X
    Categories: Blog

Vores yndlings grillkul

I Danmark elsker vi at grille. Så snart temperaturen sniger sig op på de magiske 20 grader, kan det kun gå for langsomt med at tænde op for grillkullene. Det er heller ingen undtagelse hjemme hos os. Min mand og jeg elsker simpelthen at grille. Vi kan sågar også finde på at tænde op for vores kuglegrill, selvom vejret ikke ligefrem tillader det. Men vi har fundet ud af, at det på ingen måde er ligegyldigt, hvilket kvalitets grillkul man benytter sig af. For at maden bliver tempereret på den helt rigtige måde, er det nemlig afgørende, at man vælger det helt rigtige grillkul – og det har vi heldigvis fundet ud af herhjemme.  

Bedste grillkul til madlavning

Når vi skal grille, anvender vi kun det bedste grillkul. Vi har ellers i mange år benyttet os af almindeligt grillkul, men efter at vi var hos et vennepar, og fik lækker grillmad, fik vi øjnene op for, hvor stor betydning grillkul har. Her brugte de grillkul baseret på kokosrester. Såkaldt kokoskul har den store fordel, at det både er CO2-neutralt, økovenligt og 100% kemikaliefrit. Derfor kan man med god samvittighed tænde op for grillen med kokoskul. En anden fordel ved disse grillkul er, at der ikke kommer røg fra dem, ligesom at de også er helt lugtfrie.

Når man er færdig med at grille, er der minimalt med aske fra kullene, og derfor er rengøringen af grillen efterfølgende hurtigt overstået. Alt i alt kan man sige, at disse grillkul er det rigtige valg for os, da vi både går meget op i miljøet og bæredygtighed, såvel som vi går meget op i at få den helt sublime madoplevelse.

Hyggelig grillaften med det rigtige grillkul

Vi køber udelukkende vores grillkul hos Yeschef. Alle deres medarbejdere er yderst kompetente, og de har altid et fif eller 2, alt efter hvilken mad skal grille. Hos Yeschef leverer de også grillkul til nogle af Danmarks allerbedste restauranter, og de har altid øjnene rettet mod at eksperimentere med forskelligt grillkul for at opnå den bedste grilloplevelse.

Deres store kvalitetskontrol, og varierende udbud, er også en af grundene til, at vi altid benytter os af Yeschef. Når vi har gæster på besøg til en grillaften, bliver de altid forbløffet over vores kogekunst; men de bliver også imponeret over vores grillkul. Derfor har mange af vores fælles venner også valgt at benytte sig af kokoskul. Vi har udelukkende fået positive tilkendegivelser på vores grillkul fra vores venner og familie.

admin:
Related Post