Vær kreativ med uld stof i hjemmet

En masse forskellig uld
Blog

Det er så let at købe beklædning, pudeovertræk, tæpper og meget andet, som allerede er syet sammen, men det er meget sjovere at lave det selv. Hvis du gerne vil have en hobby, som ikke kræver alt for meget efter en lang arbejdsdag, så er syning, strikning eller lignende den perfekte løsning. Her får du nemlig lov til at slappe af, samtidig med at du nyder din nye hobby. Desuden er det en beskæftigelse, som du får noget ud af, da du altid kan bruge de ting, du kreere af stof.

Du kan for eksempel give dig i kast med uld stof. Her er der rigtig mange muligheder for, hvad du alt kan lave. Det er let at være kreativ med stoffet, fordi du kan få en masse forskellige typer, som kan anvendes til forskellige ting. Det er kun din fantasi, som sætter grænser her.

3 grunde til at uld stof er et godt valg

Der findes selvfølgelig mange forskellige stoftyper, som du kan bruge, men uld er altid et godt valg. Her er der 3 gode grunde til, at uld kan være en fordel for dig.

  1. Mange forskellige kvaliteter: Uld er et stof, som du kan finde i et hav af forskellige kvaliteter, der hver især har deres funktioner. Nogle af kvaliteterne er for eksempel oplagte til beklædning, mens andre bør benyttes til mere hårdføre projekter. Det er altså et meget alsidigt stof, som kan bruges til mange forskellige ting.
  2. Et naturmateriale: i en tid, hvor der findes rigtig meget plastik og kunstig kvalitet, så er det en stor fordel, at uld er et naturligt materiale. De fleste uldgarner, du finder, er fåreuld, men det kan også sagtens findes som lamauld og alpakauld. Deres uld er designet, så det holder dyret varmt, og de egenskaber kan du få gavn af helt uden nogle kunstige stoffer.
  3. God til beklædning: Uld er et super godt stof, når det kommer til beklædning. Især om vinteren bliver det ofte brugt til sweatere og lignende. En af fordelene ved uld er nemlig, at det er temperatursregulerende, hvilket betyder, at det optager kroppens naturlige varme. Det sørger altså for at holde dig både varm og tør i de kolde vintermåneder.
Låsesmed
Blog
Hvad laver en låsesmed? 

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest En låsesmed er en person, der beskæftiger sig med at reparere, installere og vedligeholde låse. De fleste låsesmede udfører også nøglekopiering, udskiftning af låsecylindre og andre tjenester, der vedrører adgang, sikring, åbning og aflåsning. Låsesmede har typisk en baggrund i …

Algebehandling af træterrasse
Blog
Forstå de forskellige typer af algebehandling 

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest  ​​​Der findes flere forskellige typer af algebehandling. Fælles for netop algebelægninger, mos og skidt er, at de både er grimme og til gene, men også at de kan være til skade for tag og fliser når frosten bider. Uønskede alger …

Blog
Forny garderoben med lækre sommeroutfits

Del med dine venner… Facebook Google Twitter Linkedin Email Pinterest Sommeren er bestemt ikke over endnu. Derfor er det ikke for sent at spice garderoben op med et par lækre sommer styles. Sommeren har virkelig været god ved os i år, og det ser ikke ud til at det stopper. …