Jeg fandt et godt tilbud på støvsugere… og slog til

støvsuger
Blog

Min gamle støvsuger var ved at stå af for nogle måneder siden og jeg måtte derfor ud og have fat i en ny. Den gamle støvsuger var efterhånden også ved at have udtjent sin værnepligt og kunne gå på pension. Ledningen kunne ikke bare ligge på gulvet, når den var trukket ud, men rullede hele tiden tilbage i støvsugeren, og den havde mistet en del suge styrke. Så nu var tiden inde til jeg måtte have en ny støvsuger til at klare ærterne – eller støvet.

støvsuger

Støvsugere på tilbud

Jeg søgte rundt i markedet og fandt en del tilbud støvsugere, hvilket var rigtig fedt, da støvsugere selvfølgelig ikke er det fedeste at bruge penge på. Jeg havde ikke så mange præferencer for støvsugere men kendte alligevel lidt til hvilke mærker man godt kunne regne med var af god kvalitet og værd at gå efter. Jeg skulle have en almindelig støvsuger, men fandt i min søgning også en håndstøvsuger, som jeg syntes var rigtig smart. Den var lille, handy og smart hvis det blot er et lille område man skal støvsuge. Så jeg valgte også at købe en håndstøvsuger på tilbud. Min rigtige støvsuger var også på tilbud hos Hvidevarebanditten. Er en Nilfisk jeg har anskaffet mig. Og den er helt perfekt. Støvsugeren der var på tilbud har stærk sugestyrke og den har en super manøvredygtighed. Den kommer nemt omkring borde, stole, senge og kommoder og er let at køre rundt med. Der er en lang ledning til min nye billige støvsuger, så jeg slipper for at skulle skifte hver gang jeg går ind i et nyt rum. Det sætter jeg stor pris på. Det kan godt være det er en lille ting, men det er stadig rart at slippe for.

 

Nem rengøring

Det er nemt at gøre rent når man har en støvsuger der virker og det må jeg sige at jeg er kommet i besiddelse af med min nye Nilfisk støvsuger. At den var på tilbud var så heller ikke at kimse af og gjorde en stor forskel da jeg besluttede mig om at købe min nye støvsuger. Det er i sagens natur meget lettere og mere effektivt at gøre rent med en støvsuger end med kost og fejebakke. Resultatet bliver også bedre og det er hurtigere klaret. Min nye støvsuger på tilbud fik jeg til en god pris og jeg har været super tilfreds med den. Den har levet op til mine forventninger og den yder et godt stykke arbejde. Når støvsugeren ikke er i brug fylder den minimalt i skabet og slangen kan pakkes sammen, så den ikke fylder så meget og jeg plejer at hænge støvsugerrøret ind i skabet, så det er pakket sammen og ikke fylder det store.

 

God service

Jeg har fået en god service fra Hvidevarebanditten. Leveringen var hurtig og jeg fik en super udførlig ordrebekræftelse og besked da min pakke var ankommet. Alt i alt var det en god oplevelse at handle hos Hvidevarebanditten og jeg vil helt sikkert vende tilbage, hvis jeg mangler nogle hvidevarer eller elektronik, eller andet grej til hjemmet.

Et bord er pyntet fint op
Blog
Zaya rom – en smagsoplevelse i særklasse

Del med dine venner…FacebookTwitterLinkedinemailPinterestSkal du forkæle dine venner eller familiemedlemmer med en rom, som er noget ud over det sædvanlige? Så synes jeg, du skal prøve en Zaya rom. Helt specifikt er det den Zaya rom, som har navnet Gran Reserva, som er en Premium rom, der har ligget på …

Blog
Her er 3 gode råd til dig, der er gravid

Del med dine venner…FacebookTwitterLinkedinemailPinterestEr du gravid og er du i tvivl om hvad du kan gøre for at få et godt graviditetsforløb og en god graviditet? Så læs med her, hvor du får 3 gode råd til at gøre dit graviditetsforløb så godt som muligt. Det er nemlig ikke blot …

Blog
Er det sikkert at få en brystforstørrelse?

Del med dine venner…FacebookTwitterLinkedinemailPinterestHvis du er en af de mange kvinder, der overvejer at få udført en brystforstørrelse med implantat, så er det helt normalt at du er i tvivl om behandlingen er sikker at få. De fleste operationer involvere en større eller mindre risiko, men i dag er læger …