Gode alternativer til rygningen

E-væske
Blog

Vil du gerne stoppe med at ryge, men har ikke lyst til at tage en kold tyrker? Rigtig mange danskere prøver at stoppe med at ryge, men falder hurtigt i igen. Her kan du få lidt inspiration til, hvilke alternativer du kan skifte pause-smøgen ud med.

Gå en lille tur

Rygning kan ofte være forbundet med rastløshed. Prøv derfor at gå en lille tur i det fri, næste gang du føler trang til at ryge en cigaret. Lidt motion og frisk luft kan måske fjerne lysten til en cigaret.

Det vigtigste er at få tankerne et andet sted hen, når rygetrangen nærmer sig. Så hvad bedre alternativ er der, end at gå en tur og nyde den smukke natur

Snacks eller te/kaffe

Du kan også skifte smøgen ud med nogle sunde snacks. Det kunne f.eks. være noget frugt eller nogle mandler. Eller lav dig selv en kop grøn te, eller noget kaffe. Det er altid godt at komme lidt op og gå, hvis du arbejder på et kontor, eller få en lille sidde pause, hvis du arbejder et sted, hvor du går meget rundt. 

E-cigaretter

Et populært alternativ er også e cigaretten. E cigaretter kan fås både med og uden nikotin. Og du kan også variere mængden af nikotin, hvis du f.eks. vil trappe lidt ned af gangen. E cigaretter fås med rigtig mange forskellige smage. Det er i e væskensmagen sidder, og der findes alt fra jordbær smag, vanilje smag, mentol eller tobak smag. 

Med en e cigaret kan du stadig gå med ud i rygepausen og næsten få den samme autentiske oplevelse, som hvis du ryger en almindelig cigaret. Mange siger nemlig at de savner de hyggelige rygepauser, når de stopper med at ryge, men med en e cigaret går du ikke glip af noget. 

Nikotinerstatning

Nikotinerstatningsprodukter (tyggegummi, plaster mm.) kan bruges i forbindelse med et rygestop til at afvænne kroppen fra nikotin. Ved at bruge nikotinerstatningsprodukter forsvinder trangen til nikotin, og abstinenserne mindskes kraftigt på trods af, at du får tilført langt mindre nikotin end ved rygning. Samtidig undgår du tjære, kulilte og de flere tusinde andre kemiske stoffer, der er i tobak.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Blog
Få styr på dit bryllup med vielsesringe fra Hedegaard Ure & Smykker

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Dit bryllup er en af de største begivenheder i dit liv, og samtidig er det også en virkelig smuk dag hvor kærligheden mellem dig og din udkårne bliver fejret med alle dem I holder af. Men der er også mange ting …

Blog
3 originale Flos lamper

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Siden sin tilblivelse i 1962 har det italienske designfirma Flos skabt verdenskendte lampedesigns, der er tidsløse, smukke og funktionelle. Igennem årtier har lampedesign firmaet arbejdet for at designe lamper med udgangspunkt i pæren. En Flos lampe bør derfor ses ligesom en …

Blog
Hvad kan botox gøre for dig?

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Du har helt afgjort hørt om botox før, da det de senere år er blevet voldsomt populært blandt kvinder i alle aldre. Botox kan nemlig bruges til dig som ønsker at få fjernet rynker – det kan være alt fra den …