Sådan finder du de rette Nilan filtre til dit ventilationsanlæg

Vntilationsanlæg
Blog

Har du et ventilationsanlæg, som du mangler nye filtre til? Men ved du ikke lige, hvor du skal lede, og hvad du specifikt skal lede efter? Så kan du med fordel læse med her. Der findes flere forskellige typer af Nilan filtre, og det er essentielt at finde et passende til dit ventilationsanlæg. Således sikrer du dig, at filtret passer til anlægget og opfylder opgaven så godt som muligt.

Der findes forskellige typer af filtre, hvilket eksempelvis er gældende for:

  • Nilan combi 300
  • Nilan Compact P
  • Nilan Comfort CT300
  • Nilan VLH 15
  • Nilan FU 10/15
  • Nilan VPL
  • Og mange flere

De forskellige filtre passer til forskellige anlæg og til forskellige formål. Nogle egner sig til både ind- og udsugning, mens andre måske bedre egner sig til den ene af delene i forhold til den anden. Dette er især vigtigt at have styr på ved valg af filter til Nilan, så du finder de rette.

F7 eller G4 Nilan filtre?

Der findes tilmed forskellige overordnede typer af filtre. Det er gældende for F7 og G4. G4 er en type af filter, der egner sig godt til frasortering af større støvpartikler. Det er derfor et forholdsvist groft filter, der ikke frasorterer de små og fine partikler.

F7 er et filter, der også frasorterer de helt små og fine partikler, således der kommer så lidt støv og uønskede partikler som muligt ind i boligen. Er der pollenallergikere bosiddende i din bolig, anbefales det, at du vælger et filter som F7, da det blandt andet er pollen, som disse filtre kan frasortere.

Filtrene skal efterkomme krav og udskiftes jævnligt

Det kan være en fordel at købe flere filtre ad gangen, da det så er muligt måske at få lidt mængderabat. Grunden til, at det kan være en fordel at købe flere, er, at en udskiftning af filtrene hver tredje måned anbefales. Filtrene mister nemlig deres funktion ved eksempelvis en støvsugning, hvorfor det bedre kan svare sig at udskifte filtrene. Filtrene fås til fordelagtige priser.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Blog
Er det sikkert at få en brystforstørrelse?

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Hvis du er en af de mange kvinder, der overvejer at få udført en brystforstørrelse med implantat, så er det helt normalt at du er i tvivl om behandlingen er sikker at få. De fleste operationer involvere en større eller mindre …

Dreng med mundbind på i en skov
Blog
Gør din institution sikker med en tydelig håndsprit stander

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Håndsprit er blevet en central del af vores hverdag, og det kommer det sikkert også til at være mange år ind i fremtiden. Derfor er det vigtigt at sørge for, at alle har nem og hurtig adgang til håndsprit, så folk …

Blog
Hvornår bør du vælge en modulsofa frem for en almindelig sofa?

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Modulsofaer er blevet meget populært i mange danske hjem. En modulsofa er nemlig ofte en nem, smart og ofte billigere sofaløsning. Med en modulsofa får du en sofa, der er nem at få ind i et hvilket som helst lokale, men …