Skru sikkerheden op med et wifi-kamera

Ip-kamera_wifi-kamera
Blog

Med et wifi-kamera skal du aldrig være bange for, at misse noget som foregår på din grund. Om det omhandler ubudne gæster, dyr som terroriserer i haven eller en af de små teenagere derhjemme som sniger sig ud om natten, så vil det hele blive fanget på et wifi-kamera, også kaldet IP-kamera, fra spydk.dk. 

Fordele ved et wifi-kamera

Et IP-kamera kan bruges på alle lokaliteter, så du kan helt selv bestemme lige hvor du vil bruge dem, om det bliver til at holde øje med alt det der foregår indendørs eller udendørs. Valget er helt dit eget. Alle kameraerne som bruges udenfor er selvfølgelig vandtætte, så der ikke er fare for nogen elektriske kortslutninger. Ligegyldigt hvilket vejrforhold du står overfor, så skal dit IP-kamera kunne klare det. 

For at gøre det endnu bedre, så skal du heller ikke tænke på, at du skal have en masse ledninger ind og ud af huset, da IP-kameraet er trådløst og fungerer, ved at det bliver koblet på dit trådløse netværk derhjemme. Det eneste kabel som skal forbindes til kameraet er selve strømkablet, som kan gøres let og enkelt hvis du allerede har fået trukket et kabelnetværk ud til f.eks. spots eller andre former for belysning. Ellers gælder det bare om at finde den nærmeste stikkontakt, smide stikket i og så er kameraet faktisk klar til brug. 

Så nu ved vi at kameraet er både vandtæt og delvist trådløst, hvis det er at man tænker på selve netværket. En ting som alle kameraerne har er en sensor. Denne sensor kan opfange ændringer i lyst samt bevægelser, som betyder at IP-kameraet selv ved, hvornår det skal filme og hvornår det er på standby. Her kunne man måske godt være bange for, at IP-kameraet ikke opfanger det hele, men sensorerne der er indbygget er meget følsomme og aktiverer på de mindste ændringer i starten. Kameraets nightvision giver også mulighed for at kunne filme efter nattens frKameraet har dog også en kunstig intelligens, hvilket vil sige at det rent faktisk lærer hen over tid. Jo mere at dit IP-kamera bliver brugt, desto bedre bliver det rent faktisk, til at analysere de ændringer der kunne forekomme i forhold til lyset og/eller bevægelser.

Alt som bliver filmet på kameraet bliver gemt direkte på enhedens memory card. Når det så er fyldt op, så har du også muligheden for, nu hvor det er sat op via dit trådløse netværk, at få den til at gemme videoerne et sikkert sted som kunne være på din bærbare computer eller oppe i skyen, ligesom diverse andre telefonselskaber såsom Apple gør det. 

Ved af et wifi-kamera så får du også muligheden for, at følge med over telefonen. Når du køber et af disse kameraer, så følger der en guide på, hvordan du downloader en app som er tilknyttet netop dine kameraer. Du kan følge med i hvad der sker live, og du kan derfor følge med i hvad der sker i hjemme hvis du er ude og rejse. 

Blog
Fodboldmål til Haven – Gør Din Baghave til et fodboldparadis

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest Drømmer du om at omdanne din baghave til et fodboldparadis, hvor sjov, motion og familiehygge går hånd i hånd? Overvej at tilføje et fodboldmål til din have! Fodboldmål er ikke kun for de professionelle baner; de kan også være en …

Blog
Isvogn: Sæt kulør på dine arrangementer med frisk is

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest At tilføje en isvogn til arrangementer kan virkelig bringe liv og glæde for dine gæster. Men hvad er en isvogn, og hvordan kan den gøre dit event endnu mere mindeværdigt? Lad os udforske verden af isvogne og de spændende muligheder, …

Blog
Måtter med logo til virksomheder: Effektiv branding og beskyttelse

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest Et godt førstehåndsindtryk er afgørende for enhver virksomhed. Når kunder og samarbejdspartnere træder ind i dit indgangsparti, ønsker du at imponere dem med professionalisme og et velplejet udseende. Her kommer måtter med logo ind i billedet som en kreativ og …