Sådan fik vi de bedste håndværkerpriser da vi købte vores hus

Håndværkerpriser
Blog

Som du jo nok ved, så er jeg en dugfrisk boligejer, hvilket har vækket min passion for indretning og havelivet. Før vi købte huset havde vi dog store beslutninger der skulle træffes, hvilket er lige præcis hvad dette indlæg skal handle om. Et er nemlig at arbejde i haven, men en helt anden side af sagen er at arbejde med totalrenoveringen af et helt hus.

Før vi flyttede ind i vores bolig, var der nemlig et stort behov for professionelle håndværkere. VI skulle have lavet alt fra nye gulve til udskiftning af køkkenet, renovering af badeværelset og meget andet. Det betød at vi i samarbejde med de forskellige håndværkerfirmaer skulle stå for koordineringen med murerfirmaer, malere, elektrikere, vvs’ere og mange andre.

Det var nervepirrende, men på den lange bane er det alligevel lykkedes os at komme godt i mål. Et var at koordinere, hvilket min mand heldigvis var en god hjælp omkring. Noget helt andet var vores frygt for at skulle betale alt for meget for selve arbejdet. Hvordan ved man, hvornår man får et godt håndværkertilbud?

Sådan fandt vi firmaer med gode håndværkerpriser

Det tog os lidt tid, før vi fandt frem til de virksomheder, der kunne præsentere os for de bedste håndværkerpriser. Efter lidt søgen fandt vi dog muligheden for at samle flere tilbud ind, hvorefter vi i sidste ende kunne vælge den bedste løsning for os og vores byggeprojekt.

Det kan være svært at finde et godt tilbud på håndværere, selvom mange af os ønsket et tilbud på en billig håndværker. Uanset om du er på jagt efter en billig gulvlægger, maler, murer eller noget andet? Så vil vi klart anbefale dig, at du indhenter flere tilbud fra de forskellige, dygtige håndværkere i Danmark.

Da vi endelig fik vores bedste tilbud fra de forskellige håndværkere, gik der ikke længe før arbejdet var i gang. Det var en stor process med nedrivning, rod og støv, men det endelige resultat var alt det hårde arbejde værd! Særligt fra de venlige og hårdarbejdende unge mænd og kvinder.

Hvad bringer fremtiden?

Nu er vores hus ved at være færdigt. Vi mangler kun at få udskiftet en enkelt dør.. nemlig døren ud til vores terrasse. VI ser ingen grund til at gøre dette, før vi til foråret skal bruge ny hjælp og et godt tilbud fra en håndværker, til at bygge vores nye træterrasse der matcher vores trægulv i stuen. I bliver selvfølgelig opdateret her på min blog! Tak fordi i læste med.

Blog
Fodboldmål til Haven – Gør Din Baghave til et fodboldparadis

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest Drømmer du om at omdanne din baghave til et fodboldparadis, hvor sjov, motion og familiehygge går hånd i hånd? Overvej at tilføje et fodboldmål til din have! Fodboldmål er ikke kun for de professionelle baner; de kan også være en …

Blog
Isvogn: Sæt kulør på dine arrangementer med frisk is

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest At tilføje en isvogn til arrangementer kan virkelig bringe liv og glæde for dine gæster. Men hvad er en isvogn, og hvordan kan den gøre dit event endnu mere mindeværdigt? Lad os udforske verden af isvogne og de spændende muligheder, …

Blog
Måtter med logo til virksomheder: Effektiv branding og beskyttelse

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest Et godt førstehåndsindtryk er afgørende for enhver virksomhed. Når kunder og samarbejdspartnere træder ind i dit indgangsparti, ønsker du at imponere dem med professionalisme og et velplejet udseende. Her kommer måtter med logo ind i billedet som en kreativ og …