LPG – Nemt og sikkert alternativ

Grå gasflasker
Blog

At skifte til gasflasker er nemt. Primagaz hjælper med at skifte fra din eksisterende løsning til LPG, og har man ikke en eksisterende løsning, så hjælper Primagaz med at etablere en. Det eneste man som kunde skal gøre er, at bruge LPG’en, hvilket er nemt og uden nogen former for komplikationer. Primagaz arbejder med dygtige og kompetente folk, som konstant udvikler produktet til et bedre forbrug, hvad end det er til private kunder eller virksomheder. Der er altså hjælp og gas at hente til alle kunder hos Primagaz.

Ombytning af tomme gasflasker

Når man først har anskaffet sig en gasflaske fra Primagaz, er det nemt at få skiftet de tomme flasker ud. Faktisk tilbyder Primagaz ombytning af gasflasker, hvilket er meget simpelt. Du medbringer blot din tomme flaske hos din nærmeste Primagaz forhandler. De bytter din gamle tomme flaske til en ny gasflaske, og du betaler altså kun for gassen, ikke flasken.

Køb og bytteregler

I teorien er flasken din, når du køber en gasflaske, men med gas ombytning bliver det ikke nemmere. Det er vigtigt, at du er opmærksom på følgende regler, når du anskaffer dig en gasflaske:

  • Gasflaskens pris indeholder ikke depositum eller pant
  • Gasflasker købes ikke retur
  • Ombytning af flasker gælder kun ved flasker af samme type
  • Vær opmærksom på særlige regler ved PrimaLight

Som blandt andet fremgår her, så er det kun muligt at ombytte flasker af samme typer. Man kan altså ikke få hverken en større eller mindre flaske ved ombytning.

Ved ombytning af Ragasco flasker er der særlige regler alt afhængigt af forhandler. Ved disse gasflasker tilbydes nemlig frit valg af ombytning mellem 5 og 10 kg, men det er vigtigt at være opmærksom på, at det er op til en den enkelte forhandler.

Miljøvenlig energi – Hvor kommer den fra?

Du undrer dig nok over hvordan LPG-gassen udvindes, hvilket er rart at vide, hvis man skal benytte sig af den. Flaskegas, også kaldt LPG, indeholder propan og butan, og udvindes fra den råolie, man finder i Nordsøen. Dette er et miljøvenligt alternativ, da LPG har et meget lavere CO2-udslip i modsætning til andre fossile brændstoffer, vi kender.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Blog
Er det sikkert at få en brystforstørrelse?

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Hvis du er en af de mange kvinder, der overvejer at få udført en brystforstørrelse med implantat, så er det helt normalt at du er i tvivl om behandlingen er sikker at få. De fleste operationer involvere en større eller mindre …

Dreng med mundbind på i en skov
Blog
Gør din institution sikker med en tydelig håndsprit stander

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Håndsprit er blevet en central del af vores hverdag, og det kommer det sikkert også til at være mange år ind i fremtiden. Derfor er det vigtigt at sørge for, at alle har nem og hurtig adgang til håndsprit, så folk …

Blog
Hvornår bør du vælge en modulsofa frem for en almindelig sofa?

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Modulsofaer er blevet meget populært i mange danske hjem. En modulsofa er nemlig ofte en nem, smart og ofte billigere sofaløsning. Med en modulsofa får du en sofa, der er nem at få ind i et hvilket som helst lokale, men …