Gør din institution sikker med en tydelig håndsprit stander

Dreng med mundbind på i en skov
Blog

Håndsprit er blevet en central del af vores hverdag, og det kommer det sikkert også til at være mange år ind i fremtiden. Derfor er det vigtigt at sørge for, at alle har nem og hurtig adgang til håndsprit, så folk ikke glemmer, at de skal spritte af. En håndsprit stander er således vigtig, da den gør håndspritten lettilgængelig for alle og derved sikrer din institution mod smitte.

Vigtigheden af håndsprit i institutioner

Hvis du er leder af en institution som eksempelvis en skole eller et plejehjem, er det i sidste ende dig, der er ansvarlig for at sikre, at din institution er sikret bedst muligt mod smittespredning. Smittespredning på et plejehjem kan selvsagt blive fatalt, mens et smitteudbrud på en skole heller ikke er noget, der skal spøges med.

Derfor er det vigtigt at sikre lokalerne med rigelige mængder af håndsprit og håndsprit standere, så både besøgende, og dem der har deres daglige gang i institutionen, kan beskytte sig selv og andre mod farlige bakterier og vira.

På steder hvor mange mennesker færdes er der nemlig stor risiko for, at bakterier og vira ophober sig på overflader på eksempelvis dørhåndtag og trappegelændere. Derfor er det vigtigt, at alle har en mulighed for at spritte af i forbindelse med berøring af sådanne overflader.

Håndsprit stander til alle situationer

Ved døre og ved trapper kan det således være en god idé at have en stor tydelig håndsprit stander, som kan stå centralt i rummet og minde folk om, at de skal spritte af, når de har været i berøring med eksempelvis dørhåndtag.

Men også andre håndsprit standere kan være nødvendige for at sikre mod smittespredning. Hvis du eksempelvis har brug for en håndsprit stander et sted, hvor der ikke er plads til en stor gulvstander, kan du vælge at købe en stander til væggen. Vægholdte håndsprit standere fylder mindre i rummet og kan således være en god løsning i eksempelvis klasselokaler.

Du kan også få håndsprit standere til borde samt en masse andet tilbehør, som vil være med til at sikre din institution.

Blog
Fodboldmål til Haven – Gør Din Baghave til et fodboldparadis

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest Drømmer du om at omdanne din baghave til et fodboldparadis, hvor sjov, motion og familiehygge går hånd i hånd? Overvej at tilføje et fodboldmål til din have! Fodboldmål er ikke kun for de professionelle baner; de kan også være en …

Blog
Isvogn: Sæt kulør på dine arrangementer med frisk is

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest At tilføje en isvogn til arrangementer kan virkelig bringe liv og glæde for dine gæster. Men hvad er en isvogn, og hvordan kan den gøre dit event endnu mere mindeværdigt? Lad os udforske verden af isvogne og de spændende muligheder, …

Blog
Måtter med logo til virksomheder: Effektiv branding og beskyttelse

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest Et godt førstehåndsindtryk er afgørende for enhver virksomhed. Når kunder og samarbejdspartnere træder ind i dit indgangsparti, ønsker du at imponere dem med professionalisme og et velplejet udseende. Her kommer måtter med logo ind i billedet som en kreativ og …