Øg arbejdsglæden med et spændende foredrag

Anders Bircow arbejdsglaede
Blog

De fleste arbejdspladser har temadage, hvor der kommer en person udefra og underviser eller holder foredrag. Formålet er at give medarbejderne nogle nye kompetencer, men også at gøre medarbejderne gladere.

De seneste år er foredrag på temadage blevet utroligt populært rundt om i de danske virksomheder, men også en tendens man ser internationalt. Der er nemlig lavet undersøgelser, der viser at spændende foredrag er utroligt givende på rigtigt mange fronter.

For det første er det altid spændende at lære noget nyt og møde en ny kompetent person, som har en masse på hjertet. Det er også en virkelig god måde at få nyt perspektiv på tingene, ligesom et foredrag er godt som undervisningsmiddel.

Det at der kommer en ekstern og gerne kendt person, betyder at medarbejderne hører endnu bedre efter og koncentrerer sig alt hvad de kan. Samtidig er det dejligt roligt og uformelt, hvorfor medarbejderne kan fokusere på bare at lytte og absorbere alle de spændende indtryk.

 

Anders Bircow leverer varen med levende foredrag

Jeg har kigget nærmere på det enormt store udbud af foredrag primært til virksomheder og organisationer. Der er uden tvivl mange dygtige foredragsholdere at vælge i mellem, så det er bare med at søge noget inspiration rundt om på nettet.

Jeg er i sær glad for foredrag af kendte personer, da medarbejderne kender person i en anden kontekst, og det derfor er utroligt sjovt og spændende at opleve denne person til et foredrag.

Derudover er kendte personer vant til at performe, hvilket er utroligt vigtigt for en dygtig foredragsholder. Det er nemlig langt fra alle, som kan holde gode foredrag, selvom de er rigtigt dygtige inden for det felt de holder oplæg om. Det drejer sig nemlig lige så meget om at kunne fange publikum, og her er folk fra underholdsningsbranchen i særklasse eminente.

En af de dygtigste foredragsholdere er efter min mening entertaineren, Anders Bircow. Han har lavet et utroligt godt foredrag om arbejdsglæde, hvor han på en levende, sjov og uformel måde er i stand til at fange publikum i sin hule hånd. Medarbejderne får dermed en fantastisk oplevelse, men samtidig lærer de en masse om arbejdsglæde, og hvordan denne arbejdsglæde findes og styrkes.

 

Foredrag for medarbejderne er en god investering

Udover alt det sjove og lærerige ved et foredrag, kan der ofte være en økonomisk gulerod for firmaet. Det at kunne have alle sine medarbejderes fulde fokus på en gang, og kunne give dem noget lærerigt og brugbart, er noget som kan mærkes på bundlinjen.

Når jeg kigger på eksemplet med Anders Bircow og foredraget om arbejdsglæde, så skal der ikke meget til før det er tjent ind igen. Kan man få sygefraværet til at falde bare en smule, eller øge produktiviteten en smule, så er der en meget stort økonomisk gevinst.

Så næste gang der skal planlægges en temadag eller firmafest, så synes jeg du skal overveje at hyre en god foredragsholder. Det er nemlig i både de ansatte og i ejernes interesse. Glade medarbejdere er nemlig guld værd.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Blog
Privat flexleasing

Del med dine venner…FacebookGoogle+TwitterLinkedinemailPinterestSom privat person kan du også godt flex lease din nye drømmebil. Det eneste det kræver er at du har en arbejdsgiver, som har lyst til at investere i dig, som medarbejder. Fordelen ved flexleasing er at du som privat person kan dele din bil op i …

Vin og alkohol afvænning
Blog
Er alkohol afvænning og misbrugsbehandling det samme?

Del med dine venner…FacebookGoogle+TwitterLinkedinemailPinterestDet korte svar er ja. Misbrugsbehandling dækker over, at blive behandlet for et misbrug og at være alkoholiker er et misbrug, derfor er det at være på alkohol afvænning også en form for misbrugsbehandling. For at blive lidt klogere på misbrugsbehandling, med fokus på alkohol afvænning, har …

En tandlæge og tandplejer kigger på en piges tænder
Blog
En erfaren tandlæge i København til Ida

Del med dine venner…FacebookGoogle+TwitterLinkedinemailPinterestIda skal til tandlægen. Ida er vores yngste datter på 4 år, og hun bryder sig på ingen måde om at komme til tandlægen. Ida var ellers lige blevet mere tryg for at gå til skoletandlægen, men da vi er flyttet, skal Ida starte forfra med at …