Indbygningshøjttalere giver faktisk en sublim lyd

Blog

Jeg må ærligt indrømme, at jeg er lidt af en HiFi nørd, når det kommer til stykket. Faktisk kan jeg ikke få nok af god lyd, men samtidig har jeg heller ikke verdens største bopæl, der tillader ekstravagante højttalere.

Derfor har jeg i denne weekend købt en række indbygningshøjttalere, som skal give mig en sublim lydoplevelse uden, at jeg behøver at gå på kompromis med indretningen i mit hjem. Med indbygningshøjttalere vil jeg nemlig kunne montere lyden direkte i min væg samt loft, og på den måde undgå grimme ledninger og enheder, der optager alt gulvpladsen.

De fleste tror, at du i høj grad går på kompromis med lyden, når de fjerner de store og fremtonende højttalere, men det er ikke nødvendigvis altid tilfældet. Med de rette indbygningshøjttalere, så vil du tilnærmelsesvis kunne opnå samme sublime kvalitet og ydeevne, som traditionelle gulvhøjttalere.

Det vigtigste er, at du vælger de rette højttalere, men samtidig er placeringen også altafgørende for lydoplevelsen. Akustikken i et rum betyder alt, og derfor er det ikke ligegyldigt om din indbygningshøjttaler er placeret i loftet eller på væggen.

Cambridge indbygningshøjttalere

På HiFi-Freaks.dk faldt jeg over mærket Cambridge, som jeg førhen har stiftet bekendtskab med. De laver særdeles gode højttalere og HiFi udstyr, og derfor følte jeg mig sikker i mit køb. Jeg endte med at købe 4 enheder af Cambridge Audio C165 indbygningshøjttalerne, som både kan monteres i væggen og loftet.

cambridge indbygningshøjttalere

Min plan er at placerer 3 på væggen og blot en enkelt af dem i loftet, da jeg tror det ultimativt vil give den bedste lyd i min stue. Eller faktisk er jeg ikke helt ærlig, eftersom jeg fik hjælp til at komme til den konklusion. 😊

På HiFi-Freaks fik jeg kompetent vejledning via. deres livechat, hvor en af deres eksperter forslog ovenstående på baggrund af de informationer, som jeg gav ham.

Hvis du har uanet plads, så ville han dog anbefale, at du kombinere indbygningshøjttaler med fx front- og centerhøjttalere, da det giver en gennemført lydoplevelse på tværs af hele lokalet.

Dog ikke sagt at det behøver at være en hæmmesko, eftersom det som regel er pladsmangel, der peger over på disse typer højttalere. Det er også oplagt at få dem installeret i forbindelse med renovering eller, hvis du bygger et nyt hus. Det giver i sidste ende en besparet plads, som kan bruges anderledes, og derudover så undgår du selvfølgelig alle de grimme kabler.

Skarpt tilbud

Jeg fik mine enheder til blot 999 kr. stykket, så for kun 4.000 kr. har jeg fået lyd til hele stuen, hvilket jeg er ganske tilfreds med. Generelt så har de nogle gode priser og tilbud på HiFi udstyr hos HiFi-Freaks, så det kan helt sikkert være værd at holde løbende øje med deres sortiment. De forhandler nogle af de bedste mærker herunder Cambridge, Wharfedale, Tannoy, Densen, Earthquake, Triangle og mange flere.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mosaik fliser
Blog
Mosaik fliser der gør dit hjem specielt

Del med dine venner…FacebookTwitterLinkedinemailPinterestØnsker du, at dit hjem skal skille sig ud fra mængden? At du kan udtrykke dig igennem andre elementer end normen? Eller trænger du til at få nogle farver naturligt integreret i dit hjem? Så er mosaik fliser et oplagt valg – med mosaikker har du nemlig …

BMW
Blog
Er flexleasing også for private?

Del med dine venner…FacebookTwitterLinkedinemailPinterestFlexleasing er et fænomen der er meget oppe og vende for tiden og med god grund. Det er gået op for mange, at de lige pludselig har mulighed for at få den bil de altid har drømt om, ved at gøre brug af flexleasing. Det er dem …

Football Manager 2019
Blog
Anmeldelse: Football Manager 2019

Del med dine venner…FacebookTwitterLinkedinemailPinterestSå er tiden kommet til, at jeg skal anmelde det nye Football Manager 2019. Traditionen tro har jeg fået spillet en masse og er nu klar til at komme med mine endelige tanker omkring Football Manager 2019. Akkurat som med de foregående spil i serien, er det …