Gode alternativer til rygningen

E-væske
Blog

Vil du gerne stoppe med at ryge, men har ikke lyst til at tage en kold tyrker? Rigtig mange danskere prøver at stoppe med at ryge, men falder hurtigt i igen. Her kan du få lidt inspiration til, hvilke alternativer du kan skifte pause-smøgen ud med.

Gå en lille tur

Rygning kan ofte være forbundet med rastløshed. Prøv derfor at gå en lille tur i det fri, næste gang du føler trang til at ryge en cigaret. Lidt motion og frisk luft kan måske fjerne lysten til en cigaret.

Det vigtigste er at få tankerne et andet sted hen, når rygetrangen nærmer sig. Så hvad bedre alternativ er der, end at gå en tur og nyde den smukke natur

Snacks eller te/kaffe

Du kan også skifte smøgen ud med nogle sunde snacks. Det kunne f.eks. være noget frugt eller nogle mandler. Eller lav dig selv en kop grøn te, eller noget kaffe. Det er altid godt at komme lidt op og gå, hvis du arbejder på et kontor, eller få en lille sidde pause, hvis du arbejder et sted, hvor du går meget rundt. 

E-cigaretter

Et populært alternativ er også e cigaretten. E cigaretter kan fås både med og uden nikotin. Og du kan også variere mængden af nikotin, hvis du f.eks. vil trappe lidt ned af gangen. E cigaretter fås med rigtig mange forskellige smage. Det er i e væskensmagen sidder, og der findes alt fra jordbær smag, vanilje smag, mentol eller tobak smag. 

Med en e cigaret kan du stadig gå med ud i rygepausen og næsten få den samme autentiske oplevelse, som hvis du ryger en almindelig cigaret. Mange siger nemlig at de savner de hyggelige rygepauser, når de stopper med at ryge, men med en e cigaret går du ikke glip af noget. 

Nikotinerstatning

Nikotinerstatningsprodukter (tyggegummi, plaster mm.) kan bruges i forbindelse med et rygestop til at afvænne kroppen fra nikotin. Ved at bruge nikotinerstatningsprodukter forsvinder trangen til nikotin, og abstinenserne mindskes kraftigt på trods af, at du får tilført langt mindre nikotin end ved rygning. Samtidig undgår du tjære, kulilte og de flere tusinde andre kemiske stoffer, der er i tobak.

Blog
Fodboldmål til Haven – Gør Din Baghave til et fodboldparadis

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest Drømmer du om at omdanne din baghave til et fodboldparadis, hvor sjov, motion og familiehygge går hånd i hånd? Overvej at tilføje et fodboldmål til din have! Fodboldmål er ikke kun for de professionelle baner; de kan også være en …

Blog
Isvogn: Sæt kulør på dine arrangementer med frisk is

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest At tilføje en isvogn til arrangementer kan virkelig bringe liv og glæde for dine gæster. Men hvad er en isvogn, og hvordan kan den gøre dit event endnu mere mindeværdigt? Lad os udforske verden af isvogne og de spændende muligheder, …

Blog
Måtter med logo til virksomheder: Effektiv branding og beskyttelse

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest Et godt førstehåndsindtryk er afgørende for enhver virksomhed. Når kunder og samarbejdspartnere træder ind i dit indgangsparti, ønsker du at imponere dem med professionalisme og et velplejet udseende. Her kommer måtter med logo ind i billedet som en kreativ og …