Skab din egen stil med plakater

Plakat bil
Blog

Moden i indretning er i rivende udvikling, og indretning er populært som aldrig før. Det er vigtigt at signalere noget bestemt med udtrykket i sit hjem – både overfor dem der kommer på besøg men også på sociale medier så som instagram. I en digital tidsalder er det rasende populært at vise dele fra noget at det mest private ved en persons liv, nemlig hjemmet. Med plakater kan du binde indretningen sammen og give dit hjem din helt egen stil.

Find dine plakater til hjemmet selv her: https://permild-rosengreen.dk/ 

Plakat bil

Vælg de helt rigtige plakater

Når du skal vælge udsmykning til væggene i din lejlighed eller hus er plakater et oplagt valg. Plakater er let tilgængelige og ikke dyre som eksempelvis store kunstmalerier eller skulpturer.

Ud over at de er til at betale, gør prislejet også at det er muligt at skifte dem ud, og på den måde på en billig måde skifte stilen i sit hjem.

Når du skal anskaffe dig pynt til hjemmet skal du afgøre hvilken stil du ønsker at ramme.

Er du til abstrakt, citater, masser af farver, motiver, eller noget helt femte.  Citater i samme type fungerer ofte godt 2 eller 3 sammen over sofaen, hvor der gerne er rigeligt med plads. Derudover passer en plakat med et motiv eller masser af farver godt over spisebordet. Store plakater passer typisk godt ind i stuen og på værelserne mens mindre plakater er af foretrække i de ofte mindre rum som, køkkenet og badeværelset.

Plakater hængt op bare som de er giver et mere råt udtryk og kan fungere fint. Hvis man ønsker et mere stilrent og nøgternt udtryk, kan man med fordel hænge plakaterne op i rammer med glas, eller hænge dem i plakatrammer der at fæstnet i toppen og bunden. Der er et væld af muligheder og måder udsmykningen kan kombineres på.

Låsesmed
Blog
Hvad laver en låsesmed? 

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestEn låsesmed er en person, der beskæftiger sig med at reparere, installere og vedligeholde låse. De fleste låsesmede udfører også nøglekopiering, udskiftning af låsecylindre og andre tjenester, der vedrører adgang, sikring, åbning og aflåsning. Låsesmede har typisk en baggrund i mekanik eller elektronik, og de fleste låsesmede …

Algebehandling af træterrasse
Blog
Forstå de forskellige typer af algebehandling 

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterest ​​​Der findes flere forskellige typer af algebehandling. Fælles for netop algebelægninger, mos og skidt er, at de både er grimme og til gene, men også at de kan være til skade for tag og fliser når frosten bider. Uønskede alger og grønne pletter på dine vinduer, dit …

Blog
Forny garderoben med lækre sommeroutfits

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestSommeren er bestemt ikke over endnu. Derfor er det ikke for sent at spice garderoben op med et par lækre sommer styles. Sommeren har virkelig været god ved os i år, og det ser ikke ud til at det stopper. Sol og varme skyller ind over Danmark, …