Hvad laver en låsesmed? 

Låsesmed
Blog

En låsesmed er en person, der beskæftiger sig med at reparere, installere og vedligeholde låse. De fleste låsesmede udfører også nøglekopiering, udskiftning af låsecylindre og andre tjenester, der vedrører adgang, sikring, åbning og aflåsning. Låsesmede har typisk en baggrund i mekanik eller elektronik, og de fleste låsesmede har et certifikat eller en uddannelse, der bekræfter deres kompetencer.

Du kan ringe til en låsesmed hvis du har problemer med din lås, hvis du har mistet din nøgle eller hvis du ønsker at få lavet en nøglekopi. Ofte vil en dygtig låsesmed kunne åbne døre og låse uden at skade dem. Det betyder også, at låsen ikke nødvedigvis skal udskiftes, men at din gamle nøgle kan fortsætte med at blive brugt. Til arbejdet bruges låsesmeden en låsepistol, som er et værktøj, der bruges til at åbne låsen ganske hurtigt.

Har du en gammel lås?

Hvis du har en gammel lås, så kan udskiftningen af denne via en professionel låsesmed være med til at øge sikkerheden. Låsesmeden vil kunne give dig rådgivning omkring, hvilken type lås der passer bedst til netop dine behov, ligesom han eller hun hurtigt vil kunne hjemtage og udskifte netop dine låse. Det er både relevant hvis du lige er flyttet ind, da du ikke ved hvor mange gamle nøgler som er i omløb, men det er også en god idé at skifte låsene ud med jævne mellemrum for at være helt sikker på, at din bolig er så sikker som den kan blive. Der kommer kontinuerligt nye låse på markedet, som gør livet sværere for indbrydstyvene.

Det er desuden også en god idé at have en låsesmed på speeddial, hvis man får problemer med låsen. Det kan være at man har låst sig selv ude eller at man har mistet nøglen, og i så fald kan det være en stor hjælp at have en låsesmed klar, som kan komme og låse op. Her vil låsesmede med døgnservice kunne hjælpe på alle døgnets timer, alle dage på året. 

Hvad koster en låsesmed? 

Prisen på serviceydelser fra låsesmede varierer baseret på opgavens art og kompleksitet. De fleste låsesmede tilbyder en gratis telefonkonsultation for at afgøre, om de kan hjælpe dig, og for at give dig en fornemmelse af deres priser. De fleste låsesmede har også en fast timepris, så du ved på forhånd, hvad det vil koste at få lavet en nøglekopi eller udskiftet en lås. Nogle låsesmede har også et abonnement, hvor du betaler et fast månedligt beløb, og så kan du få lavet gratis nøglekopier og andre tjenester. Hvis du har behov for en låsesmed netop nu, så er det bare med at ringe og høre nærmere.

Blog
Fodboldmål til Haven – Gør Din Baghave til et fodboldparadis

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest Drømmer du om at omdanne din baghave til et fodboldparadis, hvor sjov, motion og familiehygge går hånd i hånd? Overvej at tilføje et fodboldmål til din have! Fodboldmål er ikke kun for de professionelle baner; de kan også være en …

Blog
Isvogn: Sæt kulør på dine arrangementer med frisk is

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest At tilføje en isvogn til arrangementer kan virkelig bringe liv og glæde for dine gæster. Men hvad er en isvogn, og hvordan kan den gøre dit event endnu mere mindeværdigt? Lad os udforske verden af isvogne og de spændende muligheder, …

Blog
Måtter med logo til virksomheder: Effektiv branding og beskyttelse

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest Et godt førstehåndsindtryk er afgørende for enhver virksomhed. Når kunder og samarbejdspartnere træder ind i dit indgangsparti, ønsker du at imponere dem med professionalisme og et velplejet udseende. Her kommer måtter med logo ind i billedet som en kreativ og …