Tryllekunstner til sommerfesten

firmafest-underholdning-tryllekunstner
Blog

I år blev det simpelthen mig, der skulle stå for underholdningen til den årlige sommerfest, og jeg havde faktisk fået et helt fint budget at arbejde med, så jeg var glad og spændt på at få booket nogle gode navne. Jeg havde allerede et par ideer i ærmet, men især én af dem virkede mere lokkende end de andre – nemlig at booke en tryllekunstner som firmafest underholdning!

Underholdningen er bedre til sommerfesten, end til julefrokosten

Til den årlige sommerfest, har der altid være tradition for bedre underholdning end til julefrokosten, fordi maden til julefrokosten typisk er dyrere. Derfor havde jeg endnu flere penge at skyde af på det, end jeg havde da jeg skulle planlægge julefrokosten.

Firmaunderholdning kan også være en svær størrelse fordi man ligesom skal prøve at tilfredsstille alle på én gang – men det har jeg heldigvis råd for i år. Jeg har nemlig tænkt mig at leje en tryllekunstner som underholdning til firmafesten,og jeg har på fornemmelsen at det kommer til at gå rent ind – hvem kan ikke lide tryllekunstnere?!

Jeg har fundet den helt perfekte kandidat til at underholde os – showet skal nemlig vare mellem en time og halvanden, så det kommer nok til at kræve lidt inkludering af gæsterne, hvilket er helt perfekt, for at de ikke sidder og falder helt i søvn af at sidde ned så længe.

Tryllekunstner m.m.

Tryllekunstneren, hedder Sunny Cagara, og han er helt på hjemmebane hvad angår trylleri, men også tankelæsning og tricktyveri! Jeg har set ham lave tricktyveri før, og han er simpelthen en mester hvad dét angår! Du lægger slet ikke mærke til at han tager hverken din mobil, ur, pung eller at pungen er tom, når han lægger den tilbage og stjæler den igen.

Jeg ved at de store gutter nede i produktionen ville passe perfekt ind i hans show, fordi de altid tror at de er ih så åh så svære at snyde! Det kunne simpelthen være gyldent at se ham rive dem rundt på scenen – og jeg er sikker på at folk ville se det som den perfekte underholdning til firmafesten!

Toppen af kransekagen bliver simpelthen at opleve ham, når han læser tanker på nogle af dem, der bliver hevet op. Jeg har kun set nogle videoer af det på Youtube, men jeg er sikker på at det nok også skal blive et hit – især hos sælgerne, der altid arbejder meget med salgspsykologi.

Jeg er sikker på at det bliver den bedste underholdning til firmafesten, vi endnu har haft!

Låsesmed
Blog
Hvad laver en låsesmed? 

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest En låsesmed er en person, der beskæftiger sig med at reparere, installere og vedligeholde låse. De fleste låsesmede udfører også nøglekopiering, udskiftning af låsecylindre og andre tjenester, der vedrører adgang, sikring, åbning og aflåsning. Låsesmede har typisk en baggrund i …

Algebehandling af træterrasse
Blog
Forstå de forskellige typer af algebehandling 

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest  ​​​Der findes flere forskellige typer af algebehandling. Fælles for netop algebelægninger, mos og skidt er, at de både er grimme og til gene, men også at de kan være til skade for tag og fliser når frosten bider. Uønskede alger …

Blog
Forny garderoben med lækre sommeroutfits

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest Sommeren er bestemt ikke over endnu. Derfor er det ikke for sent at spice garderoben op med et par lækre sommer styles. Sommeren har virkelig været god ved os i år, og det ser ikke ud til at det stopper. …