Indbygningshøjttalere giver faktisk en sublim lyd

Blog

Jeg må ærligt indrømme, at jeg er lidt af en HiFi nørd, når det kommer til stykket. Faktisk kan jeg ikke få nok af god lyd, men samtidig har jeg heller ikke verdens største bopæl, der tillader ekstravagante højttalere.

Derfor har jeg i denne weekend købt en række indbygningshøjttalere, som skal give mig en sublim lydoplevelse uden, at jeg behøver at gå på kompromis med indretningen i mit hjem. Med indbygningshøjttalere vil jeg nemlig kunne montere lyden direkte i min væg samt loft, og på den måde undgå grimme ledninger og enheder, der optager alt gulvpladsen.

De fleste tror, at du i høj grad går på kompromis med lyden, når de fjerner de store og fremtonende højttalere, men det er ikke nødvendigvis altid tilfældet. Med de rette indbygningshøjttalere, så vil du tilnærmelsesvis kunne opnå samme sublime kvalitet og ydeevne, som traditionelle gulvhøjttalere.

Det vigtigste er, at du vælger de rette højttalere, men samtidig er placeringen også altafgørende for lydoplevelsen. Akustikken i et rum betyder alt, og derfor er det ikke ligegyldigt om din indbygningshøjttaler er placeret i loftet eller på væggen.

Cambridge indbygningshøjttalere

På HiFi-Freaks.dk faldt jeg over mærket Cambridge, som jeg førhen har stiftet bekendtskab med. De laver særdeles gode højttalere og HiFi udstyr, og derfor følte jeg mig sikker i mit køb. Jeg endte med at købe 4 enheder af Cambridge Audio C165 indbygningshøjttalerne, som både kan monteres i væggen og loftet.

cambridge indbygningshøjttalere

Min plan er at placerer 3 på væggen og blot en enkelt af dem i loftet, da jeg tror det ultimativt vil give den bedste lyd i min stue. Eller faktisk er jeg ikke helt ærlig, eftersom jeg fik hjælp til at komme til den konklusion. 😊

På HiFi-Freaks fik jeg kompetent vejledning via. deres livechat, hvor en af deres eksperter forslog ovenstående på baggrund af de informationer, som jeg gav ham.

Hvis du har uanet plads, så ville han dog anbefale, at du kombinere indbygningshøjttaler med fx front- og centerhøjttalere, da det giver en gennemført lydoplevelse på tværs af hele lokalet.

Dog ikke sagt at det behøver at være en hæmmesko, eftersom det som regel er pladsmangel, der peger over på disse typer højttalere. Det er også oplagt at få dem installeret i forbindelse med renovering eller, hvis du bygger et nyt hus. Det giver i sidste ende en besparet plads, som kan bruges anderledes, og derudover så undgår du selvfølgelig alle de grimme kabler.

Skarpt tilbud

Jeg fik mine enheder til blot 999 kr. stykket, så for kun 4.000 kr. har jeg fået lyd til hele stuen, hvilket jeg er ganske tilfreds med. Generelt så har de nogle gode priser og tilbud på HiFi udstyr hos HiFi-Freaks, så det kan helt sikkert være værd at holde løbende øje med deres sortiment. De forhandler nogle af de bedste mærker herunder Cambridge, Wharfedale, Tannoy, Densen, Earthquake, Triangle og mange flere.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

En nøgle der er sat i et nøglehul på dør
Blog
Skal jeg flytte hjem til Amager?

Del med dine venner…FacebookGoogle+TwitterLinkedinemailPinterestSom I allerede nok ved, er jeg pt. bosiddende i Rungsted med min mand. Jeg er dog ikke oprindeligt fra Rungsted men fra Amager, hvilket mine naboer i Rungsted også godt kan høre på min accent. Jeg har faktisk været rigtig glad for at bo i Rungsted, …

Firmajulegave
Blog
Den bedste firmajulegave er vælg selv varianten

Del med dine venner…FacebookGoogle+TwitterLinkedinemailPinterestFirmajulegaver er ikke altid noget, at råbe hurra for. Det kan jeg personligt selv stå inde for. I mine mange år på arbejdsmarkedet, har jeg været ansat i en del forskellige type virksomheder gennem tiden. Det betyder også jeg har prøvet lidt af hvert, når det kommer …

Plakat bil
Blog
Skab din egen stil med plakater

Del med dine venner…FacebookGoogle+TwitterLinkedinemailPinterestModen i indretning er i rivende udvikling, og indretning er populært som aldrig før. Det er vigtigt at signalere noget bestemt med udtrykket i sit hjem – både overfor dem der kommer på besøg men også på sociale medier så som instagram. I en digital tidsalder er …