Min foretrukne malermester på Amager

malermester-på-amager
Blog

Jeg har boet på Amager hele mit liv; og gudskelov for det. I udkanten af Tårnby – nærmere betegnet i Kastrup – har jeg slået mine folder, lige siden jeg kom til verden på Sundby Hospital. Jeg er vokset op i en gammel murermestervilla fra slutningen af 30’erne, som har set bedre dage. Murermestervillaen fik senest en gennemgribende renovering i midten af 80’erne, da mine forældre stadig boede dér. I dag – ca. 35 år efter – er vi flyttet ind, og huset trænger i den grad både til en gennemgribende renovering og modernisering.

Det er især facaden, som trænger til en kærlig hånd, da malingen er begyndt at krakelere af. Dette er et kæmpe irritationsmoment – specielt om sommeren – hvor vi nyder at slå vores kakifarvede markise ud, mens malingen fra facaden i den forbindelse krakelerer mere og mere af. Derudover trænger huset også til at blive malet – og sågar tapetseret – diverse steder indvendigt. I dette blogindlæg vil du bl.a. få et indblik i, hvilke ting vi lægger vægt på, når vores hus skal have denne større renovering, samt hvilken malermester vi vælger.

 

Forskellige malerpensler der ligger på et trægulv

 

En kvalitets malermester på Amager

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi går meget op i ordentlige vilkår for arbejdere og lønmodtagere. Vi er eksempelvis bekendte med, at nogle håndværkervirksomheder – herunder også malere – benytter sig af billig, ufaglært arbejdskraft fra forskellige østeuropæiske lande. Jeg – og min bedre halvdel – har som sagt altid gået op i gode ansættelsesforhold med en overenskomstmæssig løn. Derfor ville vi aldrig vælge et malerfirma, som benytter sig af billig arbejdskraft fra eksempelvis østeuropæiske lande.

 

Foruden at benytte sig af malervirksomheder, som giver deres ansatte ordentlige løn- og arbejdsvilkår, så går vi også meget op i, at vores kommende malere skal udføre et stykke malerarbejde i allerhøjeste kvalitet. Dette indebærer eksempelvis, at vores kommende malere skal være faglærte. De skal altså have taget den 4-årige maleruddannelse for at kunne komme i betragtning til vores forestående malerarbejde.

 

Malermester Brigsted Hansen

Efter et længere researcharbejde, er vi kommet frem til, at der kun er én malermester, som lever op til vores specifikke krav – og det er efter vores vurdering Amagers dygtigste malermester i form af Malermester Brigsted Hansen. Hos Malermester Brigsted Hansen har de kun faglærte malere tilknyttet, som arbejder på ordentlige løn- og arbejdsvilkår.

 

Jeg har taget kontakt til flere af hans tidligere kunder – samt kunder som stadigvæk benytter sig af ham. De har alle kun positive ting at sige om hans arbejde. De er særligt glade for hans omhyggelighed såvel som hans høje serviceniveau. Jeg ved også, at malermester Brigsted Hansen kun benytters sig af kvalitets maling fra Beck & Jørgensen A/S, hvilket giver det flotteste og meste holdbare resultat.  

 

Alt i alt er vi ganske fortrøstningsfulde ved at lade Malermester Brigsted Hansen stå for alt malerarbejdet. Vi glæder os til malerarbejdet går i gang, så vores dejlige hus kan få en overhaling – eller rettere overmaling.  

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Blog
Privat flexleasing

Del med dine venner…FacebookGoogle+TwitterLinkedinemailPinterestSom privat person kan du også godt flex lease din nye drømmebil. Det eneste det kræver er at du har en arbejdsgiver, som har lyst til at investere i dig, som medarbejder. Fordelen ved flexleasing er at du som privat person kan dele din bil op i …

Vin og alkohol afvænning
Blog
Er alkohol afvænning og misbrugsbehandling det samme?

Del med dine venner…FacebookGoogle+TwitterLinkedinemailPinterestDet korte svar er ja. Misbrugsbehandling dækker over, at blive behandlet for et misbrug og at være alkoholiker er et misbrug, derfor er det at være på alkohol afvænning også en form for misbrugsbehandling. For at blive lidt klogere på misbrugsbehandling, med fokus på alkohol afvænning, har …

En tandlæge og tandplejer kigger på en piges tænder
Blog
En erfaren tandlæge i København til Ida

Del med dine venner…FacebookGoogle+TwitterLinkedinemailPinterestIda skal til tandlægen. Ida er vores yngste datter på 4 år, og hun bryder sig på ingen måde om at komme til tandlægen. Ida var ellers lige blevet mere tryg for at gå til skoletandlægen, men da vi er flyttet, skal Ida starte forfra med at …