Find de bedste lokaler i Ringsted til din fest

Blog

Står du og mangler et sted, hvor du kan holde fødselsdag, bryllup eller barnedåb? Så har du en ideel mulighed for at holde alle slags selskaber i Ringsted med mulighed for at få alle dine ønsker til festen opfyldt. Du ønsker selvfølelig at holde den perfekte fest, hvor der er styr på det hele, men det kan være svært, hvis du står med det hele selv. Ved at holde din fest ude, vil du både have mere tid til at snakke med dine gæster og være i nuet.

At holde festen i lokaler vil for dig betyde, at du ikke selv skal dække bord, lave mad og rydde op. I lokalerne er der plads op til 100 mennesker, så der er altså mulighed for at holde den helt store fest.

Autentisk italiensk mad til dit selskab

La Rustica i Ringsted er med til at servere det lækreste og mest autentiske italienske mad til din fest. Her kan du vælge mellem forskellige menuer, som alle er lavet med de bedste råvarer. Du kan blandt andet vælge imellem:

  • Grillet mørbradbøf
  • Grillet kalvekrone
  • Flat iron steak

Der er altså lidt til enhver smag, og det er selvfølelig vigtigt, at du vælger netop det, som du ønsker til din fest. Hvis der er mange børn med til din fest, er det altid en mulighed at lave en aftale med køkkenet om noget lækkert børnemad.

Din fest og dine ønsker

Hvis du vælger at holde din fest i lokaler i Ringsted, er det selvfølgelig vigtigt, at alle dine ønsker bliver opfyldt. Derfor kan du både være med til at bestemme menuen, borddækningen og temaet for din fest. Selvom du vælger at holde din fest ude, har du altså mange muligheder for at gøre den personlig og lige, som du vil have den. Lokalerne ligger også således at dine gæster kan komme til og fra din fest på en overskuelig og nem måde, både i bil eller via offentlig transport. Det er en oplagt mulighed at holde en vidunderlig fest i lokalerne i Ringsted uden bekymringer og opvask.

Blog
Fodboldmål til Haven – Gør Din Baghave til et fodboldparadis

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest Drømmer du om at omdanne din baghave til et fodboldparadis, hvor sjov, motion og familiehygge går hånd i hånd? Overvej at tilføje et fodboldmål til din have! Fodboldmål er ikke kun for de professionelle baner; de kan også være en …

Blog
Isvogn: Sæt kulør på dine arrangementer med frisk is

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest At tilføje en isvogn til arrangementer kan virkelig bringe liv og glæde for dine gæster. Men hvad er en isvogn, og hvordan kan den gøre dit event endnu mere mindeværdigt? Lad os udforske verden af isvogne og de spændende muligheder, …

Blog
Måtter med logo til virksomheder: Effektiv branding og beskyttelse

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest Et godt førstehåndsindtryk er afgørende for enhver virksomhed. Når kunder og samarbejdspartnere træder ind i dit indgangsparti, ønsker du at imponere dem med professionalisme og et velplejet udseende. Her kommer måtter med logo ind i billedet som en kreativ og …