Skal jeg have cover på min iPhone?

Iphone x
Blog

Jeg har fornylig købt den nye iPhone X, som jeg er super glad for. Jeg har haft iPhone siden iPhone 4 blev lanceret tilbage i 2010, og har været yderst tilfreds. 2 gange undervejs har jeg haft HTC og Samsung, som også begge var gode smartphones, men hver gang er jeg skiftet tilbage til iPhone, det er bare det der fungere bedst for mig. Det er lidt tændvæske til den evige smartphone debat, der ingen ende vil tage, hvor jeg altså er på iPhone siden. Dog er jeg ikke så firkantet, at jeg ikke kan anerkende at mærker som Samsung og Huawei laver gode smartphones, for det gør de.

Men jeg er i et andet dilemma, som jeg ved mange også har en holdning til. Jeg kan simpelthen ikke beslutte mig for, om jeg skal have cover på min nye iPhone X. Jeg godt se argumenterne for, at købe et cover. Den er jo klart bedre beskyttet, både når man har den i lommen, tasken eller den ligger på et bord. Men det tager også en del af stødet hvis man taber den. Det er primært sidste eksempel, der gør jeg overvejer det. Jeg har en historik for, at tabe mine telefoner, så det er næsten 100% sikkert jeg også taber den her på et tidspunkt. Heldigvis kender jeg et værksted der kan lave det på en time kun, iRepair de ligger i Helsingør og København og kan klart anbefales.

Så vi de fleste nok sige, jamen så er der jo ikke så meget at snakke om, så skal jeg da bare købe et cover. Men det er her mit dilemma kommer ind. Jeg synes virkelig det er synd, at gemme en telefon væk, hvor der kælet så meget for designet. Jeg føler når jeg betaler knap 9000 kr. for en telefon, vil jeg også gerne have den ser flot og ekstravagant ud og det er lige præcis hvad en iPhone X gør. Det gør den bare ikke når man gemmer den væk i et grimt cover.

En alternativ løsning

Så jeg kommer heller ikke til i den her omgang, at købe et cover til min telefon, hvilket jeg garanteret kommer til at fortryde. Men jeg kan umuligt, være den eneste der har det på den måde, det er min teori ihvertfald. Jeg har dog fundet en god kompromisløsning til et cover og det er et panzer glas, det er ekstremt effektivt og sørger for din skærm ikke går i stykker. Hvis den endelig går i stykker, så er det panzer glasset, og det kan du så skifte for noget der ligner 200 kr. i stedet for, at give 2500 kr for en hel ny skærm.

 

Låsesmed
Blog
Hvad laver en låsesmed? 

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestEn låsesmed er en person, der beskæftiger sig med at reparere, installere og vedligeholde låse. De fleste låsesmede udfører også nøglekopiering, udskiftning af låsecylindre og andre tjenester, der vedrører adgang, sikring, åbning og aflåsning. Låsesmede har typisk en baggrund i mekanik eller elektronik, og de fleste låsesmede …

Algebehandling af træterrasse
Blog
Forstå de forskellige typer af algebehandling 

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterest ​​​Der findes flere forskellige typer af algebehandling. Fælles for netop algebelægninger, mos og skidt er, at de både er grimme og til gene, men også at de kan være til skade for tag og fliser når frosten bider. Uønskede alger og grønne pletter på dine vinduer, dit …

Blog
Forny garderoben med lækre sommeroutfits

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestSommeren er bestemt ikke over endnu. Derfor er det ikke for sent at spice garderoben op med et par lækre sommer styles. Sommeren har virkelig været god ved os i år, og det ser ikke ud til at det stopper. Sol og varme skyller ind over Danmark, …