Sims 4 – skab din egen verden

Blog

Sims har været kendt og spillet længe i Danmark, men det er også et spil, der har udviklet sig meget med årene. Derfor kan du i dag få Sims 4 og dertil købe spændende udvidelsespakker, der kan være med til at forme dit spil på helt nye måder. Før du kan bruge diverse udvidelsespakker, skal du have installeret og downloadet grundpakken, Sims 4. Grundpakken har dog også flere muligheder i sig selv, og du kan derfor sagtens spille kun med den og stadig følge dine simmeres hverdag og udvikling.

Udforsk mulighederne

I Sims 4 har du mulighed for at lave et væld af forskellige ting. Det gælder både, når det kommer til at sætte dit eget præg på verden, dine simmere og dine simmeres omgivelser. Du kan nemlig finde forskellige funktioner som for eksempel:

  • Byg
  • Lav en simmer

Med redskabet ’Byg’ kan du bygge lige præcis det hus til dine simmere, som du drømmer om. Det gælder lige fra at lave husenes fundament til at indrette dem med en masse nye muligheder. I ’Lav en simmer’ kan du til gengæld skabe dine simmere helt fra bunden af og sammensætte dem i forskellige familier eller bofællesskaber. Du kan både styre dine simmeres ambitioner, karriere, sociale evne og deres mål i livet. Derudover kan dine simmere have op til 15 forskellige følelser alt afhængig af deres omgivelser og andre simmere.

Sådan kommer du i gang med Sims 4

Før du kan spille med dine simmere, er det nødvendigt at installere spillet. Det betyder, at du ikke modtaget et fysisk produkt, når du køber spillet. Sims 4 download foregår derimod på den måde, at du får en produktnøgle på din mailadresse. Denne skal du indløse på Origin-platformen, hvorefter du kan gå i gang med at spille, lave huse og styre dine simmeres liv helt ned til den mindste detalje.

Hvis du er usikker på, hvordan du skal spille, får du også en vejledning med i købet. På den måde kan du prøve dig frem. Du kan desuden spille Sims 4, uanset om du har en Mac computer eller en PC.

Blog
Fodboldmål til Haven – Gør Din Baghave til et fodboldparadis

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest Drømmer du om at omdanne din baghave til et fodboldparadis, hvor sjov, motion og familiehygge går hånd i hånd? Overvej at tilføje et fodboldmål til din have! Fodboldmål er ikke kun for de professionelle baner; de kan også være en …

Blog
Isvogn: Sæt kulør på dine arrangementer med frisk is

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest At tilføje en isvogn til arrangementer kan virkelig bringe liv og glæde for dine gæster. Men hvad er en isvogn, og hvordan kan den gøre dit event endnu mere mindeværdigt? Lad os udforske verden af isvogne og de spændende muligheder, …

Blog
Måtter med logo til virksomheder: Effektiv branding og beskyttelse

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest Et godt førstehåndsindtryk er afgørende for enhver virksomhed. Når kunder og samarbejdspartnere træder ind i dit indgangsparti, ønsker du at imponere dem med professionalisme og et velplejet udseende. Her kommer måtter med logo ind i billedet som en kreativ og …