Sims 4 – skab din egen verden

Blog

Sims har været kendt og spillet længe i Danmark, men det er også et spil, der har udviklet sig meget med årene. Derfor kan du i dag få Sims 4 og dertil købe spændende udvidelsespakker, der kan være med til at forme dit spil på helt nye måder. Før du kan bruge diverse udvidelsespakker, skal du have installeret og downloadet grundpakken, Sims 4. Grundpakken har dog også flere muligheder i sig selv, og du kan derfor sagtens spille kun med den og stadig følge dine simmeres hverdag og udvikling.

Udforsk mulighederne

I Sims 4 har du mulighed for at lave et væld af forskellige ting. Det gælder både, når det kommer til at sætte dit eget præg på verden, dine simmere og dine simmeres omgivelser. Du kan nemlig finde forskellige funktioner som for eksempel:

  • Byg
  • Lav en simmer

Med redskabet ’Byg’ kan du bygge lige præcis det hus til dine simmere, som du drømmer om. Det gælder lige fra at lave husenes fundament til at indrette dem med en masse nye muligheder. I ’Lav en simmer’ kan du til gengæld skabe dine simmere helt fra bunden af og sammensætte dem i forskellige familier eller bofællesskaber. Du kan både styre dine simmeres ambitioner, karriere, sociale evne og deres mål i livet. Derudover kan dine simmere have op til 15 forskellige følelser alt afhængig af deres omgivelser og andre simmere.

Sådan kommer du i gang med Sims 4

Før du kan spille med dine simmere, er det nødvendigt at installere spillet. Det betyder, at du ikke modtaget et fysisk produkt, når du køber spillet. Sims 4 download foregår derimod på den måde, at du får en produktnøgle på din mailadresse. Denne skal du indløse på Origin-platformen, hvorefter du kan gå i gang med at spille, lave huse og styre dine simmeres liv helt ned til den mindste detalje.

Hvis du er usikker på, hvordan du skal spille, får du også en vejledning med i købet. På den måde kan du prøve dig frem. Du kan desuden spille Sims 4, uanset om du har en Mac computer eller en PC.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Blog
Hvornår bør du vælge en modulsofa frem for en almindelig sofa?

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Modulsofaer er blevet meget populært i mange danske hjem. En modulsofa er nemlig ofte en nem, smart og ofte billigere sofaløsning. Med en modulsofa får du en sofa, der er nem at få ind i et hvilket som helst lokale, men …

En baby griner
Blog
Filibabba til det fine børneværelse

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Til det gennemførte skandinaviske hjem skal der naturligvis være styr på indretningen i alle kroge. Det gælder både entreen, spisestuen og selvfølgelig også børneværelset. Der er ingen grund til ikke også at indrette et børneværelse i en flot, minimalistisk stil. Der …

Blog
Guide til køb af den perfekte luksus seng

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest En god nattesøvn har en positiv påvirkning på flere aspekter af dit liv. Derfor kan det godt betale sig at investere i en god seng. Med den rette mængde søvn vil du selvfølgelig føle dig frisk og veludhvilet, så du er …