Sådan fik vi de bedste håndværkerpriser da vi købte vores hus

Håndværkerpriser
Blog

Som du jo nok ved, så er jeg en dugfrisk boligejer, hvilket har vækket min passion for indretning og havelivet. Før vi købte huset havde vi dog store beslutninger der skulle træffes, hvilket er lige præcis hvad dette indlæg skal handle om. Et er nemlig at arbejde i haven, men en helt anden side af sagen er at arbejde med totalrenoveringen af et helt hus.

Før vi flyttede ind i vores bolig, var der nemlig et stort behov for professionelle håndværkere. VI skulle have lavet alt fra nye gulve til udskiftning af køkkenet, renovering af badeværelset og meget andet. Det betød at vi i samarbejde med de forskellige håndværkerfirmaer skulle stå for koordineringen med murerfirmaer, malere, elektrikere, vvs’ere og mange andre.

Det var nervepirrende, men på den lange bane er det alligevel lykkedes os at komme godt i mål. Et var at koordinere, hvilket min mand heldigvis var en god hjælp omkring. Noget helt andet var vores frygt for at skulle betale alt for meget for selve arbejdet. Hvordan ved man, hvornår man får et godt håndværkertilbud?

Sådan fandt vi firmaer med gode håndværkerpriser

Det tog os lidt tid, før vi fandt frem til de virksomheder, der kunne præsentere os for de bedste håndværkerpriser. Efter lidt søgen fandt vi dog muligheden for at samle flere tilbud ind, hvorefter vi i sidste ende kunne vælge den bedste løsning for os og vores byggeprojekt.

Det kan være svært at finde et godt tilbud på håndværere, selvom mange af os ønsket et tilbud på en billig håndværker. Uanset om du er på jagt efter en billig gulvlægger, maler, murer eller noget andet? Så vil vi klart anbefale dig, at du indhenter flere tilbud fra de forskellige, dygtige håndværkere i Danmark.

Da vi endelig fik vores bedste tilbud fra de forskellige håndværkere, gik der ikke længe før arbejdet var i gang. Det var en stor process med nedrivning, rod og støv, men det endelige resultat var alt det hårde arbejde værd! Særligt fra de venlige og hårdarbejdende unge mænd og kvinder.

Hvad bringer fremtiden?

Nu er vores hus ved at være færdigt. Vi mangler kun at få udskiftet en enkelt dør.. nemlig døren ud til vores terrasse. VI ser ingen grund til at gøre dette, før vi til foråret skal bruge ny hjælp og et godt tilbud fra en håndværker, til at bygge vores nye træterrasse der matcher vores trægulv i stuen. I bliver selvfølgelig opdateret her på min blog! Tak fordi i læste med.

Et bord er pyntet fint op
Blog
Zaya rom – en smagsoplevelse i særklasse

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Skal du forkæle dine venner eller familiemedlemmer med en rom, som er noget ud over det sædvanlige? Så synes jeg, du skal prøve en Zaya rom. Helt specifikt er det den Zaya rom, som har navnet Gran Reserva, som er en …

Blog
Her er 3 gode råd til dig, der er gravid

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Er du gravid og er du i tvivl om hvad du kan gøre for at få et godt graviditetsforløb og en god graviditet? Så læs med her, hvor du får 3 gode råd til at gøre dit graviditetsforløb så godt som …

Blog
Er det sikkert at få en brystforstørrelse?

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Hvis du er en af de mange kvinder, der overvejer at få udført en brystforstørrelse med implantat, så er det helt normalt at du er i tvivl om behandlingen er sikker at få. De fleste operationer involvere en større eller mindre …