Skab din egen stil med plakater

Plakat bil
Blog

Moden i indretning er i rivende udvikling, og indretning er populært som aldrig før. Det er vigtigt at signalere noget bestemt med udtrykket i sit hjem – både overfor dem der kommer på besøg men også på sociale medier så som instagram. I en digital tidsalder er det rasende populært at vise dele fra noget at det mest private ved en persons liv, nemlig hjemmet. Med plakater kan du binde indretningen sammen og give dit hjem din helt egen stil.

Find dine plakater til hjemmet selv her: https://permild-rosengreen.dk/ 

Plakat bil

Vælg de helt rigtige plakater

Når du skal vælge udsmykning til væggene i din lejlighed eller hus er plakater et oplagt valg. Plakater er let tilgængelige og ikke dyre som eksempelvis store kunstmalerier eller skulpturer.

Ud over at de er til at betale, gør prislejet også at det er muligt at skifte dem ud, og på den måde på en billig måde skifte stilen i sit hjem.

Når du skal anskaffe dig pynt til hjemmet skal du afgøre hvilken stil du ønsker at ramme.

Er du til abstrakt, citater, masser af farver, motiver, eller noget helt femte.  Citater i samme type fungerer ofte godt 2 eller 3 sammen over sofaen, hvor der gerne er rigeligt med plads. Derudover passer en plakat med et motiv eller masser af farver godt over spisebordet. Store plakater passer typisk godt ind i stuen og på værelserne mens mindre plakater er af foretrække i de ofte mindre rum som, køkkenet og badeværelset.

Plakater hængt op bare som de er giver et mere råt udtryk og kan fungere fint. Hvis man ønsker et mere stilrent og nøgternt udtryk, kan man med fordel hænge plakaterne op i rammer med glas, eller hænge dem i plakatrammer der at fæstnet i toppen og bunden. Der er et væld af muligheder og måder udsmykningen kan kombineres på.

Blog
Fodboldmål til Haven – Gør Din Baghave til et fodboldparadis

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestDrømmer du om at omdanne din baghave til et fodboldparadis, hvor sjov, motion og familiehygge går hånd i hånd? Overvej at tilføje et fodboldmål til din have! Fodboldmål er ikke kun for de professionelle baner; de kan også være en fantastisk tilføjelse til din private have. Udeleg …

Blog
Isvogn: Sæt kulør på dine arrangementer med frisk is

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestAt tilføje en isvogn til arrangementer kan virkelig bringe liv og glæde for dine gæster. Men hvad er en isvogn, og hvordan kan den gøre dit event endnu mere mindeværdigt? Lad os udforske verden af isvogne og de spændende muligheder, de bringer med sig. Hvad er en …

Blog
Måtter med logo til virksomheder: Effektiv branding og beskyttelse

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestEt godt førstehåndsindtryk er afgørende for enhver virksomhed. Når kunder og samarbejdspartnere træder ind i dit indgangsparti, ønsker du at imponere dem med professionalisme og et velplejet udseende. Her kommer måtter med logo ind i billedet som en kreativ og effektiv brandingløsning. For med en måtte med …