Skal jeg flytte hjem til Amager?

En nøgle der er sat i et nøglehul på dør
Blog

Som I allerede nok ved, er jeg pt. bosiddende i Rungsted med min mand. Jeg er dog ikke oprindeligt fra Rungsted men fra Amager, hvilket mine naboer i Rungsted også godt kan høre på min accent. Jeg har faktisk været rigtig glad for at bo i Rungsted, men jeg er også typen, der hurtig bliver rastløs, hvis der ikke sker en masse ting omkring mig. Hele min barndom er jeg nemlig vokset op med storbyens summen, og det er denne pulserende – og til tider hektiske – livsstil jeg savner i min hverdag. Selvom der er mange tilbud i Rungsted, så har København bare meget mere kultur at byde på.

Min mand og jeg har derfor besluttet – måske også bare af ren nysgerrighed – at tage kontakt til en ejendomsmægler på Amager. Således kan vi få nogle uforpligtende fremvisninger af boliger på Amager.

Ejendomsmægleren hjælp os på rette vej

Jeg er som sagt vokset op på Amager ved Sundbyvester. Det er nogenlunde i samme område, vi måske kunne overveje at finde vores kommende drømmebolig. Men siden jeg flyttede fra Amager, er der blevet bygget rigtig mange nye boliger på øen, hvorfor vi ikke er helt bekendt med alle de mange nye områder, som findes på Amager.

Inden jeg flyttede til Rungsted, havde jeg hørt, at der fandtes en meget anerkendt ejendomsmægler på Amager. Vi tog derfor kontakt til denne ejendomsmægler, hvorefter vi blev introduceret til en masse spændende boliger i bl.a. Ørestaden og på Amager Strand. Vi var – og er stadig den dag i dag – super glade for, at ejendomsmægleren gav os et indblik i de mange nye bydele på Amager. Vi vil nu gå i tænkeboks, og overveje om vi skal flytte til Amager eller blive i Rungsted. Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved begge valg.    

Låsesmed
Blog
Hvad laver en låsesmed? 

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestEn låsesmed er en person, der beskæftiger sig med at reparere, installere og vedligeholde låse. De fleste låsesmede udfører også nøglekopiering, udskiftning af låsecylindre og andre tjenester, der vedrører adgang, sikring, åbning og aflåsning. Låsesmede har typisk en baggrund i mekanik eller elektronik, og de fleste låsesmede …

Algebehandling af træterrasse
Blog
Forstå de forskellige typer af algebehandling 

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterest ​​​Der findes flere forskellige typer af algebehandling. Fælles for netop algebelægninger, mos og skidt er, at de både er grimme og til gene, men også at de kan være til skade for tag og fliser når frosten bider. Uønskede alger og grønne pletter på dine vinduer, dit …

Blog
Forny garderoben med lækre sommeroutfits

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestSommeren er bestemt ikke over endnu. Derfor er det ikke for sent at spice garderoben op med et par lækre sommer styles. Sommeren har virkelig været god ved os i år, og det ser ikke ud til at det stopper. Sol og varme skyller ind over Danmark, …