En Ferrari er mere end blot rødglødende fart

Blog

En Ferrari er verdens mest ikoniske sportsvogn. Den italienske producent har altid været i førersædet, når det kommer til at udvikle køretøjer med høj fart, innovativ teknologi og tidløst design. Det gælder for alle deres biler. Lige fra fartdjævle som Ferrari 812 Superfast til de mere praktiske og ergonomiske modeller som en Ferrari California, der har komfort og køreglæde i forsædet. Mange tror, at en Ferrari er uden for deres økonomiske rækkevidde. Men køber du en brugt Ferrari, får du en fuldt funktionsdygtig og gennemtestet bil, der i ydelse og design overgår mange nye modeller i den samme prisklasse.

Mere end et logo

Det klassiske Ferrari logo med den stejlende hingst er ikke blot et symbol på, at du med en Ferrari er en del af en unik motorsportsarv, der trækker tråde tilbage til Enzo Ferraris banebrydende racerbiler. Det er også din garanti for en gennemgribende service.

Når du køber en brugt sportsvogn hos en officiel Ferrari forhandler, som Copenhagen Ferrari Dealers i Lyngby, er bilen Ferrari Approved. Det vil sige, at bilen har været en række test igennem udført af teknikere trænet på Ferraris produktionsfaciliteter i den italienske by Maranello, hvor Ferrari eventyret i sin tid startede. Leder du efter en Ferrari Danmark, bør du altså kigge efter om den er Ferrari Approved. Så ved du med garanti, at din nye Ferrari California eller en anden model er så god som ny.

Fuld service

For mange er købet af en Ferrari realiseringen af en drøm. Men selv drømme skal holdes ved lige. En Ferrari i Danmark serviceres af Formula Gruppen i Lyngby, der specialiserer sig i vedligeholdelsen af den ikoniske bil. Køber du en ny Ferrari f.eks. en Ferrari 812 Superfast, er du derfor dækket af en udvidet serviceplan. Du får du bl.a.:

  • 7 års rutinemæssigt eftersyn, som en del af Ferraris Genuine Maintenence program. Dvs. at specialiserede mekanikere årligt ser din bil efter i sømmene.
  • 24 måneders Road Side Assistance. Går din bil mod forventning i stå, bliver den gratis transporteret til et godkendt værksted og en lånebil stilles til rådighed.
Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Blog
Er det sikkert at få en brystforstørrelse?

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Hvis du er en af de mange kvinder, der overvejer at få udført en brystforstørrelse med implantat, så er det helt normalt at du er i tvivl om behandlingen er sikker at få. De fleste operationer involvere en større eller mindre …

Dreng med mundbind på i en skov
Blog
Gør din institution sikker med en tydelig håndsprit stander

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Håndsprit er blevet en central del af vores hverdag, og det kommer det sikkert også til at være mange år ind i fremtiden. Derfor er det vigtigt at sørge for, at alle har nem og hurtig adgang til håndsprit, så folk …

Blog
Hvornår bør du vælge en modulsofa frem for en almindelig sofa?

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Modulsofaer er blevet meget populært i mange danske hjem. En modulsofa er nemlig ofte en nem, smart og ofte billigere sofaløsning. Med en modulsofa får du en sofa, der er nem at få ind i et hvilket som helst lokale, men …