Min foretrukne malermester på Amager

malermester-på-amager
Blog

Jeg har boet på Amager hele mit liv; og gudskelov for det. I udkanten af Tårnby – nærmere betegnet i Kastrup – har jeg slået mine folder, lige siden jeg kom til verden på Sundby Hospital. Jeg er vokset op i en gammel murermestervilla fra slutningen af 30’erne, som har set bedre dage. Murermestervillaen fik senest en gennemgribende renovering i midten af 80’erne, da mine forældre stadig boede dér. I dag – ca. 35 år efter – er vi flyttet ind, og huset trænger i den grad både til en gennemgribende renovering og modernisering.

Det er især facaden, som trænger til en kærlig hånd, da malingen er begyndt at krakelere af. Dette er et kæmpe irritationsmoment – specielt om sommeren – hvor vi nyder at slå vores kakifarvede markise ud, mens malingen fra facaden i den forbindelse krakelerer mere og mere af. Derudover trænger huset også til at blive malet – og sågar tapetseret – diverse steder indvendigt. I dette blogindlæg vil du bl.a. få et indblik i, hvilke ting vi lægger vægt på, når vores hus skal have denne større renovering, samt hvilken malermester vi vælger.

 

Forskellige malerpensler der ligger på et trægulv

 

En kvalitets malermester på Amager

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi går meget op i ordentlige vilkår for arbejdere og lønmodtagere. Vi er eksempelvis bekendte med, at nogle håndværkervirksomheder – herunder også malere – benytter sig af billig, ufaglært arbejdskraft fra forskellige østeuropæiske lande. Jeg – og min bedre halvdel – har som sagt altid gået op i gode ansættelsesforhold med en overenskomstmæssig løn. Derfor ville vi aldrig vælge et malerfirma, som benytter sig af billig arbejdskraft fra eksempelvis østeuropæiske lande.

 

Foruden at benytte sig af malervirksomheder, som giver deres ansatte ordentlige løn- og arbejdsvilkår, så går vi også meget op i, at vores kommende malere skal udføre et stykke malerarbejde i allerhøjeste kvalitet. Dette indebærer eksempelvis, at vores kommende malere skal være faglærte. De skal altså have taget den 4-årige maleruddannelse for at kunne komme i betragtning til vores forestående malerarbejde.

 

Malermester Brigsted Hansen

Efter et længere researcharbejde, er vi kommet frem til, at der kun er én malermester, som lever op til vores specifikke krav – og det er efter vores vurdering Amagers dygtigste malermester i form af Malermester Brigsted Hansen. Hos Malermester Brigsted Hansen har de kun faglærte malere tilknyttet, som arbejder på ordentlige løn- og arbejdsvilkår.

 

Jeg har taget kontakt til flere af hans tidligere kunder – samt kunder som stadigvæk benytter sig af ham. De har alle kun positive ting at sige om hans arbejde. De er særligt glade for hans omhyggelighed såvel som hans høje serviceniveau. Jeg ved også, at malermester Brigsted Hansen kun benytters sig af kvalitets maling fra Beck & Jørgensen A/S, hvilket giver det flotteste og meste holdbare resultat.  

 

Alt i alt er vi ganske fortrøstningsfulde ved at lade Malermester Brigsted Hansen stå for alt malerarbejdet. Vi glæder os til malerarbejdet går i gang, så vores dejlige hus kan få en overhaling – eller rettere overmaling.  

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

freelance it konsulent
Blog
Den rette freelance IT konsulent

Del med dine venner…FacebookGoogle+TwitterLinkedinemailPinterestJeg vil ikke sige, at jeg keder mig på mit arbejde, men det er sjældent, jeg bliver udfordret. Jeg føler på en måde, at jeg har lært alt, hvad der er at lære, og derfor kan mine arbejdsopgaver somme tider føles lidt ensartede. Også selvom der faktisk …

crm strategi
Blog
CRM strategi

Del med dine venner…FacebookGoogle+TwitterLinkedinemailPinterestAt arbejde effektivt og fokuseret med CRM er en strategi hvor man sætter kunderne først og søger at skabe bedre og sorte tal på bundlinjen gennem kundeloyalitet, øget salg og en slankere omkostningsstruktur. En CRM strategi støtter en kundeorienteret strategi med fokus på den enkelte kundes ønsker …

Plastikæsker
Blog
De mest solgte æsker til virksomheder

Del med dine venner…FacebookGoogle+TwitterLinkedinemailPinterestPlastæsker kommer i mange størrelser og kan bruges til mange formål. Dette blogindlæg skal gøre dig klogere på, hvilke plastæsker til virksomheder der bliver solgt flest af. Min viden inde for dette områder stammer fra mine mangeårige erfaringer med salg af plastæsker. Derudover har jeg været i …