Gode alternativer til rygningen

E-væske
Blog

Vil du gerne stoppe med at ryge, men har ikke lyst til at tage en kold tyrker? Rigtig mange danskere prøver at stoppe med at ryge, men falder hurtigt i igen. Her kan du få lidt inspiration til, hvilke alternativer du kan skifte pause-smøgen ud med.

Gå en lille tur

Rygning kan ofte være forbundet med rastløshed. Prøv derfor at gå en lille tur i det fri, næste gang du føler trang til at ryge en cigaret. Lidt motion og frisk luft kan måske fjerne lysten til en cigaret.

Det vigtigste er at få tankerne et andet sted hen, når rygetrangen nærmer sig. Så hvad bedre alternativ er der, end at gå en tur og nyde den smukke natur

Snacks eller te/kaffe

Du kan også skifte smøgen ud med nogle sunde snacks. Det kunne f.eks. være noget frugt eller nogle mandler. Eller lav dig selv en kop grøn te, eller noget kaffe. Det er altid godt at komme lidt op og gå, hvis du arbejder på et kontor, eller få en lille sidde pause, hvis du arbejder et sted, hvor du går meget rundt. 

E-cigaretter

Et populært alternativ er også e cigaretten. E cigaretter kan fås både med og uden nikotin. Og du kan også variere mængden af nikotin, hvis du f.eks. vil trappe lidt ned af gangen. E cigaretter fås med rigtig mange forskellige smage. Det er i e væskensmagen sidder, og der findes alt fra jordbær smag, vanilje smag, mentol eller tobak smag. 

Med en e cigaret kan du stadig gå med ud i rygepausen og næsten få den samme autentiske oplevelse, som hvis du ryger en almindelig cigaret. Mange siger nemlig at de savner de hyggelige rygepauser, når de stopper med at ryge, men med en e cigaret går du ikke glip af noget. 

Nikotinerstatning

Nikotinerstatningsprodukter (tyggegummi, plaster mm.) kan bruges i forbindelse med et rygestop til at afvænne kroppen fra nikotin. Ved at bruge nikotinerstatningsprodukter forsvinder trangen til nikotin, og abstinenserne mindskes kraftigt på trods af, at du får tilført langt mindre nikotin end ved rygning. Samtidig undgår du tjære, kulilte og de flere tusinde andre kemiske stoffer, der er i tobak.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Stort krydstogtskib
Blog
Mærk den sydlandske stemning med et krydstogt i Middelhavet

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Elsker du at rejse sydpå? Har du før besøgt Rom, det græske øhav og Barcelona og forelsket dig i disse spændende feriedestinationer? Hvis det er tilfældet, overvejer du måske at tage tilbage dertil på et tidspunkt. Det kan du gøre med …

Blog
Køb læderhynder til dine møbelklassikere

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Hvis du har en møbelklassiker, der efterhånden ser en smule træt ud, kan det være en ide at give møblet nyt liv med en læderhynde, før det blot ryger på loftet eller til genbrug. Med en læderhynde, der er skræddersyet til …

Blog
Husk at få styr på din støddæmper på din bil

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Uanset om du bruger din bil ofte eller meget i hverdagen, er det vigtigt, at sikkerheden er helt i orden. Det er bilen, der skal fragte dig og din familie rundt, og I skal derfor ikke være urolige for den forestående …