Indbygningshøjttalere giver faktisk en sublim lyd

Blog

Jeg må ærligt indrømme, at jeg er lidt af en HiFi nørd, når det kommer til stykket. Faktisk kan jeg ikke få nok af god lyd, men samtidig har jeg heller ikke verdens største bopæl, der tillader ekstravagante højttalere.

Derfor har jeg i denne weekend købt en række indbygningshøjttalere, som skal give mig en sublim lydoplevelse uden, at jeg behøver at gå på kompromis med indretningen i mit hjem. Med indbygningshøjttalere vil jeg nemlig kunne montere lyden direkte i min væg samt loft, og på den måde undgå grimme ledninger og enheder, der optager alt gulvpladsen.

De fleste tror, at du i høj grad går på kompromis med lyden, når de fjerner de store og fremtonende højttalere, men det er ikke nødvendigvis altid tilfældet. Med de rette indbygningshøjttalere, så vil du tilnærmelsesvis kunne opnå samme sublime kvalitet og ydeevne, som traditionelle gulvhøjttalere.

Det vigtigste er, at du vælger de rette højttalere, men samtidig er placeringen også altafgørende for lydoplevelsen. Akustikken i et rum betyder alt, og derfor er det ikke ligegyldigt om din indbygningshøjttaler er placeret i loftet eller på væggen.

Cambridge indbygningshøjttalere

På HiFi-Freaks.dk faldt jeg over mærket Cambridge, som jeg førhen har stiftet bekendtskab med. De laver særdeles gode højttalere og HiFi udstyr, og derfor følte jeg mig sikker i mit køb. Jeg endte med at købe 4 enheder af Cambridge Audio C165 indbygningshøjttalerne, som både kan monteres i væggen og loftet.

cambridge indbygningshøjttalere

Min plan er at placerer 3 på væggen og blot en enkelt af dem i loftet, da jeg tror det ultimativt vil give den bedste lyd i min stue. Eller faktisk er jeg ikke helt ærlig, eftersom jeg fik hjælp til at komme til den konklusion. 😊

På HiFi-Freaks fik jeg kompetent vejledning via. deres livechat, hvor en af deres eksperter forslog ovenstående på baggrund af de informationer, som jeg gav ham.

Hvis du har uanet plads, så ville han dog anbefale, at du kombinere indbygningshøjttaler med fx front- og centerhøjttalere, da det giver en gennemført lydoplevelse på tværs af hele lokalet.

Dog ikke sagt at det behøver at være en hæmmesko, eftersom det som regel er pladsmangel, der peger over på disse typer højttalere. Det er også oplagt at få dem installeret i forbindelse med renovering eller, hvis du bygger et nyt hus. Det giver i sidste ende en besparet plads, som kan bruges anderledes, og derudover så undgår du selvfølgelig alle de grimme kabler.

Skarpt tilbud

Jeg fik mine enheder til blot 999 kr. stykket, så for kun 4.000 kr. har jeg fået lyd til hele stuen, hvilket jeg er ganske tilfreds med. Generelt så har de nogle gode priser og tilbud på HiFi udstyr hos HiFi-Freaks, så det kan helt sikkert være værd at holde løbende øje med deres sortiment. De forhandler nogle af de bedste mærker herunder Cambridge, Wharfedale, Tannoy, Densen, Earthquake, Triangle og mange flere.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tandlæge
Blog
Få en snorkeskinne hos din tandlæge

Del med dine venner…FacebookGoogle+TwitterLinkedinemailPinterestDer er mange danskere der snorker om natten. Det er et helt normalt problem. For dem som sover alene, er det sjældent noget problem. Men for dem der har en partner der snorker, kan det være et stort problem. Der er mange der har en holdning til …

Blog
Sådan bruger du epoxy og klar epoxy

Del med dine venner…FacebookGoogle+TwitterLinkedinemailPinterestEpoxy er et fremragende produkt hvis du skal tætne din pool, som har slået revner eller en anden beton konstruktion. Du kan få epoxy med forskellige hærdningstider alt efter hvor længe du påtænker at skulle arbejde med produktet. Der er eksempelvis epoxy med hærdningstid på 20 minutter, …

fadøl
Blog
Tjekkisk øl til firmafesten

Del med dine venner…FacebookGoogle+TwitterLinkedinemailPinterestVi havde for en måneds tid siden fest i firmaet og det var mig og en anden der stod for det praktiske. Vi tænkte at til denne firmafest skulle den have hele armen. Vi ville gøre ekstra ud af den denne gang på alle fronter. Vi bestilte …