En erfaren tandlæge i København til Ida

En tandlæge og tandplejer kigger på en piges tænder
Blog

Ida skal til tandlægen. Ida er vores yngste datter på 4 år, og hun bryder sig på ingen måde om at komme til tandlægen. Ida var ellers lige blevet mere tryg for at gå til skoletandlægen, men da vi er flyttet, skal Ida starte forfra med at opbygge et tillidsbånd til den nye skoletandlæge.

 

Ida afviser kategorisk at besøge skoletandlægen. Dette skyldes vist udelukkende en tidligere uheldig episode fra én af hendes klassekammerater, som – efter et besøg hos skoletandlægen – kom grædende tilbage fra tandlægebesøget. Derfor er jeg kommet til den konklusion, at jeg tager hende med til min egen tandlæge i København.

Min egen tandlæge er en meget erfaren tandlæge i København, og han ved, hvordan man skal håndtere patienter med tandlægeskræk.  

En tandlæge og tandplejer kigger på en piges tænder

 

Min dygtige tandlæge i København

Inden vi flyttede ind i vores dejlige patriciervilla i København, boede vi i første parket til Øresund på Strandvejen ved Klampenborg. Nogle gange savner jeg virkelig havet, den grønne bøge- og egeskov og vores mange gode naboer. Men ved at bo i centrum af København, kan vi virkelig imødekomme vores kulturelle interesser, da både Operaen, Zoologisk have og Tivoli ligger så tæt på vores hjem. Og så har vi jo også fået meget kortere afstand til vores tandlæge i København – nu kræver det bare en 5-10 minutters cykeltur.

 

Jeg har altid gjort brug af erfarne, dygtige tandlæger, da de har en særlig ro i deres måde at håndtere patienter på. Særligt min tandlæge i København er rigtig god til at håndtere patienter med tandlægeskræk, hvorfor det er oplagt at tage Ida med ind til min tandlæge i København. Min kone benytter sig også af min tandlæge, da hun også til en hvis grad led af tandlægeskræk. Min tandlæge har heldigvis kunne hjælpe min kone af med skrækken, og derfor er jeg også ganske sikker på, at Idas tandlægeskræk kan forsvinde.

 

Ida skal også til en erfaren tandlæge i København

Ida vil under ingen omstændigheder besøge skoletandlægen, og derfor tager jeg hende med til min egen tandlæge i hjertet af København. Jeg kender til deres kompetencer, og de er specialister i at håndtere patienter med tandlægeskræk – og det gælder både for børn og voksne.

 

Tandlægebesøg skal ikke negligeres, da ens tandsæt skal holde resten af livet. Jeg har altid gået til tandlæge hvert halve år – bare for at være på den sikre side. Jeg vil sørge for, at Ida også kommer til tandlæge minimum 2 gange om året, da en sund og god tandhygiejne er meget vigtigt.

Låsesmed
Blog
Hvad laver en låsesmed? 

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestEn låsesmed er en person, der beskæftiger sig med at reparere, installere og vedligeholde låse. De fleste låsesmede udfører også nøglekopiering, udskiftning af låsecylindre og andre tjenester, der vedrører adgang, sikring, åbning og aflåsning. Låsesmede har typisk en baggrund i mekanik eller elektronik, og de fleste låsesmede …

Algebehandling af træterrasse
Blog
Forstå de forskellige typer af algebehandling 

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterest ​​​Der findes flere forskellige typer af algebehandling. Fælles for netop algebelægninger, mos og skidt er, at de både er grimme og til gene, men også at de kan være til skade for tag og fliser når frosten bider. Uønskede alger og grønne pletter på dine vinduer, dit …

Blog
Forny garderoben med lækre sommeroutfits

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestSommeren er bestemt ikke over endnu. Derfor er det ikke for sent at spice garderoben op med et par lækre sommer styles. Sommeren har virkelig været god ved os i år, og det ser ikke ud til at det stopper. Sol og varme skyller ind over Danmark, …