Er flexleasing også for private?

BMW
Blog

Flexleasing er et fænomen der er meget oppe og vende for tiden og med god grund. Det er gået op for mange, at de lige pludselig har mulighed for at få den bil de altid har drømt om, ved at gøre brug af flexleasing. Det er dem som har sat sig ind i hvordan flexleasing privat fungerer. Problemer er, at mange stadig tror at det kun er for erhverv. Mange forbinder leasing med erhvervsløsninger, hvilket heller ikke er forkert. Leasing var oprindeligt tilegnet erhverv, hvorfor mange og forbinder flexleasing med dette. Men flexleasing privat er faktisk meget mere udbredt end mange tror. Det er blevet den foretrukne løsning for private der ønsker at lease. Det skyldes den økonomiske gevinst der er ved flexleasing privat af dyre biler. Det er sådan jo dyrere bilen er jo mere sparer du ved at flexlease den. Derfor har mange private søgt den vej.

Som sagt er flexleasing privat for dem, som søger en ny bil i den lidt dyrere ende af skalaen, som de ikke ville have råd til at købe. Her giver flexleasing privat muligheden for at få den bil du altid har drømt om og det er der flere og flere der vælger at gøre.

Hvilken bil skal du lease?

Der er en ting som ligger fast ift. besparelse ved brug af flexleasing privat og det er, jo højere bilens værdi er jo mere kan du spare på registreringsafgiften. Det er dog ikke ens betydning med du bare skal købe den dyreste bil du kan komme i nærheden af. For med flexleasing privat skal du huske på, at du som privatperson selv står med ansvaret for at få bilen solgte igen efter leasingperioden. Strengt talt kan du argumentere for, at jo dyrere bilen er jo sværere er den også at komme af med igen. Derfor er de mest leasede biler også typisk bilmærker som Audi, BMW og Mercedes. Ikke Ferrari, Jaguar eller Lamborghini, på trods af besparelsen ved flexleasing er højere på disse.

Mange folk som ikke normalt ville have ressourcer til at købe en Audi, BMW eller Mercedes, får lige pludselig en realistisk mulighed for det pga. flexleasing modellen. Bilfabrikanterne og bilforhandlerne kan også mærke salget, at flexleasing privat i højere grad bliver den foretrukne løsning.

Hos Specialcars i Brøndby nyder de godt af den store interesse for flexleasing privat. Det er en win/win for alle parter mener de hos Specialcars. Kunderne er ikke nødt til at gå på kompromis med den bil de gerne vil have. De får den sportsvogn eller lækre 4-hjulstrækker de altid har drømt om, og vi sælger flere af de biler vi gerne vil sælge.  

Blog
Fodboldmål til Haven – Gør Din Baghave til et fodboldparadis

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest Drømmer du om at omdanne din baghave til et fodboldparadis, hvor sjov, motion og familiehygge går hånd i hånd? Overvej at tilføje et fodboldmål til din have! Fodboldmål er ikke kun for de professionelle baner; de kan også være en …

Blog
Isvogn: Sæt kulør på dine arrangementer med frisk is

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest At tilføje en isvogn til arrangementer kan virkelig bringe liv og glæde for dine gæster. Men hvad er en isvogn, og hvordan kan den gøre dit event endnu mere mindeværdigt? Lad os udforske verden af isvogne og de spændende muligheder, …

Blog
Måtter med logo til virksomheder: Effektiv branding og beskyttelse

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest Et godt førstehåndsindtryk er afgørende for enhver virksomhed. Når kunder og samarbejdspartnere træder ind i dit indgangsparti, ønsker du at imponere dem med professionalisme og et velplejet udseende. Her kommer måtter med logo ind i billedet som en kreativ og …