Min foretrukne malermester på Amager

malermester-på-amager
Blog
Del med dine venner...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest

Jeg har boet på Amager hele mit liv; og gudskelov for det. I udkanten af Tårnby – nærmere betegnet i Kastrup – har jeg slået mine folder, lige siden jeg kom til verden på Sundby Hospital. Jeg er vokset op i en gammel murermestervilla fra slutningen af 30’erne, som har set bedre dage. Murermestervillaen fik senest en gennemgribende renovering i midten af 80’erne, da mine forældre stadig boede dér. I dag – ca. 35 år efter – er vi flyttet ind, og huset trænger i den grad både til en gennemgribende renovering og modernisering.

Det er især facaden, som trænger til en kærlig hånd, da malingen er begyndt at krakelere af. Dette er et kæmpe irritationsmoment – specielt om sommeren – hvor vi nyder at slå vores kakifarvede markise ud, mens malingen fra facaden i den forbindelse krakelerer mere og mere af. Derudover trænger huset også til at blive malet – og sågar tapetseret – diverse steder indvendigt. I dette blogindlæg vil du bl.a. få et indblik i, hvilke ting vi lægger vægt på, når vores hus skal have denne større renovering, samt hvilken malermester vi vælger.

 

Forskellige malerpensler der ligger på et trægulv

 

En kvalitets malermester på Amager

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi går meget op i ordentlige vilkår for arbejdere og lønmodtagere. Vi er eksempelvis bekendte med, at nogle håndværkervirksomheder – herunder også malere – benytter sig af billig, ufaglært arbejdskraft fra forskellige østeuropæiske lande. Jeg – og min bedre halvdel – har som sagt altid gået op i gode ansættelsesforhold med en overenskomstmæssig løn. Derfor ville vi aldrig vælge et malerfirma, som benytter sig af billig arbejdskraft fra eksempelvis østeuropæiske lande.

 

Foruden at benytte sig af malervirksomheder, som giver deres ansatte ordentlige løn- og arbejdsvilkår, så går vi også meget op i, at vores kommende malere skal udføre et stykke malerarbejde i allerhøjeste kvalitet. Dette indebærer eksempelvis, at vores kommende malere skal være faglærte. De skal altså have taget den 4-årige maleruddannelse for at kunne komme i betragtning til vores forestående malerarbejde.

 

Malermester Brigsted Hansen

Efter et længere researcharbejde, er vi kommet frem til, at der kun er én malermester, som lever op til vores specifikke krav – og det er efter vores vurdering Amagers dygtigste malermester i form af Malermester Brigsted Hansen. Hos Malermester Brigsted Hansen har de kun faglærte malere tilknyttet, som arbejder på ordentlige løn- og arbejdsvilkår.

 

Jeg har taget kontakt til flere af hans tidligere kunder – samt kunder som stadigvæk benytter sig af ham. De har alle kun positive ting at sige om hans arbejde. De er særligt glade for hans omhyggelighed såvel som hans høje serviceniveau. Jeg ved også, at malermester Brigsted Hansen kun benytters sig af kvalitets maling fra Beck & Jørgensen A/S, hvilket giver det flotteste og meste holdbare resultat.  

 

Alt i alt er vi ganske fortrøstningsfulde ved at lade Malermester Brigsted Hansen stå for alt malerarbejdet. Vi glæder os til malerarbejdet går i gang, så vores dejlige hus kan få en overhaling – eller rettere overmaling.  

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anders Bircow arbejdsglaede
Blog
Øg arbejdsglæden med et spændende foredrag

Del med dine venner…De fleste arbejdspladser har temadage, hvor der kommer en person udefra og underviser eller holder foredrag. Formålet er at give medarbejderne nogle nye kompetencer, men også at gøre medarbejderne gladere. De seneste år er foredrag på temadage blevet utroligt populært rundt om i de danske virksomheder, men …

pendlen fra secto hængende i min stue
Blog
Mesterværket fra Secto

Del med dine venner…Seppo Koho er mastodonten bag det eksklusive skandinaviske designerlampe brand Secto, der kombinerer det rustikke med et enkelt og tidløst design. En lampe fra Secto er ikke blot en genstand i dit hjem, men en afspejling af elegance, minimalisme og ikke mindst et udtryk for din personlighed. …

mørk vinteraften
Blog
Pandelamper til den mørke tid

Del med dine venner…Det kan være svært at arbejde udenfor i de mørke perioder af vinterhalvåret især, når dagene er væsentlig kortere. Min mand arbejder hver dag udenfor, og er ofte stukket af hjemmefra i den tidlige morgen. Jeg har derfor købt en pandelampe på Batteribyen til ham i adventsgave, …