Gør din institution sikker med en tydelig håndsprit stander

Dreng med mundbind på i en skov
Blog

Håndsprit er blevet en central del af vores hverdag, og det kommer det sikkert også til at være mange år ind i fremtiden. Derfor er det vigtigt at sørge for, at alle har nem og hurtig adgang til håndsprit, så folk ikke glemmer, at de skal spritte af. En håndsprit stander er således vigtig, da den gør håndspritten lettilgængelig for alle og derved sikrer din institution mod smitte.

Vigtigheden af håndsprit i institutioner

Hvis du er leder af en institution som eksempelvis en skole eller et plejehjem, er det i sidste ende dig, der er ansvarlig for at sikre, at din institution er sikret bedst muligt mod smittespredning. Smittespredning på et plejehjem kan selvsagt blive fatalt, mens et smitteudbrud på en skole heller ikke er noget, der skal spøges med.

Derfor er det vigtigt at sikre lokalerne med rigelige mængder af håndsprit og håndsprit standere, så både besøgende, og dem der har deres daglige gang i institutionen, kan beskytte sig selv og andre mod farlige bakterier og vira.

På steder hvor mange mennesker færdes er der nemlig stor risiko for, at bakterier og vira ophober sig på overflader på eksempelvis dørhåndtag og trappegelændere. Derfor er det vigtigt, at alle har en mulighed for at spritte af i forbindelse med berøring af sådanne overflader.

Håndsprit stander til alle situationer

Ved døre og ved trapper kan det således være en god idé at have en stor tydelig håndsprit stander, som kan stå centralt i rummet og minde folk om, at de skal spritte af, når de har været i berøring med eksempelvis dørhåndtag.

Men også andre håndsprit standere kan være nødvendige for at sikre mod smittespredning. Hvis du eksempelvis har brug for en håndsprit stander et sted, hvor der ikke er plads til en stor gulvstander, kan du vælge at købe en stander til væggen. Vægholdte håndsprit standere fylder mindre i rummet og kan således være en god løsning i eksempelvis klasselokaler.

Du kan også få håndsprit standere til borde samt en masse andet tilbehør, som vil være med til at sikre din institution.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Blog
Er det sikkert at få en brystforstørrelse?

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Hvis du er en af de mange kvinder, der overvejer at få udført en brystforstørrelse med implantat, så er det helt normalt at du er i tvivl om behandlingen er sikker at få. De fleste operationer involvere en større eller mindre …

Blog
Hvornår bør du vælge en modulsofa frem for en almindelig sofa?

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Modulsofaer er blevet meget populært i mange danske hjem. En modulsofa er nemlig ofte en nem, smart og ofte billigere sofaløsning. Med en modulsofa får du en sofa, der er nem at få ind i et hvilket som helst lokale, men …

En baby griner
Blog
Filibabba til det fine børneværelse

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Til det gennemførte skandinaviske hjem skal der naturligvis være styr på indretningen i alle kroge. Det gælder både entreen, spisestuen og selvfølgelig også børneværelset. Der er ingen grund til ikke også at indrette et børneværelse i en flot, minimalistisk stil. Der …