Sådan fik vi de bedste håndværkerpriser da vi købte vores hus

Håndværkerpriser
Blog

Som du jo nok ved, så er jeg en dugfrisk boligejer, hvilket har vækket min passion for indretning og havelivet. Før vi købte huset havde vi dog store beslutninger der skulle træffes, hvilket er lige præcis hvad dette indlæg skal handle om. Et er nemlig at arbejde i haven, men en helt anden side af sagen er at arbejde med totalrenoveringen af et helt hus.

Før vi flyttede ind i vores bolig, var der nemlig et stort behov for professionelle håndværkere. VI skulle have lavet alt fra nye gulve til udskiftning af køkkenet, renovering af badeværelset og meget andet. Det betød at vi i samarbejde med de forskellige håndværkerfirmaer skulle stå for koordineringen med murerfirmaer, malere, elektrikere, vvs’ere og mange andre.

Det var nervepirrende, men på den lange bane er det alligevel lykkedes os at komme godt i mål. Et var at koordinere, hvilket min mand heldigvis var en god hjælp omkring. Noget helt andet var vores frygt for at skulle betale alt for meget for selve arbejdet. Hvordan ved man, hvornår man får et godt håndværkertilbud?

Sådan fandt vi firmaer med gode håndværkerpriser

Det tog os lidt tid, før vi fandt frem til de virksomheder, der kunne præsentere os for de bedste håndværkerpriser. Efter lidt søgen fandt vi dog muligheden for at samle flere tilbud ind, hvorefter vi i sidste ende kunne vælge den bedste løsning for os og vores byggeprojekt.

Det kan være svært at finde et godt tilbud på håndværere, selvom mange af os ønsket et tilbud på en billig håndværker. Uanset om du er på jagt efter en billig gulvlægger, maler, murer eller noget andet? Så vil vi klart anbefale dig, at du indhenter flere tilbud fra de forskellige, dygtige håndværkere i Danmark.

Da vi endelig fik vores bedste tilbud fra de forskellige håndværkere, gik der ikke længe før arbejdet var i gang. Det var en stor process med nedrivning, rod og støv, men det endelige resultat var alt det hårde arbejde værd! Særligt fra de venlige og hårdarbejdende unge mænd og kvinder.

Hvad bringer fremtiden?

Nu er vores hus ved at være færdigt. Vi mangler kun at få udskiftet en enkelt dør.. nemlig døren ud til vores terrasse. VI ser ingen grund til at gøre dette, før vi til foråret skal bruge ny hjælp og et godt tilbud fra en håndværker, til at bygge vores nye træterrasse der matcher vores trægulv i stuen. I bliver selvfølgelig opdateret her på min blog! Tak fordi i læste med.

Låsesmed
Blog
Hvad laver en låsesmed? 

Del med dine venner… Facebook AccessDeniedAccess DeniedER1WRDZV609B7Q9YaP6zsfv7MvzZdZe9Y/YS3ZGl37oWuI+AHfQ1gHnuGhB4RXOkEhmO+Z2vtVP8bDdSKX2itoITCJnJZl5D9k0DKQ== AccessDeniedAccess DeniedJCHBT99J51KXEQ5MS50oeeXvChRtBpjs6vMFlIySlKsP4e5DJbZzzF77unJ/ir7Au6ITbtUHRUvxo96niu7WfaI19/o= Google Twitter Linkedin Email Pinterest En låsesmed er en person, der beskæftiger sig med at reparere, installere og vedligeholde låse. De fleste låsesmede udfører også nøglekopiering, udskiftning af låsecylindre og andre tjenester, der vedrører adgang, sikring, åbning og aflåsning. Låsesmede har …

Algebehandling af træterrasse
Blog
Forstå de forskellige typer af algebehandling 

Del med dine venner… Facebook AccessDeniedAccess DeniedER1WRDZV609B7Q9YaP6zsfv7MvzZdZe9Y/YS3ZGl37oWuI+AHfQ1gHnuGhB4RXOkEhmO+Z2vtVP8bDdSKX2itoITCJnJZl5D9k0DKQ== AccessDeniedAccess DeniedJCHBT99J51KXEQ5MS50oeeXvChRtBpjs6vMFlIySlKsP4e5DJbZzzF77unJ/ir7Au6ITbtUHRUvxo96niu7WfaI19/o= Google Twitter Linkedin Email Pinterest  ​​​Der findes flere forskellige typer af algebehandling. Fælles for netop algebelægninger, mos og skidt er, at de både er grimme og til gene, men også at de kan være til skade for tag og fliser når …

Blog
Forny garderoben med lækre sommeroutfits

Del med dine venner… Facebook AccessDeniedAccess DeniedER1WRDZV609B7Q9YaP6zsfv7MvzZdZe9Y/YS3ZGl37oWuI+AHfQ1gHnuGhB4RXOkEhmO+Z2vtVP8bDdSKX2itoITCJnJZl5D9k0DKQ== AccessDeniedAccess DeniedJCHBT99J51KXEQ5MS50oeeXvChRtBpjs6vMFlIySlKsP4e5DJbZzzF77unJ/ir7Au6ITbtUHRUvxo96niu7WfaI19/o= Google Twitter Linkedin Email Pinterest Sommeren er bestemt ikke over endnu. Derfor er det ikke for sent at spice garderoben op med et par lækre sommer styles. Sommeren har virkelig været god ved os i år, og det ser ikke ud …