En erfaren tandlæge i København til Ida

En tandlæge og tandplejer kigger på en piges tænder
Blog

Ida skal til tandlægen. Ida er vores yngste datter på 4 år, og hun bryder sig på ingen måde om at komme til tandlægen. Ida var ellers lige blevet mere tryg for at gå til skoletandlægen, men da vi er flyttet, skal Ida starte forfra med at opbygge et tillidsbånd til den nye skoletandlæge.

 

Ida afviser kategorisk at besøge skoletandlægen. Dette skyldes vist udelukkende en tidligere uheldig episode fra én af hendes klassekammerater, som – efter et besøg hos skoletandlægen – kom grædende tilbage fra tandlægebesøget. Derfor er jeg kommet til den konklusion, at jeg tager hende med til min egen tandlæge i København.

Min egen tandlæge er en meget erfaren tandlæge i København, og han ved, hvordan man skal håndtere patienter med tandlægeskræk.  

En tandlæge og tandplejer kigger på en piges tænder

 

Min dygtige tandlæge i København

Inden vi flyttede ind i vores dejlige patriciervilla i København, boede vi i første parket til Øresund på Strandvejen ved Klampenborg. Nogle gange savner jeg virkelig havet, den grønne bøge- og egeskov og vores mange gode naboer. Men ved at bo i centrum af København, kan vi virkelig imødekomme vores kulturelle interesser, da både Operaen, Zoologisk have og Tivoli ligger så tæt på vores hjem. Og så har vi jo også fået meget kortere afstand til vores tandlæge i København – nu kræver det bare en 5-10 minutters cykeltur.

 

Jeg har altid gjort brug af erfarne, dygtige tandlæger, da de har en særlig ro i deres måde at håndtere patienter på. Særligt min tandlæge i København er rigtig god til at håndtere patienter med tandlægeskræk, hvorfor det er oplagt at tage Ida med ind til min tandlæge i København. Min kone benytter sig også af min tandlæge, da hun også til en hvis grad led af tandlægeskræk. Min tandlæge har heldigvis kunne hjælpe min kone af med skrækken, og derfor er jeg også ganske sikker på, at Idas tandlægeskræk kan forsvinde.

 

Ida skal også til en erfaren tandlæge i København

Ida vil under ingen omstændigheder besøge skoletandlægen, og derfor tager jeg hende med til min egen tandlæge i hjertet af København. Jeg kender til deres kompetencer, og de er specialister i at håndtere patienter med tandlægeskræk – og det gælder både for børn og voksne.

 

Tandlægebesøg skal ikke negligeres, da ens tandsæt skal holde resten af livet. Jeg har altid gået til tandlæge hvert halve år – bare for at være på den sikre side. Jeg vil sørge for, at Ida også kommer til tandlæge minimum 2 gange om året, da en sund og god tandhygiejne er meget vigtigt.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tandlæge
Blog
Få en snorkeskinne hos din tandlæge

Del med dine venner…FacebookGoogle+TwitterLinkedinemailPinterestDer er mange danskere der snorker om natten. Det er et helt normalt problem. For dem som sover alene, er det sjældent noget problem. Men for dem der har en partner der snorker, kan det være et stort problem. Der er mange der har en holdning til …

Blog
Sådan bruger du epoxy og klar epoxy

Del med dine venner…FacebookGoogle+TwitterLinkedinemailPinterestEpoxy er et fremragende produkt hvis du skal tætne din pool, som har slået revner eller en anden beton konstruktion. Du kan få epoxy med forskellige hærdningstider alt efter hvor længe du påtænker at skulle arbejde med produktet. Der er eksempelvis epoxy med hærdningstid på 20 minutter, …

fadøl
Blog
Tjekkisk øl til firmafesten

Del med dine venner…FacebookGoogle+TwitterLinkedinemailPinterestVi havde for en måneds tid siden fest i firmaet og det var mig og en anden der stod for det praktiske. Vi tænkte at til denne firmafest skulle den have hele armen. Vi ville gøre ekstra ud af den denne gang på alle fronter. Vi bestilte …