Mannequiner til nye packshots

nye-mannequiner
Blog

Vi skal have taget billeder af vores nye sommerkollektion til hjemmesiden, webshops, printmedier og alt det andet marketingmateriale, der nu skal bruges til sådan en lancering. I den forbindelse skal vi have en ordentlig spandfuld nye mannequiner, som vi kan bruge til at tage billeder af tøjet med. De gamle mannequiner er simpelthen for gamle og grimme at se på, så vi skal have nogle nye, med et mere moderne take og nok også nogle mannequin-hoveder til vores kollektion af sommerhatte og solbriller, som vi lancerer i kollektionerne.

Google er min ven!

Jeg har siddet og kigget lidt rundt på Google om der noget, der har et relativt god pris, og som ikke ser for gammeldags ud, og jeg tror faktisk at jeg er ved at have fundet noget!

Det er en hjemmeside, der hedder ManneQ, og som sælger butiksinventar til især tøjbutikker. Og det passer jo helt perfekt til mine behov, for det betyder at de har masser af mannequiner i alle afskygninger til både udstilling og packshots. De sælger endda også enkeltdele af mannequiner, som f.eks. hoveder, torsoer og hænder, som vi også skal bruge til shootet, så det er helt perfekt.

Mannequiner til packshots

De har et ret bredt udvalg derinde, bl.a. almindelige mannequiner, Packshot-mannequiner og de helt premium Ghost-mannequiner, hvor man slet ikke kan se mannequinen under tøjet. Disse er super smarte fordi de kraftigt begrænser hvor meget tid man skal bruge på at redigere og beskære billedet for at fjerne mannequinen bagefter packshottet. Derfor, virker Ghost-mannequinerne også til at være et solidt bud på vores næste packshot-mannequiner!

Desuden skal vi have lavet 3D-shoots af alt vores tøj, hvorfor de her mannequiner virker til at være et rigtigt godt bud – man kan nemlig købe dem med en roterende bundplade, der tillader hele dukken at rotere uden at centrum på dukken ændres. På den måde bliver det meget ens billeder, man kan tage fra de forskellige vinkler på den.

Et bord er pyntet fint op
Blog
Zaya rom – en smagsoplevelse i særklasse

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Skal du forkæle dine venner eller familiemedlemmer med en rom, som er noget ud over det sædvanlige? Så synes jeg, du skal prøve en Zaya rom. Helt specifikt er det den Zaya rom, som har navnet Gran Reserva, som er en …

Blog
Her er 3 gode råd til dig, der er gravid

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Er du gravid og er du i tvivl om hvad du kan gøre for at få et godt graviditetsforløb og en god graviditet? Så læs med her, hvor du får 3 gode råd til at gøre dit graviditetsforløb så godt som …

Blog
Er det sikkert at få en brystforstørrelse?

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Hvis du er en af de mange kvinder, der overvejer at få udført en brystforstørrelse med implantat, så er det helt normalt at du er i tvivl om behandlingen er sikker at få. De fleste operationer involvere en større eller mindre …