Gør din institution sikker med en tydelig håndsprit stander

Dreng med mundbind på i en skov
Blog

Håndsprit er blevet en central del af vores hverdag, og det kommer det sikkert også til at være mange år ind i fremtiden. Derfor er det vigtigt at sørge for, at alle har nem og hurtig adgang til håndsprit, så folk ikke glemmer, at de skal spritte af. En håndsprit stander er således vigtig, da den gør håndspritten lettilgængelig for alle og derved sikrer din institution mod smitte.

Vigtigheden af håndsprit i institutioner

Hvis du er leder af en institution som eksempelvis en skole eller et plejehjem, er det i sidste ende dig, der er ansvarlig for at sikre, at din institution er sikret bedst muligt mod smittespredning. Smittespredning på et plejehjem kan selvsagt blive fatalt, mens et smitteudbrud på en skole heller ikke er noget, der skal spøges med.

Derfor er det vigtigt at sikre lokalerne med rigelige mængder af håndsprit og håndsprit standere, så både besøgende, og dem der har deres daglige gang i institutionen, kan beskytte sig selv og andre mod farlige bakterier og vira.

På steder hvor mange mennesker færdes er der nemlig stor risiko for, at bakterier og vira ophober sig på overflader på eksempelvis dørhåndtag og trappegelændere. Derfor er det vigtigt, at alle har en mulighed for at spritte af i forbindelse med berøring af sådanne overflader.

Håndsprit stander til alle situationer

Ved døre og ved trapper kan det således være en god idé at have en stor tydelig håndsprit stander, som kan stå centralt i rummet og minde folk om, at de skal spritte af, når de har været i berøring med eksempelvis dørhåndtag.

Men også andre håndsprit standere kan være nødvendige for at sikre mod smittespredning. Hvis du eksempelvis har brug for en håndsprit stander et sted, hvor der ikke er plads til en stor gulvstander, kan du vælge at købe en stander til væggen. Vægholdte håndsprit standere fylder mindre i rummet og kan således være en god løsning i eksempelvis klasselokaler.

Du kan også få håndsprit standere til borde samt en masse andet tilbehør, som vil være med til at sikre din institution.

Låsesmed
Blog
Hvad laver en låsesmed? 

Del med dine venner… Facebook AccessDeniedAccess DeniedER1WRDZV609B7Q9YaP6zsfv7MvzZdZe9Y/YS3ZGl37oWuI+AHfQ1gHnuGhB4RXOkEhmO+Z2vtVP8bDdSKX2itoITCJnJZl5D9k0DKQ== AccessDeniedAccess DeniedJCHBT99J51KXEQ5MS50oeeXvChRtBpjs6vMFlIySlKsP4e5DJbZzzF77unJ/ir7Au6ITbtUHRUvxo96niu7WfaI19/o= Google Twitter Linkedin Email Pinterest En låsesmed er en person, der beskæftiger sig med at reparere, installere og vedligeholde låse. De fleste låsesmede udfører også nøglekopiering, udskiftning af låsecylindre og andre tjenester, der vedrører adgang, sikring, åbning og aflåsning. Låsesmede har …

Algebehandling af træterrasse
Blog
Forstå de forskellige typer af algebehandling 

Del med dine venner… Facebook AccessDeniedAccess DeniedER1WRDZV609B7Q9YaP6zsfv7MvzZdZe9Y/YS3ZGl37oWuI+AHfQ1gHnuGhB4RXOkEhmO+Z2vtVP8bDdSKX2itoITCJnJZl5D9k0DKQ== AccessDeniedAccess DeniedJCHBT99J51KXEQ5MS50oeeXvChRtBpjs6vMFlIySlKsP4e5DJbZzzF77unJ/ir7Au6ITbtUHRUvxo96niu7WfaI19/o= Google Twitter Linkedin Email Pinterest  ​​​Der findes flere forskellige typer af algebehandling. Fælles for netop algebelægninger, mos og skidt er, at de både er grimme og til gene, men også at de kan være til skade for tag og fliser når …

Blog
Forny garderoben med lækre sommeroutfits

Del med dine venner… Facebook AccessDeniedAccess DeniedER1WRDZV609B7Q9YaP6zsfv7MvzZdZe9Y/YS3ZGl37oWuI+AHfQ1gHnuGhB4RXOkEhmO+Z2vtVP8bDdSKX2itoITCJnJZl5D9k0DKQ== AccessDeniedAccess DeniedJCHBT99J51KXEQ5MS50oeeXvChRtBpjs6vMFlIySlKsP4e5DJbZzzF77unJ/ir7Au6ITbtUHRUvxo96niu7WfaI19/o= Google Twitter Linkedin Email Pinterest Sommeren er bestemt ikke over endnu. Derfor er det ikke for sent at spice garderoben op med et par lækre sommer styles. Sommeren har virkelig været god ved os i år, og det ser ikke ud …