Sådan finder du de rette Nilan filtre til dit ventilationsanlæg

Vntilationsanlæg
Blog

Har du et ventilationsanlæg, som du mangler nye filtre til? Men ved du ikke lige, hvor du skal lede, og hvad du specifikt skal lede efter? Så kan du med fordel læse med her. Der findes flere forskellige typer af Nilan filtre, og det er essentielt at finde et passende til dit ventilationsanlæg. Således sikrer du dig, at filtret passer til anlægget og opfylder opgaven så godt som muligt.

Der findes forskellige typer af filtre, hvilket eksempelvis er gældende for:

  • Nilan combi 300
  • Nilan Compact P
  • Nilan Comfort CT300
  • Nilan VLH 15
  • Nilan FU 10/15
  • Nilan VPL
  • Og mange flere

De forskellige filtre passer til forskellige anlæg og til forskellige formål. Nogle egner sig til både ind- og udsugning, mens andre måske bedre egner sig til den ene af delene i forhold til den anden. Dette er især vigtigt at have styr på ved valg af filter til Nilan, så du finder de rette.

F7 eller G4 Nilan filtre?

Der findes tilmed forskellige overordnede typer af filtre. Det er gældende for F7 og G4. G4 er en type af filter, der egner sig godt til frasortering af større støvpartikler. Det er derfor et forholdsvist groft filter, der ikke frasorterer de små og fine partikler.

F7 er et filter, der også frasorterer de helt små og fine partikler, således der kommer så lidt støv og uønskede partikler som muligt ind i boligen. Er der pollenallergikere bosiddende i din bolig, anbefales det, at du vælger et filter som F7, da det blandt andet er pollen, som disse filtre kan frasortere.

Filtrene skal efterkomme krav og udskiftes jævnligt

Det kan være en fordel at købe flere filtre ad gangen, da det så er muligt måske at få lidt mængderabat. Grunden til, at det kan være en fordel at købe flere, er, at en udskiftning af filtrene hver tredje måned anbefales. Filtrene mister nemlig deres funktion ved eksempelvis en støvsugning, hvorfor det bedre kan svare sig at udskifte filtrene. Filtrene fås til fordelagtige priser.

Blog
Fodboldmål til Haven – Gør Din Baghave til et fodboldparadis

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest Drømmer du om at omdanne din baghave til et fodboldparadis, hvor sjov, motion og familiehygge går hånd i hånd? Overvej at tilføje et fodboldmål til din have! Fodboldmål er ikke kun for de professionelle baner; de kan også være en …

Blog
Isvogn: Sæt kulør på dine arrangementer med frisk is

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest At tilføje en isvogn til arrangementer kan virkelig bringe liv og glæde for dine gæster. Men hvad er en isvogn, og hvordan kan den gøre dit event endnu mere mindeværdigt? Lad os udforske verden af isvogne og de spændende muligheder, …

Blog
Måtter med logo til virksomheder: Effektiv branding og beskyttelse

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest Et godt førstehåndsindtryk er afgørende for enhver virksomhed. Når kunder og samarbejdspartnere træder ind i dit indgangsparti, ønsker du at imponere dem med professionalisme og et velplejet udseende. Her kommer måtter med logo ind i billedet som en kreativ og …