Find de bedste lokaler i Ringsted til din fest

Blog

Står du og mangler et sted, hvor du kan holde fødselsdag, bryllup eller barnedåb? Så har du en ideel mulighed for at holde alle slags selskaber i Ringsted med mulighed for at få alle dine ønsker til festen opfyldt. Du ønsker selvfølelig at holde den perfekte fest, hvor der er styr på det hele, men det kan være svært, hvis du står med det hele selv. Ved at holde din fest ude, vil du både have mere tid til at snakke med dine gæster og være i nuet.

At holde festen i lokaler vil for dig betyde, at du ikke selv skal dække bord, lave mad og rydde op. I lokalerne er der plads op til 100 mennesker, så der er altså mulighed for at holde den helt store fest.

Autentisk italiensk mad til dit selskab

La Rustica i Ringsted er med til at servere det lækreste og mest autentiske italienske mad til din fest. Her kan du vælge mellem forskellige menuer, som alle er lavet med de bedste råvarer. Du kan blandt andet vælge imellem:

  • Grillet mørbradbøf
  • Grillet kalvekrone
  • Flat iron steak

Der er altså lidt til enhver smag, og det er selvfølelig vigtigt, at du vælger netop det, som du ønsker til din fest. Hvis der er mange børn med til din fest, er det altid en mulighed at lave en aftale med køkkenet om noget lækkert børnemad.

Din fest og dine ønsker

Hvis du vælger at holde din fest i lokaler i Ringsted, er det selvfølgelig vigtigt, at alle dine ønsker bliver opfyldt. Derfor kan du både være med til at bestemme menuen, borddækningen og temaet for din fest. Selvom du vælger at holde din fest ude, har du altså mange muligheder for at gøre den personlig og lige, som du vil have den. Lokalerne ligger også således at dine gæster kan komme til og fra din fest på en overskuelig og nem måde, både i bil eller via offentlig transport. Det er en oplagt mulighed at holde en vidunderlig fest i lokalerne i Ringsted uden bekymringer og opvask.

Låsesmed
Blog
Hvad laver en låsesmed? 

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest En låsesmed er en person, der beskæftiger sig med at reparere, installere og vedligeholde låse. De fleste låsesmede udfører også nøglekopiering, udskiftning af låsecylindre og andre tjenester, der vedrører adgang, sikring, åbning og aflåsning. Låsesmede har typisk en baggrund i …

Algebehandling af træterrasse
Blog
Forstå de forskellige typer af algebehandling 

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest  ​​​Der findes flere forskellige typer af algebehandling. Fælles for netop algebelægninger, mos og skidt er, at de både er grimme og til gene, men også at de kan være til skade for tag og fliser når frosten bider. Uønskede alger …

Blog
Forny garderoben med lækre sommeroutfits

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest Sommeren er bestemt ikke over endnu. Derfor er det ikke for sent at spice garderoben op med et par lækre sommer styles. Sommeren har virkelig været god ved os i år, og det ser ikke ud til at det stopper. …