En skøn middag på Cassiopeia

Jeg inviterede forleden min kæreste ud og spise da vi havde årsdag. Jeg tænkte det godt måtte være lidt ekstra fint og et godt sted, så jeg valgt restaurant Cassiopeia på Gammel Kongevej 10. Cassiopeia ligger i sammen bygning som Tycho Brahe Planetarium, ved den sydlige ende af Sankt Jørgens Sø i København. Jeg havde kigget på nogle forskellige restauranter for at finde et super godt sted en hvor vi kunne tage ud og spise god mad og endte så med at det skulle være Cassiopeia. Det skulle vise at blive et godt valg og rigtig god mad.

 

God mad og god udsigt på Cassiopeia

Vi kom cyklende langs Sankt Jørgens Sø og solen var på vej ned med hastige skridt. Jeg havde bestilt et bord til os ved vinduet, så vi også kunne sidde og kigge ud over vandet mens vi spiste den 3-retters menu. Vi startede med vild svampesuppe, efterfulgt af langtidsstegt grillet kalv og fik mørk chokolademousse til dessert. Til alle retterne på Cassiopeia fik vi et godt glas vin udvalgt til retten. Vinene var specielt udvalgt til at supplere hvert måltid til punkt og prikke af Cassiopeias kompetente personale.

 

Fornem betjening på Cassiopeia

Det var en helt igennem vellykket aften på Cassiopeia. Maden var super god og vinen ligeså. Tjenerne var oplagte og præsenterede maden og vinen på en fremragende måde. Jeg er meget tilfreds med vores besøg på restaurant Cassiopeia og har helt sikkert tanker om og lyst til at komme igen. Min kæreste synes også det var en rigtig god aften og hun var også vild med maden. Hun vil meget gerne besøge Cassiopeia igen på et tidspunkt.

Det alt i alt en super oplevelse at spise på Cassiopeia. Der var også utroligt flotte omgivelser både på selve restauranten og ude omkring restauranten. Vi nød at kigge ud på vandet i solnedgangen med vin i hånden.

Om aftenen da vi gik hjem langs søerne prøvede vi at finde Cassiopeia som også er repræsenteret på stjernehimlen over København.

Et bord er pyntet fint op
Blog
Zaya rom – en smagsoplevelse i særklasse

Del med dine venner…FacebookTwitterLinkedinemailPinterestSkal du forkæle dine venner eller familiemedlemmer med en rom, som er noget ud over det sædvanlige? Så synes jeg, du skal prøve en Zaya rom. Helt specifikt er det den Zaya rom, som har navnet Gran Reserva, som er en Premium rom, der har ligget på …

Blog
Her er 3 gode råd til dig, der er gravid

Del med dine venner…FacebookTwitterLinkedinemailPinterestEr du gravid og er du i tvivl om hvad du kan gøre for at få et godt graviditetsforløb og en god graviditet? Så læs med her, hvor du får 3 gode råd til at gøre dit graviditetsforløb så godt som muligt. Det er nemlig ikke blot …

Blog
Er det sikkert at få en brystforstørrelse?

Del med dine venner…FacebookTwitterLinkedinemailPinterestHvis du er en af de mange kvinder, der overvejer at få udført en brystforstørrelse med implantat, så er det helt normalt at du er i tvivl om behandlingen er sikker at få. De fleste operationer involvere en større eller mindre risiko, men i dag er læger …