Min mand og jeg rejser til Ayia Napa

rejser til ayia napa
Blog

Min mand og jeg har brug for lidt mand-og-kone-tid. Vi er derfor blevet enige om at tage ferie fra arbejdet og så rejse til Ayia Napa, bare os to. Det sjove ved det hele er, at selvom vi måske er blevet for gamle til det, så kan vi godt lide at feste. I hvert fald når det bare er os to. Vores bedste aftener sammen har været dem, hvor vi er taget i byen sammen, bare os to. Selvfølgelig nyder vi også hinandens selskab uden alkohol, men der er noget helt særligt ved at tage i byen sammen. Vi har det sjovt på en helt anden måde, og hvorfor ikke drikke nogle øl sammen i stedet for at dele os op? Min mand og jeg rejser til Ayia Napa i næste uge. Det er nu bare ikke en kærestetur på samme måde, som det lyder.

Festlig mand-og-kone-tur til Ayia Napa

På Uptours har vi fundet masse tilbud på rejser til Ayia Napa, hvor temaet er ferie – og fest. Måske er de andre på hotellet dernede en smule yngre end os, men det gør os ikke noget. Min mand og jeg har vores egen fest og er altid klar på at møde nye mennesker – også hvis de er lidt yngre end os. Jeg ser ingen grund til, at livet bare skal stoppe, når man får mand, hus og børn. Det er helt trist at tænke på, hvor mennesker derude, der tror, at det ikke længere er tilladt at have det sjovt, når de når en vis alder. Jeg har tænkt mig at fortsætte med at feste mange år endnu.

Selvfølgelig bliver festerne ikke helt de samme, som de var engang. De bliver mere rolige og “modne” med tiden. Det betyder dog ikke, at vi ikke kan have en fest. Min mand og jeg har det sjovest, når vi fester sammen, også når det bare er ham og mig. Derfor glæder jeg mig utroligt meget til at komme på en ferie i Ayia Napa, hvor vi bare skal slappe af og have det enormt sjovt.

Selvfølgelig skal Ayia Napa også opleves

Jeg har muligvis fortalt lidt for meget om, hvor meget vi skal feste på vores rejse til Ayia Napa. Selvom det naturligvis er en vigtig del af turen, så er det altså ikke det eneste, vi skal. Vi skal naturligvis også prøve alle strandene i Ayia Napa og bade i det krystalklare vand. Måske skal vi også en dag i vandland, bare fordi vi kan. Ayia Napa har jo trods alt det største vandland i Europa. Mest af alt skal vi nyde hinandens selskab og de 25 graders varme. Så må vi se, om vi kommer på vandski denne gang.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

BMW
Blog
Er flexleasing også for private?

Del med dine venner…FacebookTwitterLinkedinemailPinterestFlexleasing er et fænomen der er meget oppe og vende for tiden og med god grund. Det er gået op for mange, at de lige pludselig har mulighed for at få den bil de altid har drømt om, ved at gøre brug af flexleasing. Det er dem …

Football Manager 2019
Blog
Anmeldelse: Football Manager 2019

Del med dine venner…FacebookTwitterLinkedinemailPinterestSå er tiden kommet til, at jeg skal anmelde det nye Football Manager 2019. Traditionen tro har jeg fået spillet en masse og er nu klar til at komme med mine endelige tanker omkring Football Manager 2019. Akkurat som med de foregående spil i serien, er det …

royal arena restaurant og bar
Blog
Verdens bedste brunch på denne Royal Arena restaurant

Del med dine venner…FacebookTwitterLinkedinemailPinterestDet er sjovt, hvad man ved af sjove ting nogle gange. Nogle ting har man fra Trivial Pursuit eller andre brætspil, hvor det handler om at have sin paratviden i orden. Andre ting kan man ikke huske, hvor man ved det fra. Jeg har aldrig læst jura, …