Osteopati, Fysioterapi og Kraniosakralterapi samlet i en klinik

Osteopati
Blog

Hos Månsson Osteopati på Frederiksberg kan du udover få osteopatisk behandling også få fysioterapi og kraniosakralterapi. Som navnet på klinikken antyder er det først og fremmest osteopati på Frederiksberg som Thomas Månsson tilbyder. Men udover at være uddannet osteopat er behandler og klinikejer Thomas Månsson også uddannet fysioterapeut og indenfor kraniosakralterapi. Derfor tror jeg også på, at du har større chance for at komme dine problemer til livs i en klinik som Månsson Osteopati. Jeg er om nogen kvalificeret til, at komme med en udmelding som denne. Jeg har nemlig prøvet på egen krop at blive behandlet hos Månsson Osteopati. Jeg har af flere omgange haft problemer med min skulder. Det har været nogle problematiske forløb for mig. Hver gang jeg troede, at det var blevet godt igen, kom smerten tilbage. Jeg har prøvet med massage, body all mind, fysioterapi og mange andre behandlinger. Men ingen ting har hjulpet. Jeg var derfor meget skeptisk da jeg kom forbi Månsson Osteopati Frederiksberg. Jeg havde fået anbefalet klinikken af flere kollegaer. Månsson Osteopati Frederiksberg har fået opbygget et ry for, at behandle folk som andre klinikker har givet op på. Det var også den eneste grund til jeg gav Thomas chancen. Det skulle heldigvis vise sig, at være det helt rigtig at gøre.

En hverdag uden smerter

Jeg tror personligt, at der er to overordnede grunde til, at Månsson Osteopati Frederiksberg har kunne fikse min skulder. Blandingen af osteopati, fysioterapi og kraniosakralterapi er helt sikkert en af nøglerne. Det er svært at sige om det er den ene behandlingsform frem for den anden. Det eneste der kan siges med sikkerhed er, at samspillet mellem de 3 har gjort en forskel. En anden ting er Thomas Månsson. Han indstilling og tilgang til behandlingen er helt unik. Hans mindset gør, at han går ind til i alle behandlinger med en tro på, at han kan komme dit problem til livs. Også selvom at andre klinikker og behandlingssteder har opgivet.

Takket være Månsson Osteopati Frederiksberg, har jeg igen en hverdag uden smerter. Jeg havde haft skulder problemer i så mange år, at jeg helt havde glemt hvordan det var, at være smertefri. Jeg er så taknemmelig for den stykke arbejde Thomas har lavet på mig. Jeg har kun ros tilovers for Thomas og hans klinik. Hvis du nogensinde får unaturligt ondt i kroppen så det eneste rigtige valg, at bestille en tid hos Månsson Osteopati Frederiksberg, det vil ændre dit liv.  

Et bord er pyntet fint op
Blog
Zaya rom – en smagsoplevelse i særklasse

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Skal du forkæle dine venner eller familiemedlemmer med en rom, som er noget ud over det sædvanlige? Så synes jeg, du skal prøve en Zaya rom. Helt specifikt er det den Zaya rom, som har navnet Gran Reserva, som er en …

Blog
Her er 3 gode råd til dig, der er gravid

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Er du gravid og er du i tvivl om hvad du kan gøre for at få et godt graviditetsforløb og en god graviditet? Så læs med her, hvor du får 3 gode råd til at gøre dit graviditetsforløb så godt som …

Blog
Er det sikkert at få en brystforstørrelse?

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Hvis du er en af de mange kvinder, der overvejer at få udført en brystforstørrelse med implantat, så er det helt normalt at du er i tvivl om behandlingen er sikker at få. De fleste operationer involvere en større eller mindre …