Mannequiner til nye packshots

nye-mannequiner
Blog

Vi skal have taget billeder af vores nye sommerkollektion til hjemmesiden, webshops, printmedier og alt det andet marketingmateriale, der nu skal bruges til sådan en lancering. I den forbindelse skal vi have en ordentlig spandfuld nye mannequiner, som vi kan bruge til at tage billeder af tøjet med. De gamle mannequiner er simpelthen for gamle og grimme at se på, så vi skal have nogle nye, med et mere moderne take og nok også nogle mannequin-hoveder til vores kollektion af sommerhatte og solbriller, som vi lancerer i kollektionerne.

Google er min ven!

Jeg har siddet og kigget lidt rundt på Google om der noget, der har et relativt god pris, og som ikke ser for gammeldags ud, og jeg tror faktisk at jeg er ved at have fundet noget!

Det er en hjemmeside, der hedder ManneQ, og som sælger butiksinventar til især tøjbutikker. Og det passer jo helt perfekt til mine behov, for det betyder at de har masser af mannequiner i alle afskygninger til både udstilling og packshots. De sælger endda også enkeltdele af mannequiner, som f.eks. hoveder, torsoer og hænder, som vi også skal bruge til shootet, så det er helt perfekt.

Mannequiner til packshots

De har et ret bredt udvalg derinde, bl.a. almindelige mannequiner, Packshot-mannequiner og de helt premium Ghost-mannequiner, hvor man slet ikke kan se mannequinen under tøjet. Disse er super smarte fordi de kraftigt begrænser hvor meget tid man skal bruge på at redigere og beskære billedet for at fjerne mannequinen bagefter packshottet. Derfor, virker Ghost-mannequinerne også til at være et solidt bud på vores næste packshot-mannequiner!

Desuden skal vi have lavet 3D-shoots af alt vores tøj, hvorfor de her mannequiner virker til at være et rigtigt godt bud – man kan nemlig købe dem med en roterende bundplade, der tillader hele dukken at rotere uden at centrum på dukken ændres. På den måde bliver det meget ens billeder, man kan tage fra de forskellige vinkler på den.

Blog
Fodboldmål til Haven – Gør Din Baghave til et fodboldparadis

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest Drømmer du om at omdanne din baghave til et fodboldparadis, hvor sjov, motion og familiehygge går hånd i hånd? Overvej at tilføje et fodboldmål til din have! Fodboldmål er ikke kun for de professionelle baner; de kan også være en …

Blog
Isvogn: Sæt kulør på dine arrangementer med frisk is

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest At tilføje en isvogn til arrangementer kan virkelig bringe liv og glæde for dine gæster. Men hvad er en isvogn, og hvordan kan den gøre dit event endnu mere mindeværdigt? Lad os udforske verden af isvogne og de spændende muligheder, …

Blog
Måtter med logo til virksomheder: Effektiv branding og beskyttelse

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest Et godt førstehåndsindtryk er afgørende for enhver virksomhed. Når kunder og samarbejdspartnere træder ind i dit indgangsparti, ønsker du at imponere dem med professionalisme og et velplejet udseende. Her kommer måtter med logo ind i billedet som en kreativ og …