Øg arbejdsglæden med et spændende foredrag

Anders Bircow arbejdsglaede
Blog

De fleste arbejdspladser har temadage, hvor der kommer en person udefra og underviser eller holder foredrag. Formålet er at give medarbejderne nogle nye kompetencer, men også at gøre medarbejderne gladere.

De seneste år er foredrag på temadage blevet utroligt populært rundt om i de danske virksomheder, men også en tendens man ser internationalt. Der er nemlig lavet undersøgelser, der viser at spændende foredrag er utroligt givende på rigtigt mange fronter.

For det første er det altid spændende at lære noget nyt og møde en ny kompetent person, som har en masse på hjertet. Det er også en virkelig god måde at få nyt perspektiv på tingene, ligesom et foredrag er godt som undervisningsmiddel.

Det at der kommer en ekstern og gerne kendt person, betyder at medarbejderne hører endnu bedre efter og koncentrerer sig alt hvad de kan. Samtidig er det dejligt roligt og uformelt, hvorfor medarbejderne kan fokusere på bare at lytte og absorbere alle de spændende indtryk.

 

Anders Bircow leverer varen med levende foredrag

Jeg har kigget nærmere på det enormt store udbud af foredrag primært til virksomheder og organisationer. Der er uden tvivl mange dygtige foredragsholdere at vælge i mellem, så det er bare med at søge noget inspiration rundt om på nettet.

Jeg er i sær glad for foredrag af kendte personer, da medarbejderne kender person i en anden kontekst, og det derfor er utroligt sjovt og spændende at opleve denne person til et foredrag.

Derudover er kendte personer vant til at performe, hvilket er utroligt vigtigt for en dygtig foredragsholder. Det er nemlig langt fra alle, som kan holde gode foredrag, selvom de er rigtigt dygtige inden for det felt de holder oplæg om. Det drejer sig nemlig lige så meget om at kunne fange publikum, og her er folk fra underholdsningsbranchen i særklasse eminente.

En af de dygtigste foredragsholdere er efter min mening entertaineren, Anders Bircow. Han har lavet et utroligt godt foredrag om arbejdsglæde, hvor han på en levende, sjov og uformel måde er i stand til at fange publikum i sin hule hånd. Medarbejderne får dermed en fantastisk oplevelse, men samtidig lærer de en masse om arbejdsglæde, og hvordan denne arbejdsglæde findes og styrkes.

 

Foredrag for medarbejderne er en god investering

Udover alt det sjove og lærerige ved et foredrag, kan der ofte være en økonomisk gulerod for firmaet. Det at kunne have alle sine medarbejderes fulde fokus på en gang, og kunne give dem noget lærerigt og brugbart, er noget som kan mærkes på bundlinjen.

Når jeg kigger på eksemplet med Anders Bircow og foredraget om arbejdsglæde, så skal der ikke meget til før det er tjent ind igen. Kan man få sygefraværet til at falde bare en smule, eller øge produktiviteten en smule, så er der en meget stort økonomisk gevinst.

Så næste gang der skal planlægges en temadag eller firmafest, så synes jeg du skal overveje at hyre en god foredragsholder. Det er nemlig i både de ansatte og i ejernes interesse. Glade medarbejdere er nemlig guld værd.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

freelance it konsulent
Blog
Den rette freelance IT konsulent

Del med dine venner…FacebookGoogle+TwitterLinkedinemailPinterestJeg vil ikke sige, at jeg keder mig på mit arbejde, men det er sjældent, jeg bliver udfordret. Jeg føler på en måde, at jeg har lært alt, hvad der er at lære, og derfor kan mine arbejdsopgaver somme tider føles lidt ensartede. Også selvom der faktisk …

crm strategi
Blog
CRM strategi

Del med dine venner…FacebookGoogle+TwitterLinkedinemailPinterestAt arbejde effektivt og fokuseret med CRM er en strategi hvor man sætter kunderne først og søger at skabe bedre og sorte tal på bundlinjen gennem kundeloyalitet, øget salg og en slankere omkostningsstruktur. En CRM strategi støtter en kundeorienteret strategi med fokus på den enkelte kundes ønsker …

Plastikæsker
Blog
De mest solgte æsker til virksomheder

Del med dine venner…FacebookGoogle+TwitterLinkedinemailPinterestPlastæsker kommer i mange størrelser og kan bruges til mange formål. Dette blogindlæg skal gøre dig klogere på, hvilke plastæsker til virksomheder der bliver solgt flest af. Min viden inde for dette områder stammer fra mine mangeårige erfaringer med salg af plastæsker. Derudover har jeg været i …