Med søfragt kan du sikkert, let og enkelt fragte varer rundt i hele verden

Et stort containerskib sejler
Blog

Når du arbejder med andre virksomheder på tværs af landegrænser, der inkluderer im- og eksport af forskellige varer, så må du vide, at der er tale om et større logistisk arbejde, der skal lægges for dagen. Dette kan være udfordrende selv at skulle bruge tid på, mens det faktisk også kan være udfordrende at finde de rette afgange til netop den ønskede afhentnings- eller leveringsdestination.  

Der findes flere forskellige typer af firmaer, der tilbyder at varetage denne fragt for dig. Søfragt er en særdeles god mulighed for at få fragtet forskellige varer på tværs af landegrænser. Det er samtidigt en forholdsvis enkel måde at transportere på, da der ikke er så langt fra, at varerne er på skibet, til at de er på ladet af en lastbil og på vej ind i landet.

Hvad skal en søfragt inkludere for, at det giver mening for jeres virksomhed?

Det er vigtigt at finde søfragt med fleksible løsninger, så jeres virksomhed kan få kravene opfyldt. Men hvad skal disse krav så bestå i? Det er eksempelvis gældende for nedenstående punkter:

  • Godsets størrelse
  • Vægten på godset
  • Omkostningerne ved fragten
  • Kan det sendes med hele containere?
  • Er der tale om samlesendinger?

Det er vigtigt at opstille krav om dette, så det er muligt at afstemme kravene med det, speditørfirmaet er i stand til at levere. Det er dog ikke udelukkende det, der spiller en stor rolle. Det er også vigtigt, at speditørfirmaet har mange gode kontakter i ind- og udland.

Vigtigt at med gode samarbejdspartnere hos speditørfirmaet

Når speditørfirmaet har mange gode kontakter i de forskellige lande, er det lettere at få fragtet varerne, mens det samtidigt giver gode muligheder for at få fragtet varerne til og fra de ønskede steder. Det er også noget, der kan være med til at øge sikkerheden på fragten og sørge for, at varerne kommer sikkert frem. Dernæst kan det også hjælpe til, at forskellige love og regler bliver overholdt på tværs af landegrænser i forhold til fragten, hvilket naturligvis er vigtigt.

Låsesmed
Blog
Hvad laver en låsesmed? 

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest En låsesmed er en person, der beskæftiger sig med at reparere, installere og vedligeholde låse. De fleste låsesmede udfører også nøglekopiering, udskiftning af låsecylindre og andre tjenester, der vedrører adgang, sikring, åbning og aflåsning. Låsesmede har typisk en baggrund i …

Algebehandling af træterrasse
Blog
Forstå de forskellige typer af algebehandling 

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest  ​​​Der findes flere forskellige typer af algebehandling. Fælles for netop algebelægninger, mos og skidt er, at de både er grimme og til gene, men også at de kan være til skade for tag og fliser når frosten bider. Uønskede alger …

Blog
Forny garderoben med lækre sommeroutfits

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest Sommeren er bestemt ikke over endnu. Derfor er det ikke for sent at spice garderoben op med et par lækre sommer styles. Sommeren har virkelig været god ved os i år, og det ser ikke ud til at det stopper. …