Forstå de forskellige typer af algebehandling 

Algebehandling af træterrasse
Blog

 ​​​Der findes flere forskellige typer af algebehandling. Fælles for netop algebelægninger, mos og skidt er, at de både er grimme og til gene, men også at de kan være til skade for tag og fliser når frosten bider. Uønskede alger og grønne pletter på dine vinduer, dit tag og dine facader udgør både et health og estetisk problem. De kan have alvorlige konsekvenser for din fuger og vinduesrammer og gøre facaden grim at se på. Hvis du har problemer med alger på din bolig, kan det derfor være en god idé at kontakte din lokale algebehandler for en algebehandling.

Forskellige typer af algebehandling

 Der findes flere forskellige typer af algebehandling, afhængigt af hvor dine alger er placeres. Fremgangsmåden for behandlingen af alger afhænger af, hvor algerne er placeret og hvilken type alger der er tale om. Det er muligt at lave udføre en rens eller algebehandling selv, men ofte vil du få det bedste resultat ved at benytte et professionelt algebehandlingsfirma.

Algebehandling af træterrasse

Netop træterrasser rammes ofte hårdt af alger og mos, hvis ikke de algebehandles i god tid. Afhængig af typen af alger, kan der være forskellige fremgangsmåder for algebehandling. Nogle alger kan for eksempel fjernes med en almindelig højtryksrenser, mens andre kræver en mere avanceret behandling. Fælles for alle typer af algebehandlinger er dog, at det er vigtigt at fjerne algerne, før de når at skade bygningen eller overfladen, de er placeret på. Netop ved algebehandling af træterrasse er det vigtigt at være forsigtig, da blødt og angrebet træ kræver nænsom algebehandling.

Algebehandling af tag 

Et tag er et af de steder, hvor alger kan have størst konsekvenser, hvis ikke de bliver behandlet i tide. Alger på taget kan forårsage skader på tagfliserne, fugerne og vinduesrammerne, hvis ikke de bliver behandlet. Skaderne forekommer ved at algespore trænger ind i overfladen af taget, hvorfor dette svækkes og kan sprænge ved eksempelvis frost. Algebehandling af taget kan derfor være en fordel, både estetisk og for at sikre tagets levetid. 

Algebehandling af facader 

På samme måde som alger på taget, kan alger på facaden også skade bygningen, hvis ikke de bliver behandlet. Algebehandling af facader er dog ikke kun for at undgå skader, men også for at bevare facadens udseende. Algebehandlede facader er ikke kun pænere at se på, men også mere holdbare overfor vind og vejr. 

Algebehandling af fliser 

Alger på fliser og terrasser er ikke kun grimme at se på, men kan også være til skade for fliserne. Algebehandling af fliser og terrasser er derfor en fordel, både æstetisk og for at sikre flisernes levetid. Algebehandling af fliser kan for eksempel foretages med en almindelig højtryksrenser, men det er vigtigt at være forsigtig, så fliserne ikke tager skade. 

Blog
Fodboldmål til Haven – Gør Din Baghave til et fodboldparadis

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest Drømmer du om at omdanne din baghave til et fodboldparadis, hvor sjov, motion og familiehygge går hånd i hånd? Overvej at tilføje et fodboldmål til din have! Fodboldmål er ikke kun for de professionelle baner; de kan også være en …

Blog
Isvogn: Sæt kulør på dine arrangementer med frisk is

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest At tilføje en isvogn til arrangementer kan virkelig bringe liv og glæde for dine gæster. Men hvad er en isvogn, og hvordan kan den gøre dit event endnu mere mindeværdigt? Lad os udforske verden af isvogne og de spændende muligheder, …

Blog
Måtter med logo til virksomheder: Effektiv branding og beskyttelse

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest Et godt førstehåndsindtryk er afgørende for enhver virksomhed. Når kunder og samarbejdspartnere træder ind i dit indgangsparti, ønsker du at imponere dem med professionalisme og et velplejet udseende. Her kommer måtter med logo ind i billedet som en kreativ og …