Sims 4 – skab din egen verden

Blog

Sims har været kendt og spillet længe i Danmark, men det er også et spil, der har udviklet sig meget med årene. Derfor kan du i dag få Sims 4 og dertil købe spændende udvidelsespakker, der kan være med til at forme dit spil på helt nye måder. Før du kan bruge diverse udvidelsespakker, skal du have installeret og downloadet grundpakken, Sims 4. Grundpakken har dog også flere muligheder i sig selv, og du kan derfor sagtens spille kun med den og stadig følge dine simmeres hverdag og udvikling.

Udforsk mulighederne

I Sims 4 har du mulighed for at lave et væld af forskellige ting. Det gælder både, når det kommer til at sætte dit eget præg på verden, dine simmere og dine simmeres omgivelser. Du kan nemlig finde forskellige funktioner som for eksempel:

  • Byg
  • Lav en simmer

Med redskabet ’Byg’ kan du bygge lige præcis det hus til dine simmere, som du drømmer om. Det gælder lige fra at lave husenes fundament til at indrette dem med en masse nye muligheder. I ’Lav en simmer’ kan du til gengæld skabe dine simmere helt fra bunden af og sammensætte dem i forskellige familier eller bofællesskaber. Du kan både styre dine simmeres ambitioner, karriere, sociale evne og deres mål i livet. Derudover kan dine simmere have op til 15 forskellige følelser alt afhængig af deres omgivelser og andre simmere.

Sådan kommer du i gang med Sims 4

Før du kan spille med dine simmere, er det nødvendigt at installere spillet. Det betyder, at du ikke modtaget et fysisk produkt, når du køber spillet. Sims 4 download foregår derimod på den måde, at du får en produktnøgle på din mailadresse. Denne skal du indløse på Origin-platformen, hvorefter du kan gå i gang med at spille, lave huse og styre dine simmeres liv helt ned til den mindste detalje.

Hvis du er usikker på, hvordan du skal spille, får du også en vejledning med i købet. På den måde kan du prøve dig frem. Du kan desuden spille Sims 4, uanset om du har en Mac computer eller en PC.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Blog
Er det sikkert at få en brystforstørrelse?

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Hvis du er en af de mange kvinder, der overvejer at få udført en brystforstørrelse med implantat, så er det helt normalt at du er i tvivl om behandlingen er sikker at få. De fleste operationer involvere en større eller mindre …

Dreng med mundbind på i en skov
Blog
Gør din institution sikker med en tydelig håndsprit stander

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Håndsprit er blevet en central del af vores hverdag, og det kommer det sikkert også til at være mange år ind i fremtiden. Derfor er det vigtigt at sørge for, at alle har nem og hurtig adgang til håndsprit, så folk …

Blog
Hvornår bør du vælge en modulsofa frem for en almindelig sofa?

Del med dine venner… Facebook Twitter Linkedin email Pinterest Modulsofaer er blevet meget populært i mange danske hjem. En modulsofa er nemlig ofte en nem, smart og ofte billigere sofaløsning. Med en modulsofa får du en sofa, der er nem at få ind i et hvilket som helst lokale, men …