Vælg den rigtige fysioterapeut på Frederiksberg

Fysioterapi Frederiksberg
Blog

Der findes en del fysioterapeauter på Frederiksberg. Og hvis man tæller hele hovedstadsområdet, kan udvalget virke uoverskueligt. Derfor har jeg valgt at skrive et blogindlæg, hvor du får mit svar på, hvem Frederiksbergs bedste fysioterapeut er. Hvorfor skal du tage mine ord for gode vare? Det skal du fordi jeg har haft mange problemer med min ryg og har derfor været tvunget til, at søge fysioterapi på Frederiksberg. Derfor har jeg været igennem flere forskellige fysioterapeuter på Frederiksberg. Jeg blev først anbefalet en specifik klinik af min læge, men den klinik var ikke nogen succes. Da jeg ikke har nogen intentioner om, at hænge nogen ud nævner jeg ikke denne klinik ved navn. Efter en dårlig oplevelse opsøgte jeg selv fysioterapi på Frederiksberg.

Her fandt jeg Thomas Månssons klinik, som ligger på Frederiksberg Alle. Thomas udøver både fysioterapi, osteopati og kraniosakralterapi. I og med han har indsigt i så mange behandlingsmetoder, har han et større spektrum at arbejde med. Han har mulighed for, at bruge ting fra alle 3 behandlingsmetoder og det tror jeg på gør en stor forskel. Thomas Månsson formåede, at gøre noget ingen andre fysioterapeauter på Frederiksberg har kunne gøre, at ordne min ryg. Jeg er evigt taknemmelig for hans arbejde med min ryg. Efter min gode oplevelse hos Thomas, har jeg anbefalet ham til venner og bekendte. Samtlige jeg kender, som har søgt fysioterapi på Frederiksberg og har brugt Thomas Månsson, har haft en god oplevelse.

Fysioterapi Frederiksberg kan være et vidt begreb

Som sagt er udvalget af klinikker som tilbyder fysioterapi på Frederiksberg enormt. Det gør konkurrence er ekstrem hård og tvinger flere klinikker til, at love mere end de kan stå inde for. Jeg er blevet lovet op til flere gange, af forskellige fysioterapeuter på Frederiksberg, at de kan ordne min ryg. Hvis du en dag bliver lovet det, skal du træde varsomt. Jeg ser det som et tegn på desperation hos fysioterapeuterne. For at i kan forstå hvad jeg mener, så lad mig komme med et konkret eksempel.

Den første fysioterapeut på Frederiksberg jeg var hos lovede mig, at min ryg ville være så god som ny på ingen tid. Efter flere behandlinger, hvor der ingen forbedring var, gav han op. Det er en meget ubehagelig følelse man får, når en fysioterapeut på den måde opgiver en. Jeg kunne mærke med Thomas Månsson allerede helt fra starten, at det ville blive et helt anderledes forløb. Han startede sin behandling med en konsultation, hvor vi sammen gennemgik historikken omkring min rygskade og han tog sin tid til, at forstå min rygskade. Derudover forsikrede han mig, at lige meget hvordan behandlingerne gik, ville han aldrig give op. Han prøvede forskellige teknikker gennem de behandlinger jeg havde hos ham. Det viste, at han var en fysioterapeut der holder hvad han lover. Derfor skal du opsøge Thomas Månsson, hvis du søger fysioterapi på Frederiksberg.

Låsesmed
Blog
Hvad laver en låsesmed? 

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestEn låsesmed er en person, der beskæftiger sig med at reparere, installere og vedligeholde låse. De fleste låsesmede udfører også nøglekopiering, udskiftning af låsecylindre og andre tjenester, der vedrører adgang, sikring, åbning og aflåsning. Låsesmede har typisk en baggrund i mekanik eller elektronik, og de fleste låsesmede …

Algebehandling af træterrasse
Blog
Forstå de forskellige typer af algebehandling 

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterest ​​​Der findes flere forskellige typer af algebehandling. Fælles for netop algebelægninger, mos og skidt er, at de både er grimme og til gene, men også at de kan være til skade for tag og fliser når frosten bider. Uønskede alger og grønne pletter på dine vinduer, dit …

Blog
Forny garderoben med lækre sommeroutfits

Del med dine venner…FacebookGoogleTwitterLinkedinEmailPinterestSommeren er bestemt ikke over endnu. Derfor er det ikke for sent at spice garderoben op med et par lækre sommer styles. Sommeren har virkelig været god ved os i år, og det ser ikke ud til at det stopper. Sol og varme skyller ind over Danmark, …