X
    Categories: Blog

Første indlæg: velkommen til

Hej og velkommen til jer der læser med her på bloggen!

Her i det første indlæg vil jeg lige skrive lidt om mig selv, min hverdag og hvad jeg får tiden til at gå med.

Jeg bor med min mand i Rungsted, hvor vi har et dejligt hus og nyder vores tilværelse. Jeg elsker at ordne have og alt der hører til dét og går ret meget op i det. Vi har boet her i omkring to år nu, og har været gift i tre år efter at have været kærester i næsten syv år! Vi har ingen børn, da vi egentlig begge to bare nyder hinandens selskab, vores arbejde og så elsker vi at rejse. Børn må vente nogle år til vi er klar til at slå os lidt mere ned – og det har vi det faktisk rigtig fint med begge to.

Rundtur

Vores hus er ikke overdrevet stort, men har til gengæld en dejlig stor have som specielt jeg nyder at gøre fin, købe nye møbler dertil og bare være der. Den her sommer har vi fået lagt en ny terrasse, og så har jeg lavet lidt om i nogle af vores blomsterbede så de er helt fine. Lige for tiden kan vi rigtig høste kartofler og de andre grøntsager fra vores lille køkkenhave, som er færdige nu såsom gulerødder, og det er simpelthen noget af det lækreste, synes jeg!

Vi har også stadig masser af krydderurter som vi dagligt klipper af og ruger madlavningen – det giver altså bare lige lidt ekstra lækkert i maden.

Projektet her til efteråret bliver, at få gjort skuret klar til at få havemøblerne ind for vinteren, sammen med andre småting der ikke tåler frost og det hårde vintervejr. Det trænger lige til en grundig oprydning, og så til en gang beskyttende maling – det bliver et weekend projekt her snart. Derudover skal vi have klippet hækken en sidste gang og dækket de sarte blomster til.

Lyskæder

Her til efteråret og vinteren bliver det så mørkt tidligt, at det er deprimerende. Jeg hader, at det allerede kl. 16.00 nærmest er mørkt, og så helt indtil næste (sen) morgen. Derfor synes jeg også det er så hyggeligt med lidt ekstra lyd på terrasserne og i haven – og her har jeg altid været glad for lydkæder på både buske og træer. Når der hen på vinteren kommer juletræer i salg, køber vi gerne et og stiller foran køkkenvinduet med en masse lyd på – så er det ikke så slemt at være tidlig oppe om morgenen når man kan kigge ud på det. Vi har også nogle fine, runde bærbuske flere steder i haven som jeg gerne giver en lyskæde på – så ligner det lidt noget fra et vintereventyr og er så hyggeligt – så er den kolde og mørke tid ikke helt så slem at komme igennem for mig.

Det var lidt om vores hus, have og de planer vi har med det hen mod efteråret og vinteren. Jeg glæder mig til, at skrive lidt mere detaljeret indlæg og håber i fortsat vil følge med.

Knus, Sofie

admin:
Related Post