Tandlæge priser er for høje

Kvinde til behandling hos tandlægen
Blog

Er du også træt af, at blive ruineret når du har været til tandlægen? Det er jeg ihvertfald. Vi har efterhånden vænnet os til, det koster en del penge at gå til tandlægen. Det har vi i sådan en grad, jeg personligt ihvertfald, ikke engang overvejer, at tjekke om der er billigere alternativer. Men lige som i mange andre brancher, er konkurrencen om kunder/patienter stor, hvilket vil sige prisparameteret er et oplagt sted at justere. Jeg begyndte derfor, at undersøge om der var nogle billigere alternativer. Det skal lige siges, at et tandlæge besøg vil nok aldrig blive decideret billigt, men det er muligt at finde tandlæger der er billigere, end andre.

Efter en grundig gennemgang af tandlæger i mit nærområde, fandt jeg en billig tandlæge i Ringsted. Martin Åside tandlæge klinik er noget billigere end, den klinik jeg brugte tidligere. Så vil den skarpe læser nok tænke, går det så ud og kvaliteten af den behandling man får, at de er billigere? Det er jo den naturlige tankegang, men nu har jeg allerede haft et tandeftersyn hos dem, og de er bestemt ikke gået på kompromis med kvaliteten.

Tryghed, professionalisme og høj service    

Fra jeg trådte ind i venteværelset og meldte min ankomst, til jeg forlod klinikken havde jeg en god og rolig følelse i maven. Jeg skal da indrømme tanken om den lavere pris, kunne betyde ringere kvalitet, havde strejfet mig. Men det fik Martin Åside og han personale hurtigt lavet om på. Det høje serviceniveau, som er i klinikken, gjorde man var tryg fra starten. Der var hele tiden fokus på mig, og hvordan jeg havde det med det der skulle foregå i tandlægestolen. Jeg blev spurgt ind til, om jeg havde tandlægeskræk, hvilket jeg ikke har, men helt klart en detalje jeg er sikker på mange vil sætte pris på. De var meget professionelle hele vejen igennem og jeg kunne tydelig se det var topmoderne udstyr de brugte, hvilket gjorde mig helt tryg.

Mine tænder var heldigvis flotte og jeg havde ingen huller. Så jeg blev anbefalet, at komme igen om et års tid, hvilket jeg takkede ja til. Det er en befrielse, at kunne tage til tandlægen og spare penge sammenlignet med min gamle tandlæge. Jeg vil gå så langt og sige, at jeg oven i købet synes det var en bedre helhedsoplevelse hos Martin Åside. Så alt i alt er jeg meget tilfreds og kan klart anbefale klinikken til andre. Hvis i bor langt fra Ringsted, gør jer en tjeneste, lav noget research og se om i kan finde en billigere tandlæge, det virkede for mig.

Låsesmed
Blog
Hvad laver en låsesmed? 

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestEn låsesmed er en person, der beskæftiger sig med at reparere, installere og vedligeholde låse. De fleste låsesmede udfører også nøglekopiering, udskiftning af låsecylindre og andre tjenester, der vedrører adgang, sikring, åbning og aflåsning. Låsesmede har typisk en baggrund i mekanik eller elektronik, og de fleste låsesmede …

Algebehandling af træterrasse
Blog
Forstå de forskellige typer af algebehandling 

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterest ​​​Der findes flere forskellige typer af algebehandling. Fælles for netop algebelægninger, mos og skidt er, at de både er grimme og til gene, men også at de kan være til skade for tag og fliser når frosten bider. Uønskede alger og grønne pletter på dine vinduer, dit …

Blog
Forny garderoben med lækre sommeroutfits

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestSommeren er bestemt ikke over endnu. Derfor er det ikke for sent at spice garderoben op med et par lækre sommer styles. Sommeren har virkelig været god ved os i år, og det ser ikke ud til at det stopper. Sol og varme skyller ind over Danmark, …