Fede singlerejser 2018

singlerejser 2018
Blog

Leder du efter nogle fede singlerejser 2018? Så skal du tage et kig på https://www.events4singler.dk/app/single-rejser. Her kan du finde fede rejser for singler 40+ og rejser for singler over 50 år. Sidste år sendte jeg min mor af sted på singlerejser til Thailand og singlerejser Italien. I år skal hun bestemt af sted igen, og jeg har ikke engang styr på, hvor hun skal hen. Jeg ved bare, at hun skal af sted på en singlerejse med sine venner fra Events4singler, og måske skal de endda af sted på flere singlerejser sammen, inden året er omme.

Rejser for singler, hvor du kan opleve verden

For min mor er rejser for singler ikke det samme som dating rejser. Jo altså, min mor er single, og jeg ved også, at hun gerne vil have en kæreste. Men for min mor er disse singlerejser ikke et ihærdigt forsøg på at finde en kæreste. De er snarere et ihærdigt forsøg på at finde nye venskaber. Og det er et vellykket forsøg. På bare to singlerejser har min mor nemlig fået hele 10 nye ret så tætte venner, som hun ses med tiere, end hun ses med mig. Fordi det har været rejser for singler 40+ og rejser for singler over 50, har hendes rejsevenner haft mange af de samme interesser som hende, og hun har aldrig følt sig alene. De har været på forskellige ture sammen og har oplevet en helt masse. For min mor har det været en ære at komme med på singlerejser, og hun har været stolt af det.

Endnu flere singlerejser 2018

Det er ikke kun med Events4singler, hvor min mor har deltaget i singlerejser 2018. Hun har på eget initiativ inviteret sine nærmeste nye venner på singlerejser 2018, når der ikke har været en aktuel singlerejse gennem portalen. Jeg er efterhånden ved at blive lidt bange for, om min mor overhovedet har tænkt sig at være hjemme til jul. I gamle dage var det mig, der altid havde planer og var lettere utilregnelig. Nu er det som om, at min mor er blevet ung igen, fordi hun har fundet sine nye rejsevenner, som også er blevet hendes venner i hverdagen.

Det er da fantastisk at se, hvordan et par singlerejser med de rigtige mennesker kan ændre min mors syn på livet. Det stråler virkelig ud af hende, at hun har fået mere selvtillid og slapper mere af. Hun har slet ikke så travlt længere. Ironisk nok har disse singlerejser altså overbevist min mor om, at hun ikke behøver en kæreste. Derfor ser jeg frem til at høre om hendes singlerejser 2018. Jeg har nemlig selv erfaret, hvornår det er, man oftest møder sin eneste ene. Det gør man, når man har ro i sjælen og ikke har travlt med at finde en kæreste.

Låsesmed
Blog
Hvad laver en låsesmed? 

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestEn låsesmed er en person, der beskæftiger sig med at reparere, installere og vedligeholde låse. De fleste låsesmede udfører også nøglekopiering, udskiftning af låsecylindre og andre tjenester, der vedrører adgang, sikring, åbning og aflåsning. Låsesmede har typisk en baggrund i mekanik eller elektronik, og de fleste låsesmede …

Algebehandling af træterrasse
Blog
Forstå de forskellige typer af algebehandling 

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterest ​​​Der findes flere forskellige typer af algebehandling. Fælles for netop algebelægninger, mos og skidt er, at de både er grimme og til gene, men også at de kan være til skade for tag og fliser når frosten bider. Uønskede alger og grønne pletter på dine vinduer, dit …

Blog
Forny garderoben med lækre sommeroutfits

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestSommeren er bestemt ikke over endnu. Derfor er det ikke for sent at spice garderoben op med et par lækre sommer styles. Sommeren har virkelig været god ved os i år, og det ser ikke ud til at det stopper. Sol og varme skyller ind over Danmark, …