Privat flexleasing

Blog

Som privat person kan du også godt flex lease din nye drømmebil. Det eneste det kræver er at du har en arbejdsgiver, som har lyst til at investere i dig, som medarbejder. Fordelen ved flexleasing er at du som privat person kan dele din bil op i to dele: én del som du selv betaler, når du kører med bilen privat og den anden del som er den del som arbejdsgiver betaler, fordi du kører i den til og fra arbejde og evt ud til forskellige kunder, som skal vedligeholdes. På den måde bliver bilen altså delt op i to dele privat og erhverv, super smart.

Flexleasing privat

Hvad betyder det at bilen er flexleaset privat? Ja det er den simple ting at du betaler for det du selv bruger bilen privat, det vil sige når du kører til og fra mormor, så er det dig selv der skal betale det af egen lomme, og det er vel ogå fair nok at hverken skat eller din arbejdsgiver skal betale for den tur.

Når du kører privat, har du en knap du skal slå til, så man kan se hvornår du kører privat og hvornår du kører erhvervmæssig kørsel.

Flexleasing erhverv

Når du så er på arbejde slår du knappen fra igen, så den automatisk tæller på erhvervskørsel, det er så her du ikke selv skal betale for den procent del af leasing ydelsen. Det gør hele flexleasing ydelsen til et af de mest anvendte leasing ydelser i Danmark.

 

Når du skal lease en brugt bil, er det typisk de lidt større modeller som Audi flexleasing og BMW flexleasing der benyttes, da det er disse typer biler som kan betales at flexlease, plus de har en ekstrem god komfort, og behagelige køreegenskaber, også selvom bilen måske er 3,4,5 år gammel. Du kan læse meget mere om forskellen på de forskellige leasingtyper på formula leasings hjemmeside, de har massere af god information online, men du kan også kontakte dem på deres support eller på deres telefon.

 

 

 

 

 

Blog
Fodboldmål til Haven – Gør Din Baghave til et fodboldparadis

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestDrømmer du om at omdanne din baghave til et fodboldparadis, hvor sjov, motion og familiehygge går hånd i hånd? Overvej at tilføje et fodboldmål til din have! Fodboldmål er ikke kun for de professionelle baner; de kan også være en fantastisk tilføjelse til din private have. Udeleg …

Blog
Isvogn: Sæt kulør på dine arrangementer med frisk is

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestAt tilføje en isvogn til arrangementer kan virkelig bringe liv og glæde for dine gæster. Men hvad er en isvogn, og hvordan kan den gøre dit event endnu mere mindeværdigt? Lad os udforske verden af isvogne og de spændende muligheder, de bringer med sig. Hvad er en …

Blog
Måtter med logo til virksomheder: Effektiv branding og beskyttelse

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestEt godt førstehåndsindtryk er afgørende for enhver virksomhed. Når kunder og samarbejdspartnere træder ind i dit indgangsparti, ønsker du at imponere dem med professionalisme og et velplejet udseende. Her kommer måtter med logo ind i billedet som en kreativ og effektiv brandingløsning. For med en måtte med …