Hvad er det sidste nye inden for av udstyr?

Av udstyr
Blog

Av udstyr er noget det udvikler sig eksplosivt konstant. Det kan være svært for folk, som ikke arbejder med det til hverdag, at følge med udviklingen. Derfor tænkte jeg, at det var på sin plads med et blogindlæg omkring, hvad det nyeste på av udstyrs fronten er. I den forbindelse har jeg været i dialog med landets førende virksomheden når det kommer til salg og udlejning af av udstyr. Her snakker jeg selvfølgelig om DVC. I dette blogindlæg vil jeg fortælle jer om de 3 produkter af av udstyr, som jeg og DVC finder mest interessante.

Videovæg er den nye storskærm  

Vi kender allesammen det klassiske storskærm. Det er efter noget som bliver brugt i forbindelse med store events som koncerter eller sportsevents. Men det nye indenfor storskærme er videovægge. Videovægge er basalt set en storskærm, som er sammensat af en masse mindre skærme. Videovægge giver nogle muligheder, som den klassiske storskærm ikke kan. Videovæggen er mere fleksibel og kan bruges i flere sammenhæng. Den kan bygges op efter den ønskede størrelse, så den passer præcis til eventet. Dertil en videovæg ikke lige så lysfølsom som andre alternativer. Det er altså ikke et krav, at den er i et mørkelagt rum. Det betyder også at en videovæg kan anvendes til udendørs arrangementer. Grunden til at videovægge først er begyndt at blive rigtig populære nu skyldes, at rammerne på tv-skærme i dag er blevet så tynde, at de ikke bryder billedet.

Live streaming er mere efterspurgt end nogensinde før

En af de mest efterspurgte ting inden for av-udstyr i disse tider er udstyr til live streaming. Konceptet omkring streaming og live streaming er fuldstændig eksploderet de sidste par år. Hos DVC kan du leje et streaming set-up, så du kan komme med på bølgen. Det kan være du holder en konference, som har til formål at brande dine nye produkter. Når man holder sådan en konference, så vil man gerne have at så mange som muligt ser det. Her er streaming og live streaming genialt. Med det rigtige av udstyr kan du filme og optage din konference og dermed live streame det direkte fra konferencen, så alle dem som ønsker at se med, men ikke har mulighed for at deltage, kan se det hjemmefra eller på arbejdet. Ydermere, kan du gøre det hele tilgængeligt for alle på din hjemmeside, hvor du kan uploade hele konferencen til streaming.

Videokonferencer i stedet for telefonmøder

Afsltuningsvis er der videokonferencer. Folk er så småt ved, at lære videokonferencers fulde potentiale. Videokonferencer handler om, at du kan holde møder på tværs af verden og stadig få fornemmelsen af at alle er fysisk tilstede i det samme rum. Videokonferencer gør, at du kan kigge folk i øjnene selvom i ikke sidder sammen. Derfor er videokonferencer ideelt til, at skabe relationer med dine kunder, kollegaer eller samarbejdspartnere selvom det ellers ikke var muligt at se hinanden. Det er det som er så unikt ved videokonferencer.

Det var lidt om hvad der rør sig på markedet for av udstyr. Hvis du er interesseret i at læse mere om nogle af punkterne, kan du med fordel klikke ind på DVCs hjemmeside, hvor der står mere uddybende omkring de forskellige ting.

Blog
Fodboldmål til Haven – Gør Din Baghave til et fodboldparadis

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestDrømmer du om at omdanne din baghave til et fodboldparadis, hvor sjov, motion og familiehygge går hånd i hånd? Overvej at tilføje et fodboldmål til din have! Fodboldmål er ikke kun for de professionelle baner; de kan også være en fantastisk tilføjelse til din private have. Udeleg …

Blog
Isvogn: Sæt kulør på dine arrangementer med frisk is

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestAt tilføje en isvogn til arrangementer kan virkelig bringe liv og glæde for dine gæster. Men hvad er en isvogn, og hvordan kan den gøre dit event endnu mere mindeværdigt? Lad os udforske verden af isvogne og de spændende muligheder, de bringer med sig. Hvad er en …

Blog
Måtter med logo til virksomheder: Effektiv branding og beskyttelse

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestEt godt førstehåndsindtryk er afgørende for enhver virksomhed. Når kunder og samarbejdspartnere træder ind i dit indgangsparti, ønsker du at imponere dem med professionalisme og et velplejet udseende. Her kommer måtter med logo ind i billedet som en kreativ og effektiv brandingløsning. For med en måtte med …