En skøn middag på Cassiopeia

Jeg inviterede forleden min kæreste ud og spise da vi havde årsdag. Jeg tænkte det godt måtte være lidt ekstra fint og et godt sted, så jeg valgt restaurant Cassiopeia på Gammel Kongevej 10. Cassiopeia ligger i sammen bygning som Tycho Brahe Planetarium, ved den sydlige ende af Sankt Jørgens Sø i København. Jeg havde kigget på nogle forskellige restauranter for at finde et super godt sted en hvor vi kunne tage ud og spise god mad og endte så med at det skulle være Cassiopeia. Det skulle vise at blive et godt valg og rigtig god mad.

 

God mad og god udsigt på Cassiopeia

Vi kom cyklende langs Sankt Jørgens Sø og solen var på vej ned med hastige skridt. Jeg havde bestilt et bord til os ved vinduet, så vi også kunne sidde og kigge ud over vandet mens vi spiste den 3-retters menu. Vi startede med vild svampesuppe, efterfulgt af langtidsstegt grillet kalv og fik mørk chokolademousse til dessert. Til alle retterne på Cassiopeia fik vi et godt glas vin udvalgt til retten. Vinene var specielt udvalgt til at supplere hvert måltid til punkt og prikke af Cassiopeias kompetente personale.

 

Fornem betjening på Cassiopeia

Det var en helt igennem vellykket aften på Cassiopeia. Maden var super god og vinen ligeså. Tjenerne var oplagte og præsenterede maden og vinen på en fremragende måde. Jeg er meget tilfreds med vores besøg på restaurant Cassiopeia og har helt sikkert tanker om og lyst til at komme igen. Min kæreste synes også det var en rigtig god aften og hun var også vild med maden. Hun vil meget gerne besøge Cassiopeia igen på et tidspunkt.

Det alt i alt en super oplevelse at spise på Cassiopeia. Der var også utroligt flotte omgivelser både på selve restauranten og ude omkring restauranten. Vi nød at kigge ud på vandet i solnedgangen med vin i hånden.

Om aftenen da vi gik hjem langs søerne prøvede vi at finde Cassiopeia som også er repræsenteret på stjernehimlen over København.

Blog
Fodboldmål til Haven – Gør Din Baghave til et fodboldparadis

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestDrømmer du om at omdanne din baghave til et fodboldparadis, hvor sjov, motion og familiehygge går hånd i hånd? Overvej at tilføje et fodboldmål til din have! Fodboldmål er ikke kun for de professionelle baner; de kan også være en fantastisk tilføjelse til din private have. Udeleg …

Blog
Isvogn: Sæt kulør på dine arrangementer med frisk is

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestAt tilføje en isvogn til arrangementer kan virkelig bringe liv og glæde for dine gæster. Men hvad er en isvogn, og hvordan kan den gøre dit event endnu mere mindeværdigt? Lad os udforske verden af isvogne og de spændende muligheder, de bringer med sig. Hvad er en …

Blog
Måtter med logo til virksomheder: Effektiv branding og beskyttelse

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestEt godt førstehåndsindtryk er afgørende for enhver virksomhed. Når kunder og samarbejdspartnere træder ind i dit indgangsparti, ønsker du at imponere dem med professionalisme og et velplejet udseende. Her kommer måtter med logo ind i billedet som en kreativ og effektiv brandingløsning. For med en måtte med …