Forkæl dine smagsløg med lækkert te

Blog

De fleste kender til scenariet: Efter nogle begivenhedsrige sommermåneder, som sikkert har budt på en lækker sommerferie, vender efteråret relativt hurtigt tilbage – i hvert fald på vores breddegrader. Men selvom du måske hurtigt længes efter de lyse sommermåneder, byder efterårsmånederne også på en masse hygge og indetid med familie og venner. For når det regner og rusker udenfor, er det oplagt at rykke hyggen indenfor. 

Kvalitetstid inden for hjemmets vægge kan være mange forskellige ting. Men jeg anbefaler altid mine venner og familie, at de skal have et større udvalg af tebreve til rådighed, når jeg kommer på besøg: Det har jeg nemlig også derhjemme. Te forbinder jeg netop med hygge og kvalitetstid med dem, jeg holder af – og jeg samler på gode stunder og kvalitetstid.

Sådan kan du med fordel opbevare dine tebreve 

Ligesom med de fleste andre mad- og drikkevarer er det vigtigt, at du opbevarer dine tebreve på en hensigtsmæssig måde. Te og tebreve skal opbevares et tørt sted, hvor det ikke udsættes for hverken sollys eller fugt – det kan f.eks. være i et af dine køkkenskabe. Derudover kan det med fordel blive opbevaret i en lufttæt dåse. Opbevarer du din te på følgende måde, kan du være sikker på, at teen bevarer sin duft og smag i længst mulig tid. 

Drik dig sund med te 

Te har mange sunde egenskaber. Uanset hvilken farve te du foretrækker, indeholder te bl.a. E-vitamin, C-vitamin, fenoler, flavoider, zink og selen. Alt dette hjælper bl.a. med at bekæmpe infektioner og virus – og noget tyder endda på, at te kan bekæmpe kræftceller i at udvikle sig. Derfor er der mange gode grunde til at drikke te.

Hvis du f.eks. ikke allerede er typen, der drikker te, kan du med fordel begynde på det allerede i dag. Hvis du er nybegynder inden for teens verden, kan du stille og roligt prøve dig frem med forskellige typer af te. Du kan med fordel vælge en te, som er i høj kvalitet – og den må meget gerne være økologisk, så du ikke drikker te, som indeholder rester af kemi. 

Blog
Forny garderoben med lækre sommeroutfits

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Sommeren er bestemt ikke over endnu. Derfor er det ikke for sent at spice garderoben op med et par lækre sommer styles. Sommeren har virkelig været god ved os i år, og det ser ikke ud til at det stopper. Sol …

Blog
Sådan vælger du den rigtige fiskestang

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Fiskeri er noget, som mange dyrker. Det kan være en hobby, der giver meget igen. Men det er også en hobby, der kræver lidt fra dig. Du er blandt andet nødt til at sørge for, at du har alle de rigtige …

Blog
Er du løbet tør for gaveidéer? 3 gode gaveidéer til veninden der har alt

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Du kender sikkert scenariet. Du er inviteret til fødselsdag hos din gode veninde. Måske er der endda tale om en rund fødselsdag, hvorfor du måske har i sinde at gøre lidt ekstra ud af gaven? Men du står overfor et dilemma: …