En Ferrari er mere end blot rødglødende fart

Blog

En Ferrari er verdens mest ikoniske sportsvogn. Den italienske producent har altid været i førersædet, når det kommer til at udvikle køretøjer med høj fart, innovativ teknologi og tidløst design. Det gælder for alle deres biler. Lige fra fartdjævle som Ferrari 812 Superfast til de mere praktiske og ergonomiske modeller som en Ferrari California, der har komfort og køreglæde i forsædet. Mange tror, at en Ferrari er uden for deres økonomiske rækkevidde. Men køber du en brugt Ferrari, får du en fuldt funktionsdygtig og gennemtestet bil, der i ydelse og design overgår mange nye modeller i den samme prisklasse.

Mere end et logo

Det klassiske Ferrari logo med den stejlende hingst er ikke blot et symbol på, at du med en Ferrari er en del af en unik motorsportsarv, der trækker tråde tilbage til Enzo Ferraris banebrydende racerbiler. Det er også din garanti for en gennemgribende service.

Når du køber en brugt sportsvogn hos en officiel Ferrari forhandler, som Copenhagen Ferrari Dealers i Lyngby, er bilen Ferrari Approved. Det vil sige, at bilen har været en række test igennem udført af teknikere trænet på Ferraris produktionsfaciliteter i den italienske by Maranello, hvor Ferrari eventyret i sin tid startede. Leder du efter en Ferrari Danmark, bør du altså kigge efter om den er Ferrari Approved. Så ved du med garanti, at din nye Ferrari California eller en anden model er så god som ny.

Fuld service

For mange er købet af en Ferrari realiseringen af en drøm. Men selv drømme skal holdes ved lige. En Ferrari i Danmark serviceres af Formula Gruppen i Lyngby, der specialiserer sig i vedligeholdelsen af den ikoniske bil. Køber du en ny Ferrari f.eks. en Ferrari 812 Superfast, er du derfor dækket af en udvidet serviceplan. Du får du bl.a.:

  • 7 års rutinemæssigt eftersyn, som en del af Ferraris Genuine Maintenence program. Dvs. at specialiserede mekanikere årligt ser din bil efter i sømmene.
  • 24 måneders Road Side Assistance. Går din bil mod forventning i stå, bliver den gratis transporteret til et godkendt værksted og en lånebil stilles til rådighed.
Låsesmed
Blog
Hvad laver en låsesmed? 

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest En låsesmed er en person, der beskæftiger sig med at reparere, installere og vedligeholde låse. De fleste låsesmede udfører også nøglekopiering, udskiftning af låsecylindre og andre tjenester, der vedrører adgang, sikring, åbning og aflåsning. Låsesmede har typisk en baggrund i …

Algebehandling af træterrasse
Blog
Forstå de forskellige typer af algebehandling 

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest  ​​​Der findes flere forskellige typer af algebehandling. Fælles for netop algebelægninger, mos og skidt er, at de både er grimme og til gene, men også at de kan være til skade for tag og fliser når frosten bider. Uønskede alger …

Blog
Forny garderoben med lækre sommeroutfits

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest Sommeren er bestemt ikke over endnu. Derfor er det ikke for sent at spice garderoben op med et par lækre sommer styles. Sommeren har virkelig været god ved os i år, og det ser ikke ud til at det stopper. …