LPG – Nemt og sikkert alternativ

Grå gasflasker
Blog

At skifte til gasflasker er nemt. Primagaz hjælper med at skifte fra din eksisterende løsning til LPG, og har man ikke en eksisterende løsning, så hjælper Primagaz med at etablere en. Det eneste man som kunde skal gøre er, at bruge LPG’en, hvilket er nemt og uden nogen former for komplikationer. Primagaz arbejder med dygtige og kompetente folk, som konstant udvikler produktet til et bedre forbrug, hvad end det er til private kunder eller virksomheder. Der er altså hjælp og gas at hente til alle kunder hos Primagaz.

Ombytning af tomme gasflasker

Når man først har anskaffet sig en gasflaske fra Primagaz, er det nemt at få skiftet de tomme flasker ud. Faktisk tilbyder Primagaz ombytning af gasflasker, hvilket er meget simpelt. Du medbringer blot din tomme flaske hos din nærmeste Primagaz forhandler. De bytter din gamle tomme flaske til en ny gasflaske, og du betaler altså kun for gassen, ikke flasken.

Køb og bytteregler

I teorien er flasken din, når du køber en gasflaske, men med gas ombytning bliver det ikke nemmere. Det er vigtigt, at du er opmærksom på følgende regler, når du anskaffer dig en gasflaske:

  • Gasflaskens pris indeholder ikke depositum eller pant
  • Gasflasker købes ikke retur
  • Ombytning af flasker gælder kun ved flasker af samme type
  • Vær opmærksom på særlige regler ved PrimaLight

Som blandt andet fremgår her, så er det kun muligt at ombytte flasker af samme typer. Man kan altså ikke få hverken en større eller mindre flaske ved ombytning.

Ved ombytning af Ragasco flasker er der særlige regler alt afhængigt af forhandler. Ved disse gasflasker tilbydes nemlig frit valg af ombytning mellem 5 og 10 kg, men det er vigtigt at være opmærksom på, at det er op til en den enkelte forhandler.

Miljøvenlig energi – Hvor kommer den fra?

Du undrer dig nok over hvordan LPG-gassen udvindes, hvilket er rart at vide, hvis man skal benytte sig af den. Flaskegas, også kaldt LPG, indeholder propan og butan, og udvindes fra den råolie, man finder i Nordsøen. Dette er et miljøvenligt alternativ, da LPG har et meget lavere CO2-udslip i modsætning til andre fossile brændstoffer, vi kender.

Låsesmed
Blog
Hvad laver en låsesmed? 

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest En låsesmed er en person, der beskæftiger sig med at reparere, installere og vedligeholde låse. De fleste låsesmede udfører også nøglekopiering, udskiftning af låsecylindre og andre tjenester, der vedrører adgang, sikring, åbning og aflåsning. Låsesmede har typisk en baggrund i …

Algebehandling af træterrasse
Blog
Forstå de forskellige typer af algebehandling 

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest  ​​​Der findes flere forskellige typer af algebehandling. Fælles for netop algebelægninger, mos og skidt er, at de både er grimme og til gene, men også at de kan være til skade for tag og fliser når frosten bider. Uønskede alger …

Blog
Forny garderoben med lækre sommeroutfits

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest Sommeren er bestemt ikke over endnu. Derfor er det ikke for sent at spice garderoben op med et par lækre sommer styles. Sommeren har virkelig været god ved os i år, og det ser ikke ud til at det stopper. …