Selvforkælelse i julen med nyt tøj!

And less tøj
Blog

New in fra And Less

Som familiemor herhjemme er det altid mig der skal holde styr på alt fra julegaver til hele familien, julepynt og ikke mindst juleaften og julefrokoster. Jeg synes det er super hyggeligt og jeg elsker det, men nogle gange kan det godt være lidt presset og så kan man godt trænge til lidt selvforkælelse – det kan jeg i hvert fald. Og så er der jo igen vildt mange muligheder, men personligt så kan jeg bedst lide at forkæle mig selv med nyt, lækkert tøj! En af mine favorit mærker for tiden er And Less, på grund af de fine designs og den vildt lækre kvalitet.

Vinterstrik og ruskindsbukser

Nogle af mine favoritter denne sæson for And Less er deres vildt fine striktrøjer som for det første er vildt lækre når det er koldt, men som også ser rigtige fine ud til både bukser og nederdel. Jeg har lige bestilt fire striktrøjer så jeg er garderet vinteren over; To i sort som jo naturligvis går til at og så en lyserød der er mere tøset og så en lidt grovere en i mørkegrøn – den er lidt ”dyster” men ser ret fed ud til et par jeans. Det var faktisk ikke meningen at jeg skulle have andet end trøjerne, men jeg faldt over de lækreste ruskindsbukser som jeg bare blev nødt til at have – de ser virkelig behagelige og fede ud på samme tid.

Kjoler til dette års julefrokoster

Som enhver anden kvinde elsker jeg at købe nyt tøj når der er en anledning til det, og hvis flere julefrokoster ikke er en anledning, ja så ved jeg da ikke hvad er! Jeg har mere præcist fire julefrokoster i december, og jeg er typen der ikke er så god til at have det samme outfit på til flere fester – også selvom det ikke er de samme deltagere – jeg er ret sikker på at det er en typisk (irrationel) kvindeting.

Fra And Less har jeg bestilt to outfits indtil videre; En fin, grøn skjorte med et par sorte bukser og så en helt enkelt, klassisk kjole. Begge outfits er til julefrokoster, hvor temaet ikke er så ”fint” at man skal have den helt store balkjole på. Til begge mine And Less outfits skal jeg have et par sorte stillettet på med lidt glimmer i – bare for at være en lille smule festlig.

And less tøj

Noget af det jeg allerbedst kan lide ved mærket er, at man kan få alt fra almindeligt hverdagstøj til fine kjoler og skjorter til en bytur eller fest. Kvaliteten er lækker og så er pasformen helt perfekt til mig – den fremhæver de gode ting og skjuler de lidt mindre gode ting på kroppen, hehe.

Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg handler tøj herfra så længe kollektionerne bliver ved med at udvikle sig som de har gjort hidtil – det bliver udelukkende bedre og bedre for hvert år, og de styles jeg allerede har er forholdsvis tidsløse og kan bruges igen og igen.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Osteopati
Blog
Osteopati, Fysioterapi og Kraniosakralterapi samlet i en klinik

Del med dine venner…FacebookTwitterLinkedinemailPinterestHos Månsson Osteopati på Frederiksberg kan du udover få osteopatisk behandling også få fysioterapi og kraniosakralterapi. Som navnet på klinikken antyder er det først og fremmest osteopati på Frederiksberg som Thomas Månsson tilbyder. Men udover at være uddannet osteopat er behandler og klinikejer Thomas Månsson også uddannet …

Tandlæge
Blog
Få en snorkeskinne hos din tandlæge

Del med dine venner…FacebookTwitterLinkedinemailPinterestDer er mange danskere der snorker om natten. Det er et helt normalt problem. For dem som sover alene, er det sjældent noget problem. Men for dem der har en partner der snorker, kan det være et stort problem. Der er mange der har en holdning til …

Blog
Sådan bruger du epoxy og klar epoxy

Del med dine venner…FacebookTwitterLinkedinemailPinterestEpoxy er et fremragende produkt hvis du skal tætne din pool, som har slået revner eller en anden beton konstruktion. Du kan få epoxy med forskellige hærdningstider alt efter hvor længe du påtænker at skulle arbejde med produktet. Der er eksempelvis epoxy med hærdningstid på 20 minutter, …