En skøn middag på Cassiopeia

Jeg inviterede forleden min kæreste ud og spise da vi havde årsdag. Jeg tænkte det godt måtte være lidt ekstra fint og et godt sted, så jeg valgt restaurant Cassiopeia på Gammel Kongevej 10. Cassiopeia ligger i sammen bygning som Tycho Brahe Planetarium, ved den sydlige ende af Sankt Jørgens Sø i København. Jeg havde kigget på nogle forskellige restauranter for at finde et super godt sted en hvor vi kunne tage ud og spise god mad og endte så med at det skulle være Cassiopeia. Det skulle vise at blive et godt valg og rigtig god mad.

 

God mad og god udsigt på Cassiopeia

Vi kom cyklende langs Sankt Jørgens Sø og solen var på vej ned med hastige skridt. Jeg havde bestilt et bord til os ved vinduet, så vi også kunne sidde og kigge ud over vandet mens vi spiste den 3-retters menu. Vi startede med vild svampesuppe, efterfulgt af langtidsstegt grillet kalv og fik mørk chokolademousse til dessert. Til alle retterne på Cassiopeia fik vi et godt glas vin udvalgt til retten. Vinene var specielt udvalgt til at supplere hvert måltid til punkt og prikke af Cassiopeias kompetente personale.

 

Fornem betjening på Cassiopeia

Det var en helt igennem vellykket aften på Cassiopeia. Maden var super god og vinen ligeså. Tjenerne var oplagte og præsenterede maden og vinen på en fremragende måde. Jeg er meget tilfreds med vores besøg på restaurant Cassiopeia og har helt sikkert tanker om og lyst til at komme igen. Min kæreste synes også det var en rigtig god aften og hun var også vild med maden. Hun vil meget gerne besøge Cassiopeia igen på et tidspunkt.

Det alt i alt en super oplevelse at spise på Cassiopeia. Der var også utroligt flotte omgivelser både på selve restauranten og ude omkring restauranten. Vi nød at kigge ud på vandet i solnedgangen med vin i hånden.

Om aftenen da vi gik hjem langs søerne prøvede vi at finde Cassiopeia som også er repræsenteret på stjernehimlen over København.

Låsesmed
Blog
Hvad laver en låsesmed? 

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestEn låsesmed er en person, der beskæftiger sig med at reparere, installere og vedligeholde låse. De fleste låsesmede udfører også nøglekopiering, udskiftning af låsecylindre og andre tjenester, der vedrører adgang, sikring, åbning og aflåsning. Låsesmede har typisk en baggrund i mekanik eller elektronik, og de fleste låsesmede …

Algebehandling af træterrasse
Blog
Forstå de forskellige typer af algebehandling 

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterest ​​​Der findes flere forskellige typer af algebehandling. Fælles for netop algebelægninger, mos og skidt er, at de både er grimme og til gene, men også at de kan være til skade for tag og fliser når frosten bider. Uønskede alger og grønne pletter på dine vinduer, dit …

Blog
Forny garderoben med lækre sommeroutfits

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestSommeren er bestemt ikke over endnu. Derfor er det ikke for sent at spice garderoben op med et par lækre sommer styles. Sommeren har virkelig været god ved os i år, og det ser ikke ud til at det stopper. Sol og varme skyller ind over Danmark, …