Efteråret kræver en ny Gabor støvlet

gabor støvlet
Blog

Så har det været den sidste sommerdag, og det er jeg ikke så tilfreds med. Nu ved jeg godt, at det næsten ikke er tilladt at brokke sig, når vi har haft en så fantastisk sommer i år. Jeg bliver bare altid en smule deprimeret, når himlen begynder at blive grå, og de mest farverige blomster begynder at dø. Det kan bestemt også se på mit tøj, der ikke længere er farverigt og fyldt med blomsterrige print. Nu hiver jeg alle de mørkegrønne, bordeauxrøde og grålige strikbluser ud af skabet, og det gør bare ALT for ondt i hjertet. Det eneste, der holder humøret oppe lige nu? Et par nye sko. Efteråret byder nemlig på smukke støvletter – min absolutte yndlingssko – og det skal fejres med en ny Gabor støvlet fra Romershoes.

Den rette Gabor støvlet kan pifte ethvert outfit op

Selvom dette indlæg handler mest af alt om en ganske specifik Gabor støvlet, er det værd at nævne, at jeg har op til flere Gabor støvletter. Hvert år køber jeg alligevel en ny model af en Gabor støvlet. Nogle gange køber jeg to par, hvis jeg ikke kan beslutte mig. Det gør jeg, fordi en Gabor støvlet kan redde mit efterår. Det er ligegyldigt, hvilken grå sweater jeg har på, eller hvilken bordeauxrøde skjorte, jeg hiver ud af skabet. Min Gabor støvlet passer til det hele.

Og så pifter denne Gabor støvlet altså også outfittet op. I den grad. En mørkegrå strikbluse kan hurtigt komme til at ligne en hyggetrøje, også selvom du gør dig lidt til med et par stramme jeans. En Gabor støvlet er bare prikken over i’et. Den er ikke for formel til at have på til hverdag, men den er alligevel formel nok til at give dig et sofistikeret look.

Særligt denne Gabor støvle er med til at dresse dig en smule op, selvom du “bare” har en strikbluse på. Derfor er den også blandt mine favoritter af Gabor støvler, fordi den har fede, men diskrete nitter.

Du kan få den i alle størrelser

Det fede ved Gabor støvletter er også, at de fås i rigtig mange størrelser. Nu er jeg en gennemsnitlig størrelse 40, men hvis du har større fødder end det og problemer med at finde sko i din størrelse, så gå med en Gabor støvlet. Så slipper du for at skulle klemme dig ned i en 41, selvom du egentlig er en 43, fordi de klassiske støvletter ikke fås større. Dine fødder vil takke dig, og så er kvaliteten altså også markant bedre end standarden.

Det er også derfor, jeg elsker min Gabor støvlet og alle de andre i min samling så højt. De pifter outfittet op og giver dem lidt kant på en sofistikeret måde, men det er uden at gå på kompromis med kvaliteten. Min Gabor støvlet har den mest behagelige sål. Så jeg mærker næsten ikke, at det er en støvlet med hæl. Jeg kan gå i dem hele dagen lang. Det er det eneste gode ved, at sommeren er slut. Nu er det endelig blevet vejr til, at jeg kan gå i min Gabor støvlet.

Låsesmed
Blog
Hvad laver en låsesmed? 

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestEn låsesmed er en person, der beskæftiger sig med at reparere, installere og vedligeholde låse. De fleste låsesmede udfører også nøglekopiering, udskiftning af låsecylindre og andre tjenester, der vedrører adgang, sikring, åbning og aflåsning. Låsesmede har typisk en baggrund i mekanik eller elektronik, og de fleste låsesmede …

Algebehandling af træterrasse
Blog
Forstå de forskellige typer af algebehandling 

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterest ​​​Der findes flere forskellige typer af algebehandling. Fælles for netop algebelægninger, mos og skidt er, at de både er grimme og til gene, men også at de kan være til skade for tag og fliser når frosten bider. Uønskede alger og grønne pletter på dine vinduer, dit …

Blog
Forny garderoben med lækre sommeroutfits

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestSommeren er bestemt ikke over endnu. Derfor er det ikke for sent at spice garderoben op med et par lækre sommer styles. Sommeren har virkelig været god ved os i år, og det ser ikke ud til at det stopper. Sol og varme skyller ind over Danmark, …