X
    Categories: Blog

Få en snorkeskinne hos din tandlæge

Der er mange danskere der snorker om natten. Det er et helt normalt problem. For dem som sover alene, er det sjældent noget problem. Men for dem der har en partner der snorker, kan det være et stort problem. Der er mange der har en holdning til snorken og gode idéer til hvordan du kommer det til livs. Desværre er mange af disse gode idéer ikke særlig effektive i praksis. Heldigvis findes der en god løsning til problemer med snorken og det er en snorkeskinne. En snorkeskinne lyder måske ikke umiddelbart som noget du kan få hos din tandlæge. Det er det egentlig heller ikke i langt de fleste tilfælde. Alligevel kan Tandlægerne Søborg tilbyde snorkeskinner. De har valgt at opgradere deres klinik, så de i dag kan tilbyde snorkeskinner. Det er ikke noget man bare lige gør fra den ene dag til den anden. Først skal de ansvarlige tage en passende uddannelse og derefter skal klinikken skaffe en certificering. Det er præcis hvad Tandlægerne Søborg har gjort. I dag er de ansatte uddannede indenfor snorkeskinner og klinikken er certificeret hos EADSM (European Academy of Dental Sleep Medicine). Dertil har de et tæt samarbejde med søvnlæger, som hjælper med at identificere om en snorkeskinne er den rigtige løsning.

En skræddersyet snorkeskinne

Der findes forskellige slags snorkeskinner. Den bedste løsning er uden tvivl, at få en skræddersyet snorkeskinne. På den måde er du sikker på, at få en passer præcis til din kæbe og dermed har den optimale effekt. Det som en snorkeskinne gør i praksis er, at skyde din kæbe frem, så du nemmere kan trække vejret når du sover. Det giver frie luftveje, hvilket er nøglen til at komme snorken til livs. Hos Tandlægerne Søborg har de en 3D-scanner, som helt uden gener kan scanne din kæbe. Derefter skal du igennem en pusteprøve. Pusteprøven vil vise præcis hvor meget din kæbe skal skydes frem, for at opnå frie luftveje. Når dataet fra 3D-scanneren og pusteprøve er indsamlet, bliver snorkeskinne fremstillet og tilpasset patientens personlige mål. Herefter får patienten en tid på klinikken, hvor han/hun bliver instrueret i hvordan snorkeskinnen bruges.

Det er helt unikt for en tandlægeklinik, at kunne tilbyde snorkeskinner, som en in-house behandling. Tandlægerne Søborg stræber efter, at være Københavns bedste tandlæge, hvis ikke landets bedste. Måden man bliver det på, er ved konstant at videreudvikle sig og sørge for klinikken gør det samme. Hvis du eller din partner har problemer med snorken og har ledt efter en løsning på problemet, så er Tandlægerne Søborg en mulig løsning. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte dem. Snorken er ofte et stort problem, som ikke bliver adresseret. Det er ikke kun et problem for partneren til en der snorker, personen der snorker har også nedsat livskvalitet. Derfor er min anbefaling, at få styr på snorke-problemet, med en snorkeskinne, hurtigst muligt. Tandlægerne Søborg er, som navnet afslører, en klinik i Søborg. Det er nemt at komme dertil i bil, men også offentlig transport i form af bus og tog stopper tæt på.     

admin:
Related Post