parfume kvinderdior mascara

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tandlæge
Blog
Få en snorkeskinne hos din tandlæge

Del med dine venner…FacebookGoogle+TwitterLinkedinemailPinterestDer er mange danskere der snorker om natten. Det er et helt normalt problem. For dem som sover alene, er det sjældent noget problem. Men for dem der har en partner der snorker, kan det være et stort problem. Der er mange der har en holdning til …

Blog
Sådan bruger du epoxy og klar epoxy

Del med dine venner…FacebookGoogle+TwitterLinkedinemailPinterestEpoxy er et fremragende produkt hvis du skal tætne din pool, som har slået revner eller en anden beton konstruktion. Du kan få epoxy med forskellige hærdningstider alt efter hvor længe du påtænker at skulle arbejde med produktet. Der er eksempelvis epoxy med hærdningstid på 20 minutter, …

fadøl
Blog
Tjekkisk øl til firmafesten

Del med dine venner…FacebookGoogle+TwitterLinkedinemailPinterestVi havde for en måneds tid siden fest i firmaet og det var mig og en anden der stod for det praktiske. Vi tænkte at til denne firmafest skulle den have hele armen. Vi ville gøre ekstra ud af den denne gang på alle fronter. Vi bestilte …