Er flexleasing også for private?

BMW
Blog

Flexleasing er et fænomen der er meget oppe og vende for tiden og med god grund. Det er gået op for mange, at de lige pludselig har mulighed for at få den bil de altid har drømt om, ved at gøre brug af flexleasing. Det er dem som har sat sig ind i hvordan flexleasing privat fungerer. Problemer er, at mange stadig tror at det kun er for erhverv. Mange forbinder leasing med erhvervsløsninger, hvilket heller ikke er forkert. Leasing var oprindeligt tilegnet erhverv, hvorfor mange og forbinder flexleasing med dette. Men flexleasing privat er faktisk meget mere udbredt end mange tror. Det er blevet den foretrukne løsning for private der ønsker at lease. Det skyldes den økonomiske gevinst der er ved flexleasing privat af dyre biler. Det er sådan jo dyrere bilen er jo mere sparer du ved at flexlease den. Derfor har mange private søgt den vej.

Som sagt er flexleasing privat for dem, som søger en ny bil i den lidt dyrere ende af skalaen, som de ikke ville have råd til at købe. Her giver flexleasing privat muligheden for at få den bil du altid har drømt om og det er der flere og flere der vælger at gøre.

Hvilken bil skal du lease?

Der er en ting som ligger fast ift. besparelse ved brug af flexleasing privat og det er, jo højere bilens værdi er jo mere kan du spare på registreringsafgiften. Det er dog ikke ens betydning med du bare skal købe den dyreste bil du kan komme i nærheden af. For med flexleasing privat skal du huske på, at du som privatperson selv står med ansvaret for at få bilen solgte igen efter leasingperioden. Strengt talt kan du argumentere for, at jo dyrere bilen er jo sværere er den også at komme af med igen. Derfor er de mest leasede biler også typisk bilmærker som Audi, BMW og Mercedes. Ikke Ferrari, Jaguar eller Lamborghini, på trods af besparelsen ved flexleasing er højere på disse.

Mange folk som ikke normalt ville have ressourcer til at købe en Audi, BMW eller Mercedes, får lige pludselig en realistisk mulighed for det pga. flexleasing modellen. Bilfabrikanterne og bilforhandlerne kan også mærke salget, at flexleasing privat i højere grad bliver den foretrukne løsning.

Hos Specialcars i Brøndby nyder de godt af den store interesse for flexleasing privat. Det er en win/win for alle parter mener de hos Specialcars. Kunderne er ikke nødt til at gå på kompromis med den bil de gerne vil have. De får den sportsvogn eller lækre 4-hjulstrækker de altid har drømt om, og vi sælger flere af de biler vi gerne vil sælge.  

Låsesmed
Blog
Hvad laver en låsesmed? 

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest En låsesmed er en person, der beskæftiger sig med at reparere, installere og vedligeholde låse. De fleste låsesmede udfører også nøglekopiering, udskiftning af låsecylindre og andre tjenester, der vedrører adgang, sikring, åbning og aflåsning. Låsesmede har typisk en baggrund i …

Algebehandling af træterrasse
Blog
Forstå de forskellige typer af algebehandling 

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest  ​​​Der findes flere forskellige typer af algebehandling. Fælles for netop algebelægninger, mos og skidt er, at de både er grimme og til gene, men også at de kan være til skade for tag og fliser når frosten bider. Uønskede alger …

Blog
Forny garderoben med lækre sommeroutfits

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest Sommeren er bestemt ikke over endnu. Derfor er det ikke for sent at spice garderoben op med et par lækre sommer styles. Sommeren har virkelig været god ved os i år, og det ser ikke ud til at det stopper. …