Min mand og jeg rejser til Ayia Napa

rejser til ayia napa
Blog

Min mand og jeg har brug for lidt mand-og-kone-tid. Vi er derfor blevet enige om at tage ferie fra arbejdet og så rejse til Ayia Napa, bare os to. Det sjove ved det hele er, at selvom vi måske er blevet for gamle til det, så kan vi godt lide at feste. I hvert fald når det bare er os to. Vores bedste aftener sammen har været dem, hvor vi er taget i byen sammen, bare os to. Selvfølgelig nyder vi også hinandens selskab uden alkohol, men der er noget helt særligt ved at tage i byen sammen. Vi har det sjovt på en helt anden måde, og hvorfor ikke drikke nogle øl sammen i stedet for at dele os op? Min mand og jeg rejser til Ayia Napa i næste uge. Det er nu bare ikke en kærestetur på samme måde, som det lyder.

Festlig mand-og-kone-tur til Ayia Napa

På Uptours har vi fundet masse tilbud på rejser til Ayia Napa, hvor temaet er ferie – og fest. Måske er de andre på hotellet dernede en smule yngre end os, men det gør os ikke noget. Min mand og jeg har vores egen fest og er altid klar på at møde nye mennesker – også hvis de er lidt yngre end os. Jeg ser ingen grund til, at livet bare skal stoppe, når man får mand, hus og børn. Det er helt trist at tænke på, hvor mennesker derude, der tror, at det ikke længere er tilladt at have det sjovt, når de når en vis alder. Jeg har tænkt mig at fortsætte med at feste mange år endnu.

Selvfølgelig bliver festerne ikke helt de samme, som de var engang. De bliver mere rolige og “modne” med tiden. Det betyder dog ikke, at vi ikke kan have en fest. Min mand og jeg har det sjovest, når vi fester sammen, også når det bare er ham og mig. Derfor glæder jeg mig utroligt meget til at komme på en ferie i Ayia Napa, hvor vi bare skal slappe af og have det enormt sjovt.

Selvfølgelig skal Ayia Napa også opleves

Jeg har muligvis fortalt lidt for meget om, hvor meget vi skal feste på vores rejse til Ayia Napa. Selvom det naturligvis er en vigtig del af turen, så er det altså ikke det eneste, vi skal. Vi skal naturligvis også prøve alle strandene i Ayia Napa og bade i det krystalklare vand. Måske skal vi også en dag i vandland, bare fordi vi kan. Ayia Napa har jo trods alt det største vandland i Europa. Mest af alt skal vi nyde hinandens selskab og de 25 graders varme. Så må vi se, om vi kommer på vandski denne gang.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tandlæge
Blog
Få en snorkeskinne hos din tandlæge

Del med dine venner…FacebookGoogle+TwitterLinkedinemailPinterestDer er mange danskere der snorker om natten. Det er et helt normalt problem. For dem som sover alene, er det sjældent noget problem. Men for dem der har en partner der snorker, kan det være et stort problem. Der er mange der har en holdning til …

Blog
Sådan bruger du epoxy og klar epoxy

Del med dine venner…FacebookGoogle+TwitterLinkedinemailPinterestEpoxy er et fremragende produkt hvis du skal tætne din pool, som har slået revner eller en anden beton konstruktion. Du kan få epoxy med forskellige hærdningstider alt efter hvor længe du påtænker at skulle arbejde med produktet. Der er eksempelvis epoxy med hærdningstid på 20 minutter, …

fadøl
Blog
Tjekkisk øl til firmafesten

Del med dine venner…FacebookGoogle+TwitterLinkedinemailPinterestVi havde for en måneds tid siden fest i firmaet og det var mig og en anden der stod for det praktiske. Vi tænkte at til denne firmafest skulle den have hele armen. Vi ville gøre ekstra ud af den denne gang på alle fronter. Vi bestilte …