Privat flexleasing

Blog

Som privat person kan du også godt flex lease din nye drømmebil. Det eneste det kræver er at du har en arbejdsgiver, som har lyst til at investere i dig, som medarbejder. Fordelen ved flexleasing er at du som privat person kan dele din bil op i to dele: én del som du selv betaler, når du kører med bilen privat og den anden del som er den del som arbejdsgiver betaler, fordi du kører i den til og fra arbejde og evt ud til forskellige kunder, som skal vedligeholdes. På den måde bliver bilen altså delt op i to dele privat og erhverv, super smart.

Flexleasing privat

Hvad betyder det at bilen er flexleaset privat? Ja det er den simple ting at du betaler for det du selv bruger bilen privat, det vil sige når du kører til og fra mormor, så er det dig selv der skal betale det af egen lomme, og det er vel ogå fair nok at hverken skat eller din arbejdsgiver skal betale for den tur.

Når du kører privat, har du en knap du skal slå til, så man kan se hvornår du kører privat og hvornår du kører erhvervmæssig kørsel.

Flexleasing erhverv

Når du så er på arbejde slår du knappen fra igen, så den automatisk tæller på erhvervskørsel, det er så her du ikke selv skal betale for den procent del af leasing ydelsen. Det gør hele flexleasing ydelsen til et af de mest anvendte leasing ydelser i Danmark.

 

Når du skal lease en brugt bil, er det typisk de lidt større modeller som Audi flexleasing og BMW flexleasing der benyttes, da det er disse typer biler som kan betales at flexlease, plus de har en ekstrem god komfort, og behagelige køreegenskaber, også selvom bilen måske er 3,4,5 år gammel. Du kan læse meget mere om forskellen på de forskellige leasingtyper på formula leasings hjemmeside, de har massere af god information online, men du kan også kontakte dem på deres support eller på deres telefon.

 

 

 

 

 

Låsesmed
Blog
Hvad laver en låsesmed? 

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestEn låsesmed er en person, der beskæftiger sig med at reparere, installere og vedligeholde låse. De fleste låsesmede udfører også nøglekopiering, udskiftning af låsecylindre og andre tjenester, der vedrører adgang, sikring, åbning og aflåsning. Låsesmede har typisk en baggrund i mekanik eller elektronik, og de fleste låsesmede …

Algebehandling af træterrasse
Blog
Forstå de forskellige typer af algebehandling 

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterest ​​​Der findes flere forskellige typer af algebehandling. Fælles for netop algebelægninger, mos og skidt er, at de både er grimme og til gene, men også at de kan være til skade for tag og fliser når frosten bider. Uønskede alger og grønne pletter på dine vinduer, dit …

Blog
Forny garderoben med lækre sommeroutfits

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestSommeren er bestemt ikke over endnu. Derfor er det ikke for sent at spice garderoben op med et par lækre sommer styles. Sommeren har virkelig været god ved os i år, og det ser ikke ud til at det stopper. Sol og varme skyller ind over Danmark, …